Jump to content

Spyros_pan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Spyros_pan

  1. Ξέρει κάποιος σε ποιο κατάστημα της wind μπορείς να βρεις το καρτοκινητό φοιτητικό που το δίνουν χωρίς πάσο? Για ενα στο Πειραιά και ένα στο Πατριάρχου Ιωακειμ έχω ακούσει. Ξέρει κάνεις σίγουρα να με βοηθήσει γιατί θέλω να πάρω 2-3?
  2. Και εμένα το ίδιο. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι λόγω εργασιών η online ανανέωση θα είναι διάθεσιμη από αύριο το πρωί.
  3. Ρε μάγκες απ οτι διάβασα δίνει 4 GB για Facebook instagram snapchat viber whats app. Εγώ μόνο εκεί μπαίνω. Γιατί να πάρω 1 GB και όχι 4 GB? Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω ? ε? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα νομίζω προστέθηκαν αδερφέ.
  4. Μάγκες χρειάζομαι βοήθεια. Ποιο από το χριστουγεννιατικό δώρο με συμφερει? Το 1 GB ή τα social & chat? αυτό το social & chat τι φάση? ξέρει κανείς να μου εξηγήσει γιατί δεν το πιάνω ? ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε φίλε εδώ δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι το social & chat θα καταλάβουμε τι είναι το refill?
×
×
  • Create New...