Jump to content

ragreg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ragreg

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

ragreg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μετα την συμφωνια απο το τηλεφωνω δεν ειναι υποχρεωμενοι να μου στειλουν και χαρτι που να φαινονται οι οροι για να το υπογραψω κιολας?
  2. Να σημειωσω οτι η ανανεωση εγινε τηλεφωνικως...μπορω να σταθω στο γεγονος οτι δεν υπεγραψα κατι για να τους πιεσω?
  3. Ευχαριστω kmpatra για την βοηθεια. Μέσω εεττ δεν ξερω αν υπαρχει περιπτωση να βρω ακρη....οποτε μαλλον θα περιμενω καμια αλλη αυξηση για να το διακοψω αζημιως ή να το δωσω στον επομενο ενοικο.
  4. Ξερει κανεις αν με αφησουν να κανουν μεταβιβαση του συμβολαιου στον επομενο ενοικο ( αν συμφωνησει και αυτος ) ή οι προσφορες τους ειναι προσωπικες και δεν θα μου το επιτρεψουν?
  5. Εννοω οτι δεν ηταν ειδικος ορος για μενα και ως μην γνωριζοντας πολλα για τα συμβολαια ...την πατησα και δεν απαιτησα τον ορο της δωρεαν διακοπης...... :P Απλα εκει πατανε και σου λενε θα του πουμε απο την αρχη οτι του κανουμε μεγαλη εκτπωση με σκοπο να την πληρωσει μετα αν φυγει....σιγα μην εκανε το συμβολαιο internet εως 24 mbps και απεριοριστα αστικα και υπεραστικα 46 ευρω που μου λενε... Γι'αυτο τα πηρα και ρωταω μηπως υπαρχει κανενας τροπος να μην πληρωσω τοσα λεφτα τετοιεσ εποχες :/
  6. Δεν ηταν ορος συμβολαιου. Γενικα στην Wind ισχυει το ποσο της ''εκπτωσης'' που υποφεληθηκες επι τους μηνες ....και απλα λενε οτι ηταν αρχικα το μηνιαιο ποσο 46 και στο αφηνουν εσενα 21...απλα για να σε κανουν να πληρωσεις πολλα αμα θελεις να το διακοψεις...Ισχυει σε ολα τα συμβολαια και το εμαθα αυτες τις μερες.. αυτη ειναι η τακτικη τους.....σκεφτηκα να το αφησω στο σπιτι που θα ξενοικιασω και εαν ερθει νεος ενοικος να του πω να κανουμε μεταβιβαση στοιχειων και να το εχει αυτος.....ξερετε αν γινεται ?
  7. αυτο σκεφτομαι.... απλα φοβαμαι μην βαλουν κανενα δικηγορο και μετα μου ζητανε παραπανω
  8. Φιλοι μου θελω την βοηθεια σας !! Είμαι φοιτητης και τελειωσα και πρεπει να ξενοικιασω. Παιρνω στην wind και μου λενε οτι το προστιμο για την διακοπη του συμβολαιου ( 24 μηνων) μου ειναι 250 ευρω με τον Φ.Π.Α.... Τους λεω οτι στην μονιμη κατοικια έχω ηδη συμβολαιο οποτε δεν μου χρειαζεται να κανω μεταφορα. Η συνδεση ληγει κανονικα τον Σεπτεμβρη του 2018 . Ξερετε καοποιον τροπο να γλυτωσω το μεγαλο προστιμο ή εστω να πληρωσω λιγοτερο ? :cry::cry::cry:
×
×
  • Create New...