Jump to content

DimRigin21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DimRigin21

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

DimRigin21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Για την οθονη ισχυει.Πραγματικα καο το βλέπω απο το 6χ του αδερφού μου.Γισ black friday δεν ξερω αν θα έχει καποια αξιοσημειωτη προσφορα αλλα οκ.Ισως το κρατησω αν δσν υπαρξει κατι εξαιρετικο μεχρι να βγει το Α5 2018
  2. Ναι απλά δεν θέλω να είναι υπερβολικα μεγάλο.Για το Huawei Nova;
  3. Έχεις απόλυτο δίκιο.Συγγνώμη για την ασάφεια.Πιστεύεις οτι θα ήταν προτιμότερο το συγκεκριμένο καινούριο από κάποιο απο αυτά που ανέφερα μεταχειρισμένο?
  4. Για το MiA1 βλέπω κάποια άσχημα σχολια για την μπαταρία το 6x το έχει ο αδερφός μου οπότε έλεγα να πάδω νσ δουλεψω και κατι διαφορετικό. Αξιζει να παω σε μεταχειρισμένο P9- honor 8?
  5. Καλημέρα σας ψάχνω αυτές τις μέρες τον αντικαταστάτη του πολύ καλού κατα τα άλλα Α5 2016. 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 200-250 ευρώ 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5,2 εως 5,5 max 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Καλύτερα από Ελλάδα εκτός αν πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Δεν χρειάζεται 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Προαιρετικά ραδιόφωνο 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Δεν με απασχολεί 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Θα ήθελα να έχει και καλό ήχο αλλά κυριώς καλή οθόνη 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχύτητα,κάμερα,αυτονομία,gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Samsung Galaxy A5 2016 Δεν θα με απασχολούσε να το πάρω και μεταχειρισμένο.
×
×
  • Create New...