Jump to content

MaIdeN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    874
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MaIdeN

  • Ημ. Γέννησης 07/05/1987

MaIdeN's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

10

Φήμη

  1. Αυτό ακριβώς είπα και εγώ, μια χαρά το χειρίζομαι σε καθημερινή χρήση δεν έχω πρόβλημα ειδικά μετά την απενεργοποιηση του screen magnifier είδα αρκετά καλύτερη απόκριση στο touch και πάει πιο smooth.Σε άλλους είναι έντονο το πρόβλημα, σε άλλους ελάχιστο και σε άλλους καθόλου, πάντως το θεματακι με το multitouch το έχει να δούμε τι θα κάνει η ms... μακάρι με ένα update να το φτιάξει αν είναι software.
  2. Στο xbox live μια χαρά μπαίνω ούτε χθες ούτε προχθές είχα πρόβλημα από τις κονσόλες (360,One) το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω sign in από την εφαρμογή του xbox στο κινητό δεν με βάζει με τίποτα error code μου βγάζει ότι κάτι έχει ο λογαριασμός μου, ενώ δεν έχω πρόβλημα από smartglass μπαίνω κανονικά και από όλες τις συσκευές ακόμα και από το κινητό το ίδιο με smartglass και από ie μπαίνω κανονικά... οπότε κάτι έχει η εφαρμογή ίσως να θέλει hard reset αν έφαγε κόλλημα η κανένα update δεν ξέρω. @omorfonios ωραίος! μόλις έκανα αυτήν την ρύθμιση off, η αφή σαν να βελτιώθηκε ειδικά στο σκρολαρισμα πάει πιο γρήγορα και ανταποκρινεται καλλίτερα δοκιμάστε το παιδιά :)
  3. Εμένα πάντως δεν μου δίνει την αίσθηση ότι έχει σοβαρό πρόβλημα η αφή σε καθημερινή χρήση όπως είπα σπάνια να κάνει τα χαζά του σε κάνα σκρολαρισμα, zoom in-out που κάνω δουλεύει μια χαρά σε φώτο και στο νετ. Πάντως δεν έχω καταλάβει η 359 έκδοση είναι των dual sim?γιατί εγώ με ss έχω 341 και όσες φορές ψάχνω για update λέει ότι έχω την τελευταία έκδοση. Και αν ξέρει κανείς να με βοηθήσει έχω πρόβλημα με το xbox app, δεν μπορώ να συνδεθώ στο xbox live για να κατεβάσω παιχνίδια από το store.
  4. Λοιπόν έκανα δοκιμές για το multitouch και όντως έχει πρόβλημα... προσωπικά όσες φορές το δοκίμασα μέχρι 2 δάχτυλα μαζί δουλεύει μια χαρά, μόλις ακουμπήσω και 3ο γίνεται χαμός λολ για 4 μαζί δεν το συζητώ... :P Έπαιξα και με την cortana μια χαρά λειτουργεί για beta ότι λέω κατευθείαν το βρίσκει χωρίς καθυστέρηση σφαίρα πραγματικά βοηθάει πολύ. Έχει και φάση όταν την ρωτάς και προσωπικά διάφορα όπως ''who is your daddy, are you smart?'' και διάφορα τέτοια χαζά η αν την ρωτάς ποιος είναι ο τάδε ηθοποιός και σου εξηγεί. Και μια μικρή συμβουλή αν είστε φαν των Halo games βάλτε την cortana σε united states την γλώσσα γιατί εκεί είναι η κανονική της προφορά....σε αγγλια έχει άλλη προφορά και εκτός αυτού, όταν την ρωτάς κάτι πρέπει να το προφερεις πολύ καλά ενώ στο αμερικα και χύμα να πεις μια λέξη θα στην βρει κατευθείαν :D Στο μεταξύ έχω πρόβλημα με την εφαρμογή του xbox δεν μπορώ να μπω στο xbox live μου ενώ έχω βάλει τον ms acc μου στο κινητό κανονικά κάνει sync όλα κανονικά αλλά το xbox app μου βγάζει error code ότι έχω πρόβλημα με τον λογαριασμό του xbox και δεν με βάζει με τίποτα όλο αυτό το error βγάζει όταν πατάω sign in, δοκίμασα να αλλάξω και regions και πάλι τίποτα ενώ από το κινητό το ίδιο από IE και από smartglass μπαίνω κανονικά στο xbox live οπότε κάτι παιζει με την εφαρμογή και άλλα άτομα έχω διαβάσει δεν μπορούν να μπουν.Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? γιατί είναι κρίμα δεν μπορώ να παίξω τα παιχνίδια του xbox δεν με αφήνει να τα κατεβάσω τρώω άκυρο, εκτός και αν τα βρω πουθενά τα κατεβάσω στο pc και τα περάσω από κει μόνο ετσι.
  5. Όπως είπα και πιο πάνω φίλε έχω το μονοκαρτο με OS version τελειώνει σε .341 και hardware 3.0.0 και δεν μου βγάζει update αν δεν έχω την τελευταία έκδοση, όσο αναφορά την αφή δεν έχω αντιμετωπισει σοβαρό πρόβλημα απλά σπάνια κυρίως στο σκρολαρισμα τρώει μικροκοληματα και ανοίγουν κατά λάθος εφαρμογές χωρίς να το θέλεις.Κατά τα άλλα όλα δουλεύουν ρολόι οθόνη-κάμερα-μπαταρία-wifi-ίντερνετ-ήχος-ταχύτητα-εφαρμογές όλα μια χαρά δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα.Πάντως σαν καινούριος χρήστης wp, έχω μείνει πολύ ευχαριστημενος με τα 8.1 άψογα... και ειδικά με ένα τόσο φθηνό κινητό με πολλές δυνατότητες.Πιστεύω η ms θα το λύσει το θέμα με την αφή σίγουρα αν είναι software το πρόβλημα.
  6. Από ότι κατάλαβα έχω το παλιό Os (.341) πριν το τελευταίο update? δεν έχω το dual sim, πάντως όσες φορές μπαίνω για να ψάξει update λέει ότι είναι ενημερωμένο.
  7. Φίλε hardware revision number 3.0.0.0 είναι και το λογισμικό είναι στο τέλος 341...να πω πως έχω την απλή έκδοση όχι dual sim εντωμεταξυ το κατάλαβα μετά την αγορά νόμιζα πως είχα το dual γιατί όταν τους ρώτησα το dual sim είναι? μου είπανε ναι, και τελικά δεν ήτανε μες την βιασύνη μου ούτε καν κοίταξα το κουτί δεν ήξερα ότι το γράφει πάνω μικρο το κακό, ετσι κ αλλιώς δεν χρησιμοποιώ δεύτερη κάρτα. Άρα στην απλή έκδοση το 341 είναι το τελευταίο update είμαι οκ? πάντως μετά από ώρες χρήσης η μπαταρία πολύ κρατάει ακόμα να τελειώσει. Επίσης αντιμετώπισα ψηλοπροβληματα τελικά με την αφή όπως είπες, να ανοίγουν κατά λάθος εφαρμογές αλλά πολύ σπάνια όχι κάτι το τραγικό δλδ κατά τα άλλα πάει σφαίρα.
  8. Καλησπέρα παιδιά σήμερα πήρα το κινητό τελείως τυχαία από πλαίσιο που πέρασα μια βόλτα (είχα δει και στο αγγλικό αμαζον ότι από 14 έλεγε ότι κυκλοφορεί επίσημα για ευρωπη) και έλεγα μπας και το έφεραν και εδώ, ετσι ρώτησα και το είχαν... :) ακόμα και οι ίδιοι δεν ξέρανε ότι το έχουνε στην αρχή μου λέγανε ότι θα το φέρουνε φεβρουαριο λολ, οπότε να ξέρετε ότι το φέρανε και είδα είχαν πολλά 535 και σε όλα τα χρώματα. Το κινητό για τα λεφτά του τα σπάει, πρώτες εντυπώσεις θετικές δεν τρίζει καθόλου και η οθόνη ανταποκρινεται μια χαρά απλά είμαι άσχετος με wp ακόμα το μαθαίνω (χρήστης android) οπότε έχω καιρό να το μάθω.Ερώτηση: update κάνει από μόνο του? από ότι είδα όταν το συνδεσα με wifi κατέβασε το τελευταίο update που φτιάχνει το πρόβλημα με την αφή?γιατί πατάω για ενημέρωση λογισμικού και μου λέει ότι είναι ενημερωμένο και δεν χρειάζεται update.
  9. Καλησπέρα παιδιά έχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό στο βίντεο συγκεκριμένα ενώ τραβούσα βίντεο βράδυ με ρυθμίσεις Full HD 1920x1080 ειχα 3 αρχεια τα 2 ήτανε κοντά στα 400mb τα πήρα με usb απο το κινητό τα έστειλα στο pc και τα επεξε κανονικά o vlc και ο win media player...το 3ο βιντεακι που ήτανε και το μεγαλύτερο 2,7gb περίπου, το στέλνω στο pc παω να τρεξω δείχνει φορτώνει προσπαθεί αλλα τίποτα!! μου βγαζει παυλες -//- στον player και δεν παίζει σαν να μην υπάρχει... ενω το αρχείο το τσεκάρω πληροφορίες κλπ εχει σταλεί ολόκληρο το mp4, δεν ξέρω τι παίζει :wacko: δοκίμασα να το τρέξω κ μέσα από το κινητό από την μνήμη στο pc και πάλι δεν το άνοιγε... ενώ από το κινητό από μέσα το παίζει κανονικά όλο...να πω ότι έχω την 2.3.3 από τότε που το πήρα δεν το πείραξα καθόλου.
  10. Και μένα με ήρθε COS έκδοση τι παίζει παιδιά λέει αξίζει? δεν είμαι σίγουρος να τη κάνω ακόμα αυτά τα εικονίδια τι είναι που λέτε θα τα λουστούμε αναγκαστικά ?ως τώρα δεν είχα τίποτα από cosmote εικονίδια και χαζομάρες. είναι τίποτα ενοχλητικά? δεν φεύγουν? επισεις δεν ξέρω αν μετά θα λειτουργούν στο ICS τα backup προγράμματα όπως το super backup sms backup κλπ. τα έχει δοκιμάσει κανείς?
  11. Ευχαριστώ!για να ξέρω οπότε οκ να έχω κ ενα δεύτερο φορτιστή μαζί μου!!:)
  12. περιμένουμε νέα!!! Παιδιά αν χρησιμοποιήσω άλλο φορτιστή υπάρχει πρόβλημα για τη μπαταριά? έχω από sony ericsson.
  13. Ευχαριστώ φίλε! επειδή σκέφτομαι για αργότερα να την αγοράσω προς το παρών δεν έχω θέμα με την μανισια μπαταρία του αλλά δεν θα με χάλαγε μια λίγο πιο δυνατή μπαταριά. Άμα είναι και 1 χιλιοστό η διαφορά σιγά, το είδα κ σε βίντεο μια χαρα ειναι!!:) μιας κ είπαμε κ για το καπάκι είδα στο ebay εχει μεταλλικά καπάκια σε διάφορα σχέδια και με το λογότυπο της σαμυ αυτά τι λέτε το κάνουν πιο ωραίο και σαν αίσθηση? μάλλον πρέπει να ειναι και βαριά αν έχει ενα σχετικό βάρος καλός αλλά άμα γίνεται το κινητό τούβλο τι να το κάνεις :worry:
  14. καλημέρα και χρόνια πολλά ! έχει κανείς την extended battery ?? λέει γενικά από απόδοση ποσό περίπου κρατάει? από ότι είδα αλλάζεις και το καπάκι πίσω επειδή είναι λίγο πιο μεγάλη η μπαταριά, γίνεται πιο χοντρό το κινητό και πιο βαρύ ελάχιστα?? ευχαριστώ!
  15. Στο kies μου βγάζει ποιο πρόσφατη έκδοση PDA:KK1/phone:KJ1/CSC:KJ3 (COS) ποια έκδοση android είναι ? 2.3.5 ? :)
×
×
  • Create New...