Jump to content

xenh

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xenh

  • Ημ. Γέννησης 21/05/1953

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

xenh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. :!: Εδώ έχω μια ερώτηση... >>>για να στέλνω MMS χρειάζομαι οπωδήποτε BIS? >>>Η υπάρχει ένα "workaround" χωρίς BIS? ;) Επειδη μέχρι τώρα έχω ένα torch 9810 (για την Ελλάδα μονο για για συγκεκριμένο σκοπό) με καρτοπρογραμα vodafone.gr και λειτουργεί talk, SMS, WIFI/WLΑΝ και internet (150MB) μια χαρά, και τίποτα άλλο δεν χρειάζομαι/θέλω. :)
  2. :!: Εδώ έχω μια απορία: :!: Ξέρω…το torch 9810 είναι πλέον "αντίκα"...αλλά μου αρέσουν όλα τα αντίκα, και έτσι έβαλα προς το torch που πείρα (sentimental) δώρο για μερικές δουλειές στην Ελλάδα. Για δουλειές που έκανα μέχρι πρόσφατα με ένα Νοκια6700s, δλδ. talk, SMS, MMS, WIFI/WLΑΝ, bluetooth για φωτογραφίες BB<=>PC, ημερολόγιο και ελάχιστη χρίση internet (π.χ. ενα επείγον facebook message). Έχω καταφέρει μόνη μου να λειτουργεί εδώ και 2 μηνες το torch(OS last version) μια χαρά (για μένα) με το Ελληνικό SIM/πακέτο/καρτοπρόγραμα, που έχει και 150MB που με περισσεύουν κιόλας. Εκτός να κάνω MMS, δεν το κατάφερα. :rolleyes: Επικοινώνησα με την Vodafone.gr, και μου λένε: - δεν υπάρχει MMS-ρύθμιση για BB, και - δεν υπάρχει ΒΒ με καρτοπρόγραμα. Δεν το καταλαβαίνω, την SIM εχω 15 χρόνια σε διάφορες συσκευές μέχρι to Νοκια6700s, και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Δεν μπορώ να διαλέγω την συσκευή μου πια, δλδ. και ένα BB? Για της ίδιες υπηρεσίες ξαφνικά δεν κάνει το Ελληνικό καρτοπρόγραμα επειδή είναι για BB? Τι πρόβλημα έχουν? Δεν θέλω και δεν χρειάζομαι κιόλας BIS/BES, δεν θελω/κάνω e-mail, άλλα Apps κλπ. Kαι ξέρω definitely ότι σε άλλες ΕΕ-χώρες η Vodafone με καρτοπρόγραμα (με 24 μήνες δέσμευση) ανοίγει τα MMS για τα BB χωρίς BIS/BES. >>>Γιατί αυτός ο "πατερναλισμός" στην Ελλάδα ποια συσκευή να διαλέγω? >>>Υπάρχει ένα "workaround" για MMS που μπορώ να κάνω? ….και θα το καταφέρω? Δεν είμαι και Einstein στα BB, είναι το πρώτο μου, και τώρα από πείσμα θέλω να το καταφέρω χωρίς την Vodafone.gr :angry: …δλδ. με την βοήθεια σας. :wacko:
  3. Είναι πολύ παλιό το thread...αλλα τι να κάνω, ελπίζω να πάρω απάντηση: στο link που έδωσες για download device sofware, όταν διαλέγω Vodafone Greece δεν μου δείχνει την option για Torch 9810, μονο για 9800. (Wind και Κοσμοτέ την έχουν) Τι να κάνω? Είναι το ίδιο για 9800 kai 9810? :cry:
  4. Σε ευχαριστω... :) τωρα νιώθω πιο ασφαλής...μην γνωρίζοντας πως είναι τα πράγματα με τα provider στην Ελλάδα το πλήρωσα πολύ ακριβά...για την ίδια ερώτηση πείρα κάθε φορα μια άλλη απάντηση...μονο ο λογαριασμός που μου στείλανε μετά, αυτό ήταν έγκυρη! :(
  5. H micro-Sim μονο κάνει λίγα € το ξέρω, ομως να παραμείνει το "πακέτο" μου όπως είναι, επειδή μέσα είναι και τα κινητά του άνδρα μου μεχρι 1/2019. οκ thanks, θα μιλήσω με την Vodafone πρωτα, και μετα θα αποφασίσω. :wacko:
  6. Σοβαρά!!! :blink: Τόσο άχρηστο είναι το ΒΒ?...για μένα εννοώ. Όμως με όλα αυτά τα καινούργια smart phones θα χάσω το 37-χρονια νούμερο μου αν το αλλάξω σε micro SIM. Και επιπλέον, δεν ξέρω, μήπως υπάρχει και πρόβλημα με το πακέτο που εχω (Vodafone καρτοπρόγραμα/οικογενειακό) με ακόμα δέσμευση μέχρι 1/2019??? OK, θα το μελετήσω. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
  7. Σας ευχαριστω 1000 φορες!!! "Ψυλοκατάλαβα" και εγώ να μην ισχύει "ολο που μου έλεγαν" μέχρι τώρα. Σκεπτικά, μέχρι θα βρω κάποιον με πραγματική γνώση στην Ελλάδα, δεν θα ανοίξω καν το ΒΒ. Και έτσι δεν κατάλαβα και τίποτα που είναι μέσα. Όπως το λες, από την όψη αυτό είναι το μοντέλο. Εγώ φοβόμουν αν αλλάξω την SIM που έχω σε μια micro, και δεν θα μπορέσω μετά να τα βάλω πέρα με το BB, δεν θα έχω SIM για το παλιό μου κινητό/νουμερο. Επειδη μια mini και μια micro ταυτόχρονα δεν επιτρέπει η Vodafone με το ιδιο νουμερο για καρτοπρόγραμα...μου ειπαν!?...και απελπίστικα. OK, με έδωσες και πάλι ελπίδα να προχωρήσω με το BB...λοιπόν, την παλιά μου SIM μέσα και πάμε..τοσο απλό? Δεν θα πλέξω και με internet και e-mail μέχρι θα μάθω το BB καλά στις απλές λειτουργίες. Και μετά τα λέμε πάλι!...χαρούμενο ΣΑΒ/ΚΥΡ, και σε ευχαριστώ παλι που εκανες τον κοπο και διάβασες το κλάμα μου! :O
  8. Edit: Δεν θέλω πολλά πράγματα από το BB, να μιλάω, να στέλνω και ένα SMS και μια φωτογραφία, να κάνω που και που ένα μικρό video και μερικές φωτογραφίες, σπανια θα βλέπω YT. Nα κοιτάξω στο facebook αν είναι κάτι επείγον, να ψάχνω που και που μια πληροφορία στο Google... για πόλη στο internet από το BB δεν είμαι, και αν μονο με WLAN, το WiFi δεν βλέπω πολύ για μένα. Να ασχολούμαι και με τα e-mails στο BB δεν νομίζω, το κάνω από τον PC μου στο σπίτι, εκτος να περιμένω ένα επείγον και είμαι έξω. Δεν ξέρω και από τα δωρεάν Viber, Whatsup κλπ...sorry.
  9. Καλησπέρα σας, και ευχαριστώ για την αποδοχή εδώ στο forum σας. Ο τίτλος τα λέει όλα με λίγα λόγια, τώρα οι λεπτομέρειες: Το "προφίλ" μου, να γνωριστούμε καλύτερα: -τα Ελληνικά δεν είναι η μητρική γλώσσα μου -οι γνώσεις μου για όλα τα HiTec-θέματα/εκφράσεις είναι ελάχιστες μέχρι μηδέν -μέγιστο επίπεδο κινητής τηλεφωνίας μέχρι σήμερα Nokia 6700s - ...και έχω και μια σχετική ηλικία που δεν "χωνεύει" ολα τα HiTec με την μια...αλλά θέλω να προσπαθήσω. Άρχισα να διαβάζω εδώ με μεγάλη δυσκολία, και φοβάμαι δεν θα βρω άκρη μέχρι τα Χριστούγεννα 2018 για την υπόθεση μου. Ο ανιψιός μου (μανικός συλλέκτης BB) που σπουδάζει την Αγγλία μου έκανε δώρο ένα ολοκαίνουργιο BlackBerry 9810 Torch που είχε πεταμένο στην ντουλάπα του, επειδή δεν μπορούσε να με βλέπει πια με το Nokia 6700. "Καιρός να μάθεις τα σημερινά γράμματα θεία, όμως να τα βρείς μονη σου στην Ελλάδα, μην με..." ήταν το συνοδευτικό κείμενο. Και έτσι έφτασα σε σας εδώ, επειδή μένω και μαύρη επαρχεία, και με BB δεν ξέρω κανέναν εδώ. Aυτα που έχω είναι: -μια mini-SIM στο Nokia 6700 με καρτοπρόγραμα της Vodafone με το νούμερο που έχω μια ζωή Αυτά που έμαθα μέχρι σήμερα είναι: -το BB θέλει micro-SIM, και δεν θα μου δώσει η Vodafone και μια micro-SIM επιπλέον για το ιδιο νούμερο, επειδή είναι με καρτοπρόγραμα. -δλδ. το τρέχον πακέτο με 500 λεπτά,100 SMS και τα 100MB internet με ακόμα δέσμευση μέχρι 1/2019, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω για το BB. -Δλδ. θα χάσω και το νούμερο μου επειδή θέλει νέα micro-SIM. -Και πρέπει να κάνω ένα νέο συμβόλαιο για ομιλία και SMS/MMS. -Και επιπλέον με ένα πακέτο που έχει η Vodafone για τα BB για internet και e-mail. Δλδ. με π.χ. το BB150 με 150MB (που μου φτάνουν και περισσεύουν!!!) >>> ισχύει ολο αυτό? >>>Ποσα θα με κοστίζει όλο αυτο στο μηνα? Να μην στέλνω το ακόμα σφραγισμένο BB άμεσος πίσω στην Αγγλία? :cry: Έχω και μια micro-SIM της Vodafone σε ένα άλλο speaker-phone/καρτοτηλέφωνο που έχω μονο για "ρεζερβα". Μήπως με αυτήν γίνεται μια καλλίτερη λύση? >>>Η τι και πως να το κανω? Σας ρωτάω για την καλύτερη λύση για μένα με τα νέα δεδομένα για τα BB στην Ελλαδα επειδή αν παω εγώ έτσι αδιάβαστη στην Vodafone, η "θα με φάνε λάχανο", η "δεν ξέρουν" εδών στην επαρχεία. Και το site της Vodafone δεν τα λέει και σαφής...να καταλάβω και εγω. Sorry για το "σεντόνι"...αλλα δεν ξέρω πως να σας το πω αλλιώς...δεν θα ξαναγίνει στο μέλλον.
×
×
  • Create New...