Jump to content

NickMick

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NickMick

  1. Εμένα μου άρεσαν απαρα πολύ οι Ράδιο Αρβύλα παλιά (2012-2015), και είναι ίσως η μοναδική σατιρική σειρά που μου αρέσει στην ελληνική TV.. κατα τα άλλα, τα τελευταία χρόνια, και ειδικά τώρα που πήγαν στο Open τις καθημερινές, το χιούμορ τους έχει γίνει προβλέψιμο, χωρίς απρόοπτα και πετυχημένα σχόλια... πχ έχεις ένα βίντεο που σατιρίζει την αναφορά του Βελόπουλου στο θέμα των πολλαπλών ονομάτων ξένων στην χώρα μας, και είναι όλο "α λέω ένα σωρό ψευδώνυμα", ένα άλλο με έναν εκπρόσωπο αντιεμβολιαστικού κινήματος που συνομιλεί με την Στεφανίδου, ένα άλλο όπου ο Άδωνις με gaming chair μιλάει στον Ευαγγελάτο σαν gamer.. και δε ξέρω, δεν θυμίζει το παλιό καλομελετημένο χιούμορ τους... τα μόνα ίσως που μου άρεσαν πάρα πολύ ήταν ένα βίντεο με τον Ευαγγελάτο να καταστροφολογεί γύρω από το κόψιμο μερικών Λουλουδιών στην εκπομπή του, κι ένα εύστοχο σχόλιο που έκανε ο Κανάκης για την ευθιξία ως προς την μη παραίτηση της Λίνα Μενδώνη (αφού παραδέχτηκε ότι την εξαπάτησε ο Λιγνάδης).... Ναι κι εγώ συμφωνώ, θα έπρεπε να μην την έχουν καθημερινά την εκπομπή.
  2. Αυτό πάντως με το "αλήθεια είναι" πάντα αναρωτιόμουν τι ήθελε να περάσει... Ηταν για να εναντιωθούν σε όσους ισχυρίζονται ότι τα βίντεο που προωθούν προϊόντα Jumbo είναι απάτη; Και αν ναι, θα μπορούσαν να είχαν κάνει κάτι πολύ πιο πιασάρικο από αυτό. Και μιλώντας και διαφημίσεις που δε μας αρέσουν, η σεξιστική διαφήμιση για το συνέδριο γονιμοποίησης που ευτυχώς ακυρώθηκε. Καταλαβαίνω ότι ήθελαν να απευθυνθούν σε όσες θέλουν να κάνουν παιδί και δεν γνωρίζουν αρκετά ιατρικά πράγματα, αλλά ο τρόπος με τον οποίον απευθύνθηκαν στο γυναικείο κοινό είναι χυδαίος:
  3. Τα νεότερα σήματα κατατεθέν της ΕΡΤ είναι αρκετά ωραία... αν και θα μπορούσαν να είναι κάπως πιο πρωτότυπα τα break bumpers με τα κουτιά και τις σφαίρες (με εξαίρεση την ERT Sports όπου αντί για σφαίρες υπάρχουν μπάλες αθλημάτων, στα άλλα το ίδιο σκηνικό υπάρχει λ, χωρίς να γίνεται σαφής η θεματολογία του καθενός)... Και σαφώς, τα σημερινά ident δεν μπορούν να φτάσουν ούτε στο δαχτυλάκι τους τα σήματα που είχε η ΕΡΤ πριν το 2013 (και της Νεριτ). Επίσης, είναι λίγο τραγελαφικό ότι τα χρώματα σε κάθε λογότυπο αποτελούν πίστη αντιγραφή αυτών των σημάτων των σταθμών της Rai, αλλά αυτό δεν με αφορά τόσο. Κατά τα άλλα, τα λόγκο των πανελλαδικών σταθμών έχουν πλέον αυτή την μινιμαλιστική λογική με την οποία δεν με βρίσκω σύμφωνο. Επίσης, τα σήματα των Star και Σκάι είναι πολύ ωραία, το Mega έχει τα ίδια σήματα Mega mou με παλιά (ωραία είναι, αλλά και τα μεταγενέστερα ήταν όμορφα, κατά την γνώμη μου υλθ αεπρεπε να τα είχαν κρατήσει), και ο Alpha κοντεύει να κλείσει δεκαετία χρησιμοποιώντας τα ίδια σήματα. :p
  4. Οοι τελευταίες διαφημίσεις που πραγματικά μου άρεσαν, ήταν το Όλοι κάτω με την ληστεία, της Wind, και το Εμπαινες; των Goody's, που έθιγε σοβαρά θέματα της κοινωνίας μας (ομοφοβία, σεξισμός, προσωπικός χώρος λ, σεβασμός στους ΑΜΕΑ κτλ.) και είχε retro feel (soundtrack + 4:3). Α, και οι διαφημίσεις αντίστροφης μέτρησης για τα Χριστούγεννα από τα Jumbo είναι ωραία κάθε χρόνο. ♥️ Κατά τα άλλα.. ε δε ξέρω, δύο διαφημίσεις της ΙΟΝ και του Μακεδονικού Χαλβά ήταν καλές, οι διαφημίσεις των ΑΒ και Lidl είναι αισθητικά ωραίες, μου αρέσει και οι διαφημίσεις της με το animation τους και τα νοήματα τους, και μου αρέσουν οι διαφημίσεις για το BOX (ειδικά ). Υπάρχει επίσης μια Κυπριακή των Cyta και Vodafone με ένα κοριτσάκι που προβληματίζεται για το μέλλον, που είναι επίσης ωραία. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν διαφημίσεις που με δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα να πω την αλήθεια...
  5. Πωωωω... αυτή η διαφήμιση με το παπάκι μου σπάει τα νεύρα... έχω ακουστά ότι αυτό φτιάχτηκε από τους δημιουργούς του gummy bear (big shock)..
×
×
  • Create New...