Jump to content

idees

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by idees

  1. Στο 380 δουλεύει κανονικότατα.Στο 290 θα χρειαστεί πείραγμα για να δουλέψει.Για το παράθυρο που βγαίνει με διπλό κλικ στην επιφάνεια του μενού.Αντι να πατήσουμε οκ και φάει το κόλλημα,πατάμε το κουμπί που μας βγάζει στο γνήσιο μενού και μετά πάλι πλόηγηση και το παράθυρο έχει φύγει.Εχω ξανανεβάσει και το μενου στο 290 που έδωσα στο προηγούμενο post.Τώρα πρέπει να είναι οκ.

    Ειλικρινά χαίρομαι που βλέπω ότι έχουν δραστηριοποιηθεί και άλλα άτομα για την βελτίωση της συσκευής.

    bbbb γινεται περιστροφή οθονης στο 590?εχω τη συνήθεια απο το pocket pc στο καθετο.Ευχαριστω

  2. Την καλησπέρα μου σε όλους σας. Θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής:

    Κατάφερα και ξεκλείδωσα το vector 590 και έτρεξα και το Destinator το 6. Τροποποίησα το destinator.ini με το PORT=1 και BAUD_RATE=4800 , αλλά το άτιμο δεν βρίσκει δορυφόρους . Τι σκατά φταίει???:wacko: έχουν παίξει τα διαόλια μου. Ευχαριστώ.

    μπες στο destinator στη ρύθμιση και βαλτο να κανει αναζήτηση του gps,θα λοκαρει μονο του πορτα και RATE.αρκει να εισαι καπου που να πιάνει,οχι σε κανα υπογειο..

  3. ο tcmp player που έχω στο newmenu1 παίζει divx.

    http://rapidshare.com/files/79896786/SIP.PPC_ARM.CAB.html

    Ελληνικό πληκτρολόγιο για όσους το χρειάζονται.Αν κλείσετε τη συσκευή από το on-off πρέπει να το ξαναεγκαταστήσετε.

    Για την εγκατάσταση ανοίγουμε πρώτα από την μπάρα εργασίας,το ήδη υπάρχον πληκτρολόγιο και κάνουμε διπλό κλικ στο sip.ppc_arm.cab.Βάζουμε τον κέρσορα εκεί που γράφει (install here) και πατάμε enter στο πληκτρολόγιο.Μετά το απαιτούμενο soft reset,μπορούμε να επιλέγουμε το πληκτρολόγιο απο την μπάρα.

    Επίσης πρέπει να πάμε στον πίνακα ελέγχου στα regional settings και να βάλουμε greek.

    Καλημέρα καλη χρόνια σε όλους με υγεία.προς ενημέρωση το ελληνικό πληκτρολογιο του bbbb,δεν παιζει στο 590.Στο reset κολλαει τελειως.το dest 7 εχει προβλημα.το 6.1.40 αψογο.δεν δουλευει ομως ο νεος χαρτης δυστηχως..

  4. Παιδιά πολύς ντόρος βλέπω για τα μηχανάκια της Dis ως προς το να ξεκλειδωθούν για να παίξετε destinator ε? Φίλε bbbb στο παρελθόν με είχες βοηθήσει να στήσω ένα μηχανάκι που είχα πάρει απο e bay, τελικά δεν χρειάστηκε ούτε νέα menu όπως μου είχες δώσει ούτε τίποτα, ασε που μου ήταν το μηχανάκι 4,3 και το μενού σου μου έβγαινε σε λάθος θέση. Τελικά με μια απλή εντολή και ένα αρχειάκι έλυσα το πρόβλημα μου να πατάω απο το μαμα menu την εντολή "πλοηγηση" και να ανοίγει το dest. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια σου τότε και το ενδιαφερον που έδειξες. Παρεπιμπτόντως παιδια να ξέρετε ότι όντως σας διαβάζουν εδω μέσα και οι επιχειρηματιες που προικίζουν τα μηχανάκια της κίνας και της taiwan με το λογισμικό τους για τα ξεκλειδωματα που καταφερνετε και κάνετε για να έχετε ανοιχτα windows 4.2 net και να τρέχετε ότι γουστάρετε. Δυστυχώς επειδή ο κόσμος δεν ξέρει απο software πλοηγησης και ποια έχουν συγκριτικά,εμπειρικά και δοκιμασμένα τους καλύτερους χάρτες + ΤΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΜΕΝΟΥ διαχείρισης και βελτιστοποιησης (open source), μόλις το ανακαλύπτουν ψάχνονται όλοι να απαλλαχτούν απο τα διαφορα προγραμματα που συνοδευουν την συσκευη τους και να κάτσουν στο dest.. Αυτή ειναι προσωπική μου γνωμη φυσικα αλλα απο ότι διαβάζω γενικά στα forum κάτι τέτοιο επικρατεί. Το καλύτερο θα ήταν να υπάρχουν αναλυτικά test και reviews σε περιοδικά με την γκάμα των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα εκάστοτε software που κυκλοφορουν στην αγορά, την κάλυψη τους σε χάρτη, τον βαθμό ευκολίας χρήσης που προσφέρουν κ.λ.π και όλα αυτά νομίζω θα καλύψουν με αρκετό φως το τούνελ που λέγεται πλόηγηση, gps κ.λ.π για τον μέσο Έλληνα. Αυτά είχα να πω και καλη συνέχεια στα μαγειρέματα σας παιδιά, καλη χρονια σε όλους με υγεία!

    Αγαπητέ φιλε πολυ χαιρομαι που και συ εκατσες στο dest."καθομαστε"στο dest γιατι εχει τους καλύτερους χαρτες,ειναι δοκιμασμενο,ανοικτο σε επεμβασεις,γρηγορο και ο καθένας το φέρνει στα μέτρα του.Αλλά για να τρεξει θελει pocket pc πχ (μιο,qtec) δηλαδή χρημα ανω των 300-400 ευρωπουλα.αν τωρα το 590 με μολις 160 +φπα ευρω σου δίνει και τα "μαμισια" που λες και συ,αλλα και ενα καλο με τάσεις να γινει καλύτερο navigator,και το εχω φορτωσει divx,ebook,pdfreader,word,και το destinator φυσικα με τα δικα μου αγαπημενα,επικινδυνα σημεια μονο σου λέω τοσων ετων,και ενα σωρο αλλα καλουδια που η dis τωρα τρεχει να δωσει,δεν '' ψαχνουμε '' το καλυτερο navigation γιατι το εχουμε ήδη,αλλα το φτηνότερο μηχανακι να το τρεξουμε.εχω 3 αυτοκινητα διανομης και ενα το προσωπικο αμαξι και οσο να ναι εχω αποψη.Αυτη ειναι η γνώμη μου βέβαια,ασήμαντη ισως,αλλα εχω πληρωσει destpn,dest 6 ηδη,εχω papago ,και καμια δεκαρια ακομη που καλυπτουν χωμα,αερα,θαλασσα και κανένα δεν μου δίνει την προσαρμοστηκότητα του dest.μεχρι που βρηκα μια εκδοση για winxp και σχεδιαζω τις διαδρομές μου στο pc,φυσικά destinator.ολα αυτά επι πραξεως με 95,000 χιλ το χρονο.Χρονια πολλα σε ολους,καλή χρονία σε όλους και για μια μέρα ας μην κοιταξουμε τι λείπει σε μας αλλά τι μπορόυμε να κάνουμε για όσους δεν ειναι τοσο τυχεροί οσο είμαστε εμεις..να τους δώσουμε ενα χαμόγελο τις μέρες αυτες.Και σεβασμός στους ανθρώπους που προσφέρουν στο σάιτ.

    Αναφέρομαι στο bbbb,που αφιερώνει το χρόνο του για να βοηθά.να στε ολοι καλά.

  5. λοιπον παιδια και ιδιαιτερα φιλε bbbb τα καταφερα.εκανα την διαδικασια και οντως βλεπω windows.βγαζει εναρξη προγραμματα πληκτολογιο και τυα συναφη.το ναβιγκειτορ δεν το βρηκα ακομη στους φακελους ισως δεν εψαξα καλα.ενω ειμαι σε windows και βλεπω την μπαρα εξακολουθω να βλεπω το μενου του 590 με τα 4 εικονιδια .μπαινοντας στην πλοηγηση χανεται κατω η μπαρα των windows και δεν επανερχεται παρα μονο με soft reset.περιμενω νεα σου αγαπητε bbbb..........για περαιτερω

     

    ps βρηκα στο http://www.ellinadiko.com το destinator 7 ετοιμο για copy paste se sd ....αν κανω αυτο που λες bbbb θα τρεξει η θελει και αλλες ρυθμισεις για το 590?????

    Ετσι ειναι οπως τα λες.το προγραμμα της πλοηγησης φορτωνεται απο την κλειδωμενη μνημη και καταλαμβανει ολη τη μνημη ,κλεινει οτι τρεχει μεχρι τοτε με αποτελεσμα να χανεται ο explorer του ΒΒΒΒ.Οσο για το destinator πρεπει να εχεις το destinator 6 για pna και να το βαλεις στην κάρτα.και μετα μεσα απο τον explorer βρισκεις το dest.exe to κλικάρεις και τρεχει κανονικα.H θα χεις explorer(dest6 δηλαδη) η το προγραμμα της DIS.

  6. Eίναι απλό το θέμα και έχει ξαναναφερθεί.Το 390 δεν κρατάει ρυθμίσεις μητρώου.Ετσι στο engine.ini πρέπει να είναι \script\boot.exe και όχι boot.mscr.Το mscr όμως πρέπει να υπάρχει γιατί περιέχει τις εντολές που χρειάζονται για να φορτώσει το μενού.Oλα τα αρχεία που κάνουν λινκ στα εικονίδια πρέπει να είναι ζεύγη π.χ. a.exe και α.mscr αντίστοιχα

    Το ιδιο συμβαινει και στο 590.φιλε bbbb εβαλα ενα reg editor ,που τρεχει αριστα και πιστευω οπως εκανα με το 9100 θα αλλαξω αρκετες ρυθμισεις.θα σε κρατω ενημερο.

  7. Το aygshell.dll θα βάλεις μέσα στο φάκελο script.Toυς φακέλους games και fileviewers,oπουδήποτε μέσα στην sd

     

    Μe too.Δεν έχω πάρει ακόμη τη συσκευή και περιμένω από τον φίλο idees εντυπώσεις από τη χρήση του με destinator.

    φιλοι ολα καλα με το dest6 στο 590.το εβαλα σε μια καρτα 2 giga και ολα καλα.το δουλεψα 12 ωρες σε ταξιδι σημερα.μονο σε σχεση με την εκδοση για pocketpc δεν πιανει πολλους δορυφορους.4-5 εδω την ωρα που στο 9100 εχω 9 αλλα με εξωτερικο gps.εχανε το σημα στα στενα της καλαματας αλλα το εκανε και με το προγραμμα της dis.θελει να βλεπει ουρανο συνεχως.απο κει περα σαν dest εβαλα τα διακ μου αγαπημενα,αλλο βελακι,το χαρτη το νέο και το pdfreader ολα δουλευουν κανονικα.Βεβαια ολα αυτα με την βοηθεια του φιλοι bbbb.δεν παιζεται σε οτι αφορα τα pna.

  8. Το παράτησα το συγκεκριμένο κομμάτι πλέον.Βαρέθηκα τη συσκευή και την έδωσα σε ένα φίλο.Εχω πλεον σαν βασική συσκευή το pda-phone eten m700.Eπίσης ασχολούμαι με το ξεκλείδωμα άλλου pna.Eπόμενος στόχος με την έλευση του νέου χρόνου η αγορά του vector 590.

    κατι μου στειλες bbbb,αλλα το κοψε ο mozilla!ξαναστειλτο.θα βγαλω καποιες στην ψηφιακη και θα τα ριξω στο rapid.

  9. Βλέπεις το φάκελο των windows?Bασικά η συσκευή,μπαίνει σε αναμονή όπως και το qtek σου?Κάνει soft reset ή κλείνει τελείως?

    Τα βλεπω χυμα στο root/windows οπως στο 9100.την αλλη μνημη δεν βλεπω.που εχει το προγραμμα και τους χαρτες.Μαλλον πρεπει να φορτωσουμε ενα commader εκει.δεν βλεπει .cab αρχεια ουτε με το active sync.

  10. Βλεπω windows κανονικα.σαν να εχω μια συσκευη MOBILE οπως το ν95.το μιο,το 9100.την καρτα με τους χαρτες δεν βλεπω.οχι δεν μου κανει SOFT RESET.εκανα copy καποια ini ολα κανονικα.χερι στους χαρτες δεν μπορω να βαλω.οτι βαζω στην sd το βλεπει αρκει να ειναι φωτο,mp3,video ΚΤλ.
  11. Το VECTOR 590 συνδεεται με το pc σαν ενα pocket pc σαν το QTEC 9100 που εχω βλέπω τα παντα εκτος την flas card που εχει ενσωματωμενη και εκει μαλλον ειναι οι χαρτες και το προγραμμα.αρα το παιχνιδι μπορει να γινει μονο απο την sd card.
  12. Δεν ξερω τι γινεται στα ενσωματωμενα gps οταν δουλεύεις με το Sirftech,παιδια προσοχη στη χρήση του.Οσο για σένα zanzak κατω στη μπαρα του sirftech εχει εναλλαγη απο ΝΜΕΑ σε

    sirf και το ανάποδο.Ελπιζω να βοηθησα..

  13. O_scar και εγω έχω και τα δυο μεσα στην καρτα.εβαλα το 6,1 σε soft button στο 9100,

    ενω το 7 με sortcut στη μπαρα του resco explorer.βεβαια ειχα βγαλει το φακελο του 6,1 εξω και το ξαναεριξα στη καρτα με αλλο ονομα.(Dest6) αντι (DestinatorApps).με το προγγραματακι Sirftech γυρισα το GPS Pretec σε sirf III και δουλεύουν και τα δύο σε Sirf.Πολυ καλυτερα απο NMEA.

  14. Και ένα Service Pack για το Detailed skin. :happy:

     

    1) Άλλαξα τα χρώματα του κέρσορα ώστε να φαίνεται καλύτερα.

    2) Άλλαξα το χρώμα των γραμμάτων στις μπάρες κατάστασης και πλοήγησης σε μαύρο και άσπρο (για μέρα και νύχτα), από σκούρο και ανοιχτό γκρι που ήταν πριν, έτσι ώστε να ξεχωρίζει καλύτερα.

    3) Αφαίρεσα τη διαφάνεια από τα εικονίδια των POIs στο 2D για τη νυχτερινή απεικόνιση, γιατί κάποια από αυτά δεν ξεχώριζαν πάνω στο μαύρο υπόβαθρο. Η διαφάνεια παραμένει στην απεικόνιση ημέρας.

    4) Άλλαξα τα χρώματα της γραμμής πλοήγησης στη λειτουργία πεζού.

     

    http://img32.picoodle.com/img/img32/8/6/19/f_Downloadm_7ffc845.png

    T e r r e s t r i a l εισαι ο αρχοντας.! Με το που εβαλα το δικο σου skin ολα δουλευουν αψογα.Συνεχισε την καλή δουλεια.Το μονο προβλημα που εχω με το drst 7 παιδιά ειναι οτι κανει μια διακοπη σαν να κλεινει η οθονη,επανέρχεται αμεσως αλλά οι ηχοι πάνε περιπατο στο 9100.Μετα χρειαζεται soft reset να επανέλθει.δορυφόροι 9,10 πιανω εδω,Σπαρτη,με Pretec mini GPs.Δουλευω WM6 Crossbow Reloaded 1.7.Αν εχει καμοια λύση καποιος?Εννοειται οτι εχω απενεργοποιησει τα σχετικα με την οθονη.Ευχαριστω.

×
×
  • Create New...