Jump to content

idees

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by idees

  1. bbbb γινεται περιστροφή οθονης στο 590?εχω τη συνήθεια απο το pocket pc στο καθετο.Ευχαριστω
  2. μπες στο destinator στη ρύθμιση και βαλτο να κανει αναζήτηση του gps,θα λοκαρει μονο του πορτα και RATE.αρκει να εισαι καπου που να πιάνει,οχι σε κανα υπογειο..
  3. Παιδια ο q4 77 δουλευει δικο μου λάθος..
  4. Καλημέρα καλη χρόνια σε όλους με υγεία.προς ενημέρωση το ελληνικό πληκτρολογιο του bbbb,δεν παιζει στο 590.Στο reset κολλαει τελειως.το dest 7 εχει προβλημα.το 6.1.40 αψογο.δεν δουλευει ομως ο νεος χαρτης δυστηχως..
  5. Αγαπητέ φιλε πολυ χαιρομαι που και συ εκατσες στο dest."καθομαστε"στο dest γιατι εχει τους καλύτερους χαρτες,ειναι δοκιμασμενο,ανοικτο σε επεμβασεις,γρηγορο και ο καθένας το φέρνει στα μέτρα του.Αλλά για να τρεξει θελει pocket pc πχ (μιο,qtec) δηλαδή χρημα ανω των 300-400 ευρωπουλα.αν τωρα το 590 με μολις 160 +φπα ευρω σου δίνει και τα "μαμισια" που λες και συ,αλλα και ενα καλο με τάσεις να γινει καλύτερο navigator,και το εχω φορτωσει divx,ebook,pdfreader,word,και το destinator φυσικα με τα δικα μου αγαπημενα,επικινδυνα σημεια μονο σου λέω τοσων ετων,και ενα σωρο αλλα καλουδια που η dis τωρα τρεχει να δωσει,δεν '' ψαχνουμε '' το καλυτερο navigation γιατι το εχουμε ήδη,αλλα το φτηνότερο μηχανακι να το τρεξουμε.εχω 3 αυτοκινητα διανομης και ενα το προσωπικο αμαξι και οσο να ναι εχω αποψη.Αυτη ειναι η γνώμη μου βέβαια,ασήμαντη ισως,αλλα εχω πληρωσει destpn,dest 6 ηδη,εχω papago ,και καμια δεκαρια ακομη που καλυπτουν χωμα,αερα,θαλασσα και κανένα δεν μου δίνει την προσαρμοστηκότητα του dest.μεχρι που βρηκα μια εκδοση για winxp και σχεδιαζω τις διαδρομές μου στο pc,φυσικά destinator.ολα αυτά επι πραξεως με 95,000 χιλ το χρονο.Χρονια πολλα σε ολους,καλή χρονία σε όλους και για μια μέρα ας μην κοιταξουμε τι λείπει σε μας αλλά τι μπορόυμε να κάνουμε για όσους δεν ειναι τοσο τυχεροί οσο είμαστε εμεις..να τους δώσουμε ενα χαμόγελο τις μέρες αυτες.Και σεβασμός στους ανθρώπους που προσφέρουν στο σάιτ. Αναφέρομαι στο bbbb,που αφιερώνει το χρόνο του για να βοηθά.να στε ολοι καλά.
  6. Ετσι ειναι οπως τα λες.το προγραμμα της πλοηγησης φορτωνεται απο την κλειδωμενη μνημη και καταλαμβανει ολη τη μνημη ,κλεινει οτι τρεχει μεχρι τοτε με αποτελεσμα να χανεται ο explorer του ΒΒΒΒ.Οσο για το destinator πρεπει να εχεις το destinator 6 για pna και να το βαλεις στην κάρτα.και μετα μεσα απο τον explorer βρισκεις το dest.exe to κλικάρεις και τρεχει κανονικα.H θα χεις explorer(dest6 δηλαδη) η το προγραμμα της DIS.
  7. οχι,δεν γινεται τοσο απλα.πρεπει να βρεις το τροπο (με τον explorer του bbbb)να δεις την καρτα.ειμαι σιγουρος οτι αργα η γρηγορα θα μας το παρουσιασει ο bbbb οπως πρεπει.
  8. εννοεις αφου του βαλουμε τον explorer του φιλου bbbb.γιατι το 590 δεν εχει κατι τετοιο.να ρωτησω τι σου χρειαζεται?δεν βλεπω τη χρησιμοτητα του.τι θες ακριβως?
  9. Το ιδιο συμβαινει και στο 590.φιλε bbbb εβαλα ενα reg editor ,που τρεχει αριστα και πιστευω οπως εκανα με το 9100 θα αλλαξω αρκετες ρυθμισεις.θα σε κρατω ενημερο.
  10. φιλοι ολα καλα με το dest6 στο 590.το εβαλα σε μια καρτα 2 giga και ολα καλα.το δουλεψα 12 ωρες σε ταξιδι σημερα.μονο σε σχεση με την εκδοση για pocketpc δεν πιανει πολλους δορυφορους.4-5 εδω την ωρα που στο 9100 εχω 9 αλλα με εξωτερικο gps.εχανε το σημα στα στενα της καλαματας αλλα το εκανε και με το προγραμμα της dis.θελει να βλεπει ουρανο συνεχως.απο κει περα σαν dest εβαλα τα διακ μου αγαπημενα,αλλο βελακι,το χαρτη το νέο και το pdfreader ολα δουλευουν κανονικα.Βεβαια ολα αυτα με την βοηθεια του φιλοι bbbb.δεν παιζεται σε οτι αφορα τα pna.
  11. κατ αρχην ενα μεγαλο ευχαριστω.. δες εδω http://www.wincesoft.de/html/gapi_for_hpc_s.html
  12. http://rapidshare.com/files/77411887/Desktop.zip.html bbb κατεβασε αυτο.το email μου ειναι idees@mailbox.gr
  13. κατι μου στειλες bbbb,αλλα το κοψε ο mozilla!ξαναστειλτο.θα βγαλω καποιες στην ψηφιακη και θα τα ριξω στο rapid.
  14. Τα βλεπω χυμα στο root/windows οπως στο 9100.την αλλη μνημη δεν βλεπω.που εχει το προγραμμα και τους χαρτες.Μαλλον πρεπει να φορτωσουμε ενα commader εκει.δεν βλεπει .cab αρχεια ουτε με το active sync.
  15. Βλεπω windows κανονικα.σαν να εχω μια συσκευη MOBILE οπως το ν95.το μιο,το 9100.την καρτα με τους χαρτες δεν βλεπω.οχι δεν μου κανει SOFT RESET.εκανα copy καποια ini ολα κανονικα.χερι στους χαρτες δεν μπορω να βαλω.οτι βαζω στην sd το βλεπει αρκει να ειναι φωτο,mp3,video ΚΤλ.
  16. Το VECTOR 590 συνδεεται με το pc σαν ενα pocket pc σαν το QTEC 9100 που εχω βλέπω τα παντα εκτος την flas card που εχει ενσωματωμενη και εκει μαλλον ειναι οι χαρτες και το προγραμμα.αρα το παιχνιδι μπορει να γινει μονο απο την sd card.
  17. Για τσεκαρεται τι υπαρχει εδω..POI για ολα τα προγραμματα gps. http://www.poiplaza.com/en/poi-databases?pc_id=19&lang=en
  18. Δεν ξερω τι γινεται στα ενσωματωμενα gps οταν δουλεύεις με το Sirftech,παιδια προσοχη στη χρήση του.Οσο για σένα zanzak κατω στη μπαρα του sirftech εχει εναλλαγη απο ΝΜΕΑ σε sirf και το ανάποδο.Ελπιζω να βοηθησα..
  19. O_scar και εγω έχω και τα δυο μεσα στην καρτα.εβαλα το 6,1 σε soft button στο 9100, ενω το 7 με sortcut στη μπαρα του resco explorer.βεβαια ειχα βγαλει το φακελο του 6,1 εξω και το ξαναεριξα στη καρτα με αλλο ονομα.(Dest6) αντι (DestinatorApps).με το προγγραματακι Sirftech γυρισα το GPS Pretec σε sirf III και δουλεύουν και τα δύο σε Sirf.Πολυ καλυτερα απο NMEA.
  20. T e r r e s t r i a l εισαι ο αρχοντας.! Με το που εβαλα το δικο σου skin ολα δουλευουν αψογα.Συνεχισε την καλή δουλεια.Το μονο προβλημα που εχω με το drst 7 παιδιά ειναι οτι κανει μια διακοπη σαν να κλεινει η οθονη,επανέρχεται αμεσως αλλά οι ηχοι πάνε περιπατο στο 9100.Μετα χρειαζεται soft reset να επανέλθει.δορυφόροι 9,10 πιανω εδω,Σπαρτη,με Pretec mini GPs.Δουλευω WM6 Crossbow Reloaded 1.7.Αν εχει καμοια λύση καποιος?Εννοειται οτι εχω απενεργοποιησει τα σχετικα με την οθονη.Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...