Jump to content

SnD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About SnD

  • Ημ. Γέννησης 03/03/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Tango - Λουξεμβούργο

SnD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Στο S6 δε χρησιμοποιώ ούτε μία από τις εφαρμογές, features της Samsung πέρα από το side-to-side multitasking. Οπότε, δεν νομίζω ότι θα αλλάξω συμπεριφόρα στο επόμενο κινητό.
  2. Ωραία, ευχαριστώ πολύ! Για να είμαι ειλικρινής και εγώ αυτό σκέφτομαι πιο πολύ. H samsung δηλαδή συνεχίζει να φορτώνει τα κινητά της με αχρείαστο software που τα βαραίνουν?
  3. Αυτό που με ενδιαφέρει, όπως ανέφερα, είναι η συνολική σπιρτάδα της συσκευής και η αντοχή της στο χρόνο. Καταλαβαίνω ότι αυτές οι συσκευές έχουν πολύ καλή ποιότητα στην οθόνη τους, στην κάμερα κλπ. και εκεί θα έχουν μικρές διαφορές. Οπότε θα με ενδιέφερε η εμπειρία των χρηστών αυτών των συσκευών στο άμα τους δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα κατά τη χρήση, αν παρατηρούν πουθενά stutters και lag και γενικά λεπτομέρειες που δεν μπορείς να καταλάβεις με το να πιάσεις τη συσκευή μία φορά μέσα στο μαγαζί.
  4. O πάροχος μου προσφέρει δωρεάν τα δύο πρώτα κινητά δωρεάν ή με ακομα 100Ε το iphone 8 plus. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι η συσκευή να είναι όσο πιο γρήγορη και απροβλημάτιστη γίνεται όχι μόνο στην αρχή αλλά και μετά από πχ έξι μήνες. Το λειτουργικό, μου είναι αδιάφορο αφού ήδη έχω και ipad pro και galaxy s6 και είμαι συνηθισμένος στον τρόπο λειτουργίας και των δύο. Ποιο από τα τρία θα μου προτείνατε?
×
×
  • Create New...