Jump to content

Eva2017

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Eva2017

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Eva2017's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Και μένα η κολλητή μου. Αυτό της Marlboro δεν εννοείς; Το δοκίμασα κ δεν μ άρεσε καθόλου ή γεύση άσε που βρωμάει επίσης! Εκεινη νιώθει καλυμμένη επίσης όμως είναι ότι πολύ φρέσκο κ κανείς δεν μπορεί να πει μ βεβαιότητα πόσο λιγότερο ή όχι βλάπτει από το κανονικό τσιγάρο. Η έστω σ σχέση μ το ηλεκτρονικό
  2. δηλαδή εμείς οι λίγο γυμνασμένοι καπνιστές είμαστε άλλη κατηγορία; Ν ανοίξουμε κατηγορία! χαχαχα Σ ένα χρόνο από σήμερα θα πάω στον ημιμαραθώνειο...έτσι το κόβω!
  3. Άσε κ γω το έχω ακούσει αυτό. Καρδιολόγος μου είπε ότι χαίρεται πολύ όταν ακούει την καρδιά μη καπνιστή!!!! Νύχτα τα παίρνουν τα διπλώματα ; :lol: Γυμναστική έκανα κ γω ανέκαθεν κ έτσι λαχανιασματα κ τέτοια δεν είχα ωστόσο ήδη νιώθω πιο βαθιές τις ανάσες μου κ ο ύπνος είναι μακράν καλύτερος! Άσε που σηκώνομαι με τη μία ενώ συνήθως θέλω δέκα ξυπνητήρια ..
  4. Δεν είναι κουραστικό για όσους σαν εμένα προσπαθούν τώρα κ άσχετα αν υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα πάντα κάτι παίρνεις από την εμπειρία του καθένας ξεχωριστά. Για το ηλεκτρονικό προφανώς γνωρίζεις περισσότερα από εμένα κ θα ρίξω μια ματιά. Προσωπικά δεν με αφορά, έκοψα καθετί που έχει σχέση με καπνό, νικοτίνη, ατμό κλπ κ σκοπεύω να συνεχίσω έτσι. Έχω όμως φίλους που το χρησιμοποιούν κ ειδικά αυτό της Marlboro κ καλό είναι να ξέρουμε ότι μπορούμε. Σ ευχαριστω!
  5. Ιδέα μου είναι ή στην αρχή ήταν πιο θεαματικά τ αγωνίσματα; Μέχρι τη λιποθυμία της κοπέλας. Από κει κ μετά έγιναν λίγο πιο ήπια....Οκ όχι σαν παιδική χαρά όπως ήταν το survivor αλλά στην τελική υποτίθεται ότι αυτοί που είναι εκεί είναι τέρμα γυμνασμένοι κ σκληραγωγημένοι. Btw καλός παρουσιαστής ο Αρναούτογλου αλλά είναι λίγο σαν κεφτές με πόδια...μεγάλη αντίθεση με τα μούσκουλα των παιχτών :)
  6. :lol::lol::lol: ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δυστυχώς τα στατιστικά για τη διακοπή του καπνίσματος κ ιδιαίτερα χωρίς καμία βοήθεια παρά μόνο τη θέληση κ το πείσμα μας είναι εναντίον...Μόνο 7-10% το καταφέρνουν οριστικά. Κι εξίσου τραγικά είναι τα ποσοστά με διάφορα υποβοηθήματα, π.χ. τσίχλες κ σπρέι νικοτίνης, βελονισμός, ύπνωση κ.α. Για το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν υπάρχουν στοιχεία-αφενός δε θεωρείται μέθοδος διακοπής, αφετέρου υπάρχουν πολλοί τρόποι κ ο καθένας το χρησιμοποιεί ανάλογα με το τι θέλει να επιτύχει. Επειδή εδώ μέσα έχει αρκετούς που σταμάτησαν εδώ κ πολλά χρόνια κ συνεχίζουν ακάθεκτοι η μαρτυρία τους είναι εξαιρετικά πολύτιμη για μας που ξεκινούμε τώρα κ για όσους θα ακολουθήσουν! Κ γω πάντως είμαι της άποψης του μια κ έξω....να ξεμπερδεύουμε με τα στερητικά μια ώρα αρχύτερα κ να προχωρήσουμε τις ζωές μας χωρίς τη σκλαβιά του τσιγάρου!
  7. Έτσι κ αλλιώς δεν υπάρχουν επαρκείς μελέτες για το αν κ πόσο κακό προκαλεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Λέμε απλά ότι αποκλείεται να είναι τόσο χάλια όπως το άλλο! Εγώ καθαρίζω μόνη το κλιματιστικό :) δεν είδα τπτ περίεργο χαχα Εγώ ευχαριστώ το φίλο.που άνοιξε το θέμα αρχικά κ έτσι το βρήκα τυχαία γκουγκλαροντας κ το ανανεώνουμε τώρα. Μακάρι να παν όλα καλά κ θα επανέλθω κ γω ύστερα από 2-3 χρόνια κ να είμαι κ γω σεις ακαπνοι όλοι!
  8. Κ γω είμαι της άποψης ότι αν δεν κόψεις τη νικοτίνη εξακολουθείς να είσαι εθισμένος. Απλά με το ηλεκτρονικό γλυτώνεις τα υπόλοιπα βλαβερά του συμβατικού τσιγάρου. Μένεις όμως δεμένος κ με την ουσία κ με την κίνηση την συνήθεια κλπ. Πάρτο απόφαση κ ξεμπερδευε κ μ αυτό. Παρεμπιπτόντως 1 βδομάδα εκλεισα σήμερα μολις. Έκανα 5 χιλιομετρακια το πρωί τζοκιγκ στην παραλία κ έφυγαν αέρας! Το έκανα κ ως καπνίστρια αλλά στο τέλος ξεμενα από ανάσες κ ένιωθα κομμάτια. Τώρα νιώθω ότι τρέχω αλλά πέντε χαλαρα. Τέλεια αίσθηση!
  9. χαχα πως το λες αυτό σε γυναίκα! ωραίο κουράγιο με δίνεις...θα το ράψω :lol:
  10. Εκεί θα φανεί η ψυχική δύναμη λοιπόν. Όσο το ζητάει ο οργανισμός αντιστέκεσαι γτ νιώθεις τον κίνδυνο. Τη στιγμή που θα περάσουν μήνες κ χαλαρώνεις φοβάμαι. Έτσι την πάτησα την προηγούμενη φορά ελπίζω να έχω μάθει πλέον από το.λαθος μου
×
×
  • Create New...