Jump to content

ko_tzi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ko_tzi

  1. Σήμερα έλαβα ενημέρωση OTA για δυνατότητα αναβάθμισης σε 9.0.1.0 από 8.5.1.0 global stable σε συσκευή αγορασμένη από Ελλάδα χωρίς root. Θα την εγκαταστήσω μέσα στο ΣΚ και θα ανεβάσω screenshot με την πρώτη ευκαιρία.
  2. Καλησπέρα φίλε, έχω κι εγώ τα αντίστοιχα προβλήματα, όπως και όλοι όσοι είναι σε εργοστασιακό λογισμικό φαντάζομαι. 1) Απενεργοποίησε όλους τους ήχους συστήματος (πλήκτρων, κλειδώματος, κλπ.) και θα σταματήσει να σου αυξομειώνεται μόνη της η ένταση. 2) Φοβάμαι ότι η μοναδική λύση σε αυτό είναι να αποθηκεύσεις όλες σου τις επαφές με +30 στην αρχή. Χαιρετώ, ΚΤ
  3. Παίδες καλημέρα! Δοκίμασε κανείς άλλος εκτός από τον φίλο Νίκο να εγκαταστήσει τη global stable MIUI 9; Είμαι σε global stable 8.5.1.0 τώρα και το σκέφτομαι καθότι δεν έχει σκάσει η 9 με ΟΤΑ. Το κινητό είναι αγορασμένο από Ελλάδα. Ευχαριστώ.
  4. Καλησπέρα κι από εμένα στο thread, εδώ και μερικές μέρες είμαι κι εγώ κάτοχος του Mi6, έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες των εντυπώσεων από την αρχή. Πανέμορφο design, υψηλές επιδόσεις (δεν κολλάει πουθενά), ωραία πίσω κάμερα είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Με έχουν προβληματίσει 2-3 θέματα, τα οποία θέλω να μοιραστώ μαζί σας και να μου πείτε τη γνώμη σας για πιθανές λύσεις: Το βασικότερο ζήτημα είναι η δόνηση, η οποία είναι από χαμηλή εως ανύπαρκτη στο κινητό. Η global MIUI 8 που έχει πάνω δε δίνει δυνατότητα ρύθμισης της έντασης της δόνησης, αν και δε γνωρίζω αν είναι θέμα hardware ή software. Στη συνέχεια έρχεται το θέμα της μπροστά κάμερας: έχοντας δει selfie από Huawei P9 και Ρ10, παρατηρώ ότι η ποιότητα των αντίστοιχων φωτογραφιών στο Mi6 είναι χαμηλότερη (χωρίς beautify κι ιστορίες), ενώ φαίνεται να υστερεί λίγο και σε ταχύτητα μπροστά κλείστρου σε συνθήκες εσωτερικού φωτισμού (λίγο να κουνηθεί το χέρι σου βγαίνει κουνημένη κι η φωτο). Επίσης, πολύ σημαντικό θέμα είναι το ότι κάθε εφαρμογή που χρησιμοποιεί την μπροστά κάμερα (Messenger, Viber, Whatsapp) κάνει τα "δικά" της. Τέλος το θέμα με τις ειδοποιήσεις: Ενώ οι περισσότερες εφαρμογές στέλνουν push notifications ανάλογα με τις ρυθμίσεις τους, υπάρχουν 2-3 (π.χ. Facebook, Linkdin) που δε λένε να στείλουν ούτε bubble notification στο εικονίδιό τους ό,τι κι αν έχω δοκιμάσει. Ακολούθησα τις συμβουλές αυτού εδώ του οδηγού https://www.forbes.com/sites/bensin/2016/11/17/how-to-fix-push-notifications-on-xiaomis-miui-8-for-real/#332b22687572 αλλά μάταια. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Περιμένω τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με τα παραπάνω θέματα - μικρής σημασίας μεν, αλλά υπάρχουν. Έχετε κάποια λύση σε αυτά; Σημειώνω ότι επειδή μου έκαναν δώρο το κινητό από Ελλάδα, δεν προτίθεμαι να το κάνω root ακόμα για να μη χάσω την εγγύηση. Ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα στο φόρουμ. Έκανα εγγραφή για να με βοηθήσετε να επιλέξω τη νέα μου συσκευή. Προέρχομαι από τρία Apple τα τελευταία 8 χρόνια (iPhone 3GS, 4s, 5s) κι έχω πάρει την απόφαση να γυρίσω σε Android. Είμαι ανάμεσα στα ακόλουθα: Xiaomi Mi6 64GB Huawei P10 64GB Samsung Galaxy S7 32GB Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο Xiaomi, το οποίο όμως λόγω μη επεκτάσιμης μνήμης και απουσίας 3.5mm jack με αποθαρρύνει ολίγον τι. H πιο "ασφαλής" επιλογή μου φαίνεται το Huawei λόγω πολύ καλής φωτογραφικής, επεκτάσιμης μνήμης, γρήγορου επεξεργαστή και γενικά μου φαίνεται ότι έχει όλο το πακέτο. Πρόσφατα μπήκε στο παιχνίδι και το Samsung Galaxy S7, το οποίο αν και περσινό μοντέλο το βρίσκω σε πολύ δελεαστική τιμή πλέον συν του ότι έχει μάλλον τη δυνατότερη φωτογραφική και οθόνη και από τα τρία. Βασική μου απαίτηση είναι να μην κυκλοφορώ με το powerbank ανά χείρας πλέον (τα iPhone τουλάχιστον μέχρι το 5S ξεζουμίζονται γρήγορα ακόμα και με νορμάλ χρήση). Σημειώνω ότι δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το gaming στο κινητό. Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις εκ των προτέρων, Κωνσταντίνος
×
×
  • Create New...