Jump to content

kostikos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostikos

  1. ...φυσικα το hibernate button της full η το αντιστοιχο reclaim ram του memaid δεν κανουν τιποτα (οταν πχ η ram εχει πεσει στα 11 με 12 σου δινει το πολυ 1 mb)
  2. Χρονια πολλα σε ολους.Δοκιμασα κατα σειρα τις καινουριες rom (meshlie 4.02 vanilla lite kai full).Ολες εχουν τρομερο προβλημα με το memory leak ( ειδικα η full with cube που χρησιμοποιω εδω και μερικες μερες).Σκεφτομαι να βαλω την b&b η να ξαναβάλω τη vanilla τουλάχιστον, οπου το προβλημα ειναι μικρότερο.Εσεις που τις δουλευετε τι εντυπωσεις έχετε?
  3. Επισης Ξερει κανεις να μου πει βρε παιδια αν θελω να δουλεψω το fun contact h to icontact αντι του pcmcontact που μπορω να βρω το file με τα (σωστα) ελληνικα? Το pcmcontact δεν το βολευομαι πολυ.Τα αλλα τα θεωρω καλυτερα
  4. Τωρα που το σκεφτομαι μπορει ακριβωσ γιαυτο να μου κανει black screen.επειδη δηλαδη ειχα ενεργοποιημενο το cube που ετσι και αλλιως δεν δουλευει.
  5. Εγω δουλευω τη vanilla την καινουρια , αλλα καποιεσ φορεσ κανει black screen η οθονη για λιγο.Το κλεινω και το ξανανοιγω και δουλευει κανονικα . συνηθως το κανει οταν ειναι να γραψω με το keybord to οποιο επιπλεον μου το γυρναει σε defauly apo pcm keybord που του εχω ορισει.Μαλλον αυτο κανει καποιο confict.Ξερει κανεις επισης γιατι στη vanilla εχει ρυθμισεις για ενεργοποιηση του cube αφου ετσι και αλλιως δεν δουλευει?
  6. molis katebasa kai egkatestisa ayti me to cube alla malon ua balo tin vanilla.
  7. geia xara paidia.Xerere kana ling gia tin 4.02 toy meshle?ypostirizei ellinika?
×
×
  • Create New...