Jump to content

panos71

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

panos71's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορείς να συνδέσεις flash stick με NTFS και να το "βλέπει" κανονικά, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσεις καλώδιο USB OTG π.χ. http://www.ebay.com/itm/USB-Host-OTG-Adapter-Cable-for-Samsung-Galaxy-Tab-2-7-0-7-GT-P3113-10-1-P5100-/300701824535 Σε αυτό το καλώδιο μπορείς επίσης να συνδέσεις πληκτρολόγιο ή ποντίκι. Εξωτερικός σκληρός 2,5" (που δεν έχει δική του τροφοδοσία) απ'όσο ξέρω δεν υποστηρίζεται..
  2. Dolphin με jetpack. Πολύ γρήγορος με κορυφαίο score στο html5test. Φυσικά υποστηρίζει και flash.
  3. Μόλις μου έγινε αναβάθμιση σε Jelly Bean 4.1.1 (P3110 Wifi version). Πρώτη εντύπωση πολύ καλή. Το project butter έκανε καλή δουλειά..
  4. Μόλις έγινε αυτόματα (ΟΤΑ με WiFi) ενημέρωση λειτουργικού από 4.0.3 σε 4.0.4 (P3110). Το αρχείο εγκατάστασης ήταν περίπου 280ΜΒ (αν θυμάμαι καλά)..
  5. Εγώ πήρα αυτή: http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=54878&ref=bestprice.gr
  6. Είναι τραγικό γιατί δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για πλοήγηση (εκτός αν κάνεις διαδρομές που δεν διαρκούν πάνω από μισή ώρα). Και αυτός ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους που το επέλεξα.
  7. Η απάντηση που πήρα από την Samsung Hellas στο πρόβλημα που ανέφερα σε προηγούμενο post: "Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η υπερθέρμανση της συσκευής οφείλεται στην ταυτόχρονη χρήση της εφαρμογής και του GPS καθώς και στην χρήση της οθόνης και την ταυτόχρονη φόρτιση. Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς, από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα: -80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση) -210 6897691 (Από κινητό)" Με απλά λόγια μου λένε ότι το Galaxy S Plus δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλοήγηση στο αυτοκίνητο γιατί χωρίς ταυτόχρονη χρήση όλων των προϋποθέσεων που αναφέρουν, δεν μπορεί να γίνει πλοήγηση.
  8. Για τον φορτιστή το έψαξα πριν τον αγοράσω. Είναι πλήρως συμβατός με το S Plus (5V, 0,7A).
  9. Αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα υπερθέρμανσης μπαταρίας όταν χρησιμοποιώ το Galaxy S Plus για πλοήγηση στο αυτοκίνητο (με ταυτόχρονη φόρτιση με το φορτιστή αυτοκινήτου). Μετά από μισή ώρα λειτουργίας περίπου(κάποιες άλλες φορές περισσότερο), μου βγάζει μήνυμα υπερθέρμανσης της μπαταρίας και θα πρέπει να αφαιρέσω την τροφοδοσία για να συνεχίσει να λειτουργεί η πλοήγηση. Έτσι φυσικά τελειώνει πολύ γρήγορα η μπαταρία. Το πρόβλημα το παρουσιάζει και με τις 2 διαφορετικές εφαρμογές πλοήγησης που χρησιμοποιώ (Sygic Aura και Don't Panic). Οπότε δεν είναι πρόβλημα του application. Δυστυχώς όταν παρουσιάζει το πρόβλημα είμαι εν κινήσει και δεν μπορώ να δω από τις ρυθμίσεις την θερμοκρασία της μπαταρίας αλλά για να βγάζει το μήνυμα σημαίνει ότι είναι πολύ υψηλή. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος ανάλογο πρόβλημα?? Σημειώνω ότι το Nokia Χ6 που χρησιμοποιούσα παλιότερα και το χρησιμοποιύσα κατά κόρον για πλοήγηση με Sygic, δεν μου είχε παρουσιάσει ποτέ ανάλογο πρόβλημα.
  10. Φυσικά και το κάνει το Sygic Aura. Όταν ανοίγεις την εφαρμογή επιλέγεις να μην ενεργοποιήσεις το GPS. Στη συνέχεια βάζεις τον προορισμό που θες. Κατόπιν η εφαρμογή (επειδή δεν έχει σήμα GPS) σε ρωτά για την επιλογή της αφετηρίας. Έχεις επιλογές τελευταία γνωστή θέση, επιλογή από τον χάρτη κλπ. Εσύ επιλέγεις "επιλογή από τον χάρτη" και επιλέγεις το σημείο που θες για αφετηρία. Κατόπιν το Sygic Aura υπολογίζει την διαδρομή και μετά εσύ την διαχειρίζεσαι όπως θες (αποθήκευση κλπ.) So simple..
  11. Η v40.0.002 είναι η official ή custom? Γιατί εγώ έχω την v21 και όταν κάνω sw update από το Νοκια suite μου βγάζει μήνυμα ότι έχω την πιο πρόσφατη.
  12. Είχα εγκατεστημένη την 8.06 που δούλευε άψογα. Όταν εγκατέστησα την 8.22, την πρώτη φορά δούλευε σωστά αλλά την δεύτερη φορά είχα το πρόβλημα με την οθόνη που έσβηνε. Τσέκαρα τις ρυθμίσεις που αναφέρεις στα 2 αρχεία αλλά έχουν τις σωστές τιμές. Οπότε, δυστυχώς, δεν είναι αυτή η λύση στο πρόβλημα..
  13. Εγώ είχα εγκαταστήσει το SPB Shell στο Χ6 και μετά είχα πρόβλημα με το Sygic Mobile Maps 10. Συγκεκριμένα κάποιες φορές αδυνατούσε να μου πλανάρει διαδρομή (εάν ήταν λίγο πολύπλοκη). Μετά από αυτό απεγκατέστησα το SPB Shell και φυσικά το Sygic πλέον δουλεύει άψογα. Κρίμα, γιατί είναι πολύ καλή εφαρμογή που αλλάζει το UI θεαματικά αλλά απότι φαίνεται καταναλώνει υπερπολύτιμη μνήμη..
×
×
  • Create New...