Jump to content

spsafe

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spsafe

  1. Starenios, να σαι καλά για τα σχόλια. Δες πιο κάτω τα δικά μου. Λίγο δύσκολο να ξαναβρώ το review. Λυπάμαι.
  2. @aris8 Σε ευχαριστώ. Για το Samsung - AQV18FCN inverter στα 700 Ευρώ έχω βρει κάποια reviews στο ίντερνετ με πολύ μέτρια αξιολόγηση. Επίσης στο μαγαζί που το πουλάνε είχαν μόνο μερικά κομμάτια καθώς σταματούν να το εισάγουν. Λες να έχει να κάνει με τίποτα συχνά προβλήματα ή είναι τυχαίο; Η αλήθεια είναι πως εγώ τείνω προς το Midea.
  3. Παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Πήγα σήμερα ένα γύρο σε 4 καταστήματα για κλιματιστικό. Έχοντας δει 4-5 διαφορετικές μάρκες ζήτησα προσφορές για 18άρια. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε με τα πιο κάτω γενικά στοιχεία: - Midea - R Series MSR1-18HRDN1 inverter στα 835 Ευρώ - Sharp - PlasmaCluster, δεν είναι Inverter στα 850 Ευρώ - Samsung - AQV18FCN inverter στα 700 Ευρώ - Fujico - (αυτό 24,000 btu) στα 650 Ευρω
  4. Λοιπόν παιδιά, κάνω μια έρευνα σχετικά με τη Φιλελευθεροποίηση των Τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο. Έχω μιλήσει με πολλούς εναλλακτικούς, με το γραφείο του Ρυθμιστή και άλλους και θεωρώ πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει εδώ σε αυτό το discussion forum. Συμπέρασματα ακόμα δεν έχω βγάλει (έχω ακόμα 20 μέρες) αλλά δε νομίζω ότι θα αλλάξουν την ιδέα που είχα όταν πρωτοξεκίνησα την έρευνα: Αν δεν πέσουν λεφτά για marketing και δεν αναφέρομαι μόνο σε διαφήμιση, αλλά και στην προσφορά νέων προϊόντων, πακέτων υπηρεσιών, ακόμα και κινητών τηλεφώνων όπως γίνεται στο εξωτερικό, αν οι εναλλακικοί δε βρουν μεθόδους να "κλειδώσουν" τους πελάτες τους και αν η ΑΤΗΚ συνεχίζει να μπορεί να επιχορηγεί τις όχι τόσο επικερδής υπηρεσίες τις από άλλες πιο επικερδείς, τότε δεν υπάρχει περιθώριο ανάπτυξης νέων δικτύων στην κυπριακή αγορά... Είμαστε λίγοι και ιδιόμορφος κόσμος. Αν ο ανταγωνιστής καταλάβει αυτή την ιδιομορφία τότε μπορεί να έχει κάποιες πιθανότητες.
×
×
  • Create New...