Jump to content

earinos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    220
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by earinos

  1. Κι άλλο προβληματάκι (που ξεκίνησε σαν μικρό αλλά σιγά σιγά γίνεται όλο και μεγαλύτερο :mad: ) Προ καιρού είχε γράψει και κάποιος άλλος ότι το βύσμα των ακουστικών ΔΕΝ κάνει καλή επαφή, το είχα παρατηρήσει κι εγώ. Χρησιμοποιώντας το (ΟΧΙ ιδιαίτερα πολύ) το πρόβλημα έχει γίνει εντονότατο. Με το παραμικρό κούνημα, ο ήχος χάνεται από το ένα ακουστικό ή από το άλλο ή τελείως και πρέπει όλη την ώρα να "ζουλάω" το βύσμα για να επανέλθει κανονικά, μέχρι το επόμενο ...κούνημα. Και το χειρότερο είναι ότι άρχισαν αυτά τα κόλπα και στο καλώδιο μεταφοράς δεδομένων. Πολλές φορές πια το PC δεν αναγνωρίζει τη σύνδεση και πρέπει να ζουλάω το βύσμα για να "δει" το κινητό. Το SX1 -παρά την πλήρη αποτυχία του σαν τηλέφωνο- στο σημείο αυτό υπερείχε κατά πολύ. Τρία χρόνια το είχα "ξεσκίσει" στο βάλε βγάλε τα ακουστικά και ποτέ δεν είχε τέτοιο πρόβλημα. Αναρωτιέμαι πόσο καιρό θα συνεχίσει να κάνει σωστή επαφή; ΄Ισως η ΝΟΚΙΑ έπρεπε να είναι πιο προσεκτική στο θέμα αυτό...
  2. Αυτό που λες λειτουργεί μόνο όταν δεν έχεις ενεργοποιημένο το Τ9 :( Απ' ότι φαίνεται με το Τ9 η μόνη λύση είναι να ανοίξεις το πινακάκι με τα σύμβολα και να τρέχεις κάτω δεξιά να βρεις το τοξάκι. Κι από ότι είδα σε άλλα μοντέλα της Nokia όταν πατήσεις το 0 τρεις φορές ΚΑΙ με το Τ9 αλλάζει σειρά. Μάλλον προβληματάκι του συγκεκριμένου μοντέλου πρέπει να είναι :mad:
  3. Απο εκεί πηγαίνω, αλλά το έχουν βάλει τελευταίο δεξιά κάτω στον πίνακα και είναι αρκετά άβολο :cry: . Thanx anyway :)
  4. Καμμιά βοήθεια; Κάποιος που να ξέρει τη λύση; :(
  5. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Στη σύνταξη μηνύματος, αν γράφεις χωρίς Τ9 και θέλεις να αλλάξεις σειρά, πατάς τρεις φορές το 0 και εμφανίζεται το γνωστό βελάκι. Αν όμως γράφεις με Τ9 ΔΕΝ αλλάζει σειρά και πρέπει να ανοίξεις τον πίνακα συμβόλων (και μάλιστα είναι και τελευταίο κάτω κάτω δεξιά και κάνεις μια ώρα για να φτάσεις εκεί :mad: ) Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει ενδεχομένως να κάνω για να αλλάζει αμέσως σειρά; Στις οδηγίες δεν αναφέρει το παραμικρό...
  6. Εγώ που γενικά είμαι και ...γκαντέμης :cry: το μόνο που έχω να πω είναι ότι το τηλεφωνάκι είναι άπαιχτο! Δεν έχει παρουσιάσει ποτέ το παραμικρό, λειτουργεί άψογα σε όλα (από φωτογραφίες και μουσική μέχρι Internet), έχει σήμα καμπάνα ακόμα και σε μέρη που άλλα κινητά -του ίδιου φορέα- χάνουν το σήμα τους, και όσοι ακούνε τον ήχο του μένουν με το στόμα ανοιχτό :blink: :D :D :D
  7. Καμμιά άλλη συμβουλή; ΄Εσβησα σχεδόν όλη τη μνήμη του ασύρματου και δοκίμασα να του στείλω μια φωτογραφιούλα 2ΚΒ. Τίποτα :( Μόλις ξεκινάει η αποστολή γράφει ότι δεν γίνεται :mad:
  8. Με τα τέσσερα μηδενικά "αναγνωρίζει" και τα δύο κινητά μου, αλλά όταν ξεκινήσει η αποστολή (αρχεία midi και εικόνες bmp που δέχεται το τηλέφωνο) μετά από λίγο βγάζει μήνυμα "η αποστολή απέτυχε" :cry:
  9. Δεν το δέχεται :( Δοκίμασα ακόμα να βάλω και στις δύο συσκευές τον ίδιο αριθμό αλλά και πάλι δεν το δέχεται :cry:
  10. Ας μου δώσει κάποιος τα φώτα του please! ΄Εχω ένα ασύρματο τηλέφωνο σπιτιού με Blue Tooth. ΄Οταν του δίνω αναζήτηση για να βρει το κινητό, το βρίσκει αλλά μου ζητάει το "PIN Blue Tooth", προκειμένου να το θεωρήσει "αξιόπιστη συσκευή" :confused: ΄Εχει κανείς ιδέα πού ή πώς βρίσκω αυτό το PIN; (Δεν είναι βέβαια το PIN της SIM)
  11. Ναι, αλλά υπάρχουν άλλες στη μισή ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τιμή. Εγώ πήρα SanDisk 1G από το SuperMarkt και τέσσερεις εβδομάδες τώρα λειτουργεί άψογα (και γρήγορα). Συγνώμη, από το Media Markt ήθελα να πω :lol:
  12. Το περίεργο είναι ότι όσα αρχεία βάζω εγώ στην κάρτα με τον card reader, όταν πάω να τα ανοίξω με το τηλέφωνο μου βγάζει ένα μήνυμα που λέει "το αρχείο δεν υποστηρίζεται", ακόμα και για jpg!!! Βλέπει μόνο ότι βάλω μέσω της σουϊτας :wacko:
  13. Αυτό το κάνει και σε μένα. Πρέπει να βάζεις ταυτόχρονα και τα δυο άγκιστρα της υποδοχής για να μην το κάνει.
  14. Να ζητήσω και πάλι χείρα βοηθείας. Ενεργοποίησα από την ΤΙΜ σύνδεση στο Internet για κάτι εξαιρετικά απλό (έτσι πίστευα) να βλέπω τα mail μου στο Yahoo.gr. Ενώ ανοίγουν κανονικά τα διάφορα sites από τον Ιστό (παρόλα αυτά οι περισσότερες επιλογές τους μένουν "ανενεργές" γιατί?) κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω log in στο Yahoo μου βγάζει "incorrect" (ενώ γράφω το ID και το password με Αγγλικά) και κάθε φορά που προσπαθώ να φτιάξω το λογαριασμό μέσα από τα μηνύματα (στο email) μου λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο και να κοιτάξω τις ρυθμίσεις :mad: Γιατί δεν αναγνωρίζει σωστά τις λέξεις που γράφω στα Αγγλικά; Γίνεται κάτι για αυτό; Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος;
  15. Μαύρο αναμφίβολα! (Εμένα πέρασαν και τα δύο από τα χέρια μου και πήρα και αρκετές γνώμες τρίτων). Το ασημί δείχνει πολύ "ψεύτικο" και το μεταλλικό πλαίσιο γύρω γύρω "χάνεται" τελείως.
  16. Να κάνω δύο ακόμα ερωτήσεις κι εγώ. Υπάρχει τρόπος να παραμένει η οθόνη περισσότερη ώρα αναμμένη; Σβήνει υπερβολικά γρήγορα. Αν θέλεις να δείξεις μια φωτογραφία σε κάποιον, δεν προφταίνεις... :( Ποιό είναι το όριο των υπολειπόμενων χαρακτήρων που πρέπει να δείχνει σε ένα sms ώστε να το στείλει σαν ένα μήνυμα; Αφού μετράει ανάποδα, ξεκινώντας από το 1000, κι αφού ένα μήνυμα έχει 120 χαρακτήρες, λογικά θα έπρεπε ένα μήνυμα να φτάνει στο 880. ΄Εχω γράψει όμως μήνυμα που έφτασε στο 850 και το έστειλε σαν ένα. (Δυστυχώς δεν σε προειδοποιεί εκ των προτέρων ότι ενδεχομένως να είναι διπλό το μήνυμα, σου το δείχνει μόνο την ώρα που το στέλνει :mad: ) Thanx εκ των προτέρων :)
  17. Ο ήχος ακούγεται εξαιρετικά καθαρά και στερεοφωνικά, μην το μπερδεύουμε. Απλά για ένα δύο δευτερόλεπτα παίζει σχετικά χαμηλά και μετά ξαφνικά δυναμώνει πολύ. Ομολογώ ότι δεν έχω ξανακούσει κινητό να χτυπάει τόσο δυνατά! Δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικό πρόβλημα. ΄Ισως είναι και καλύτερα από μια άποψη γιατί σε ...προετοιμάζει ότι θα χτυπήσει πολύ δυνατά :lol: Εγώ το συνήθισα και δεν με ενοχλεί. Αν θέλω να κάνω το ...εφέ μου, δεν απαντάω αμέσως και το αφήνω να δυναμώσει για να ακούσουν οι τριγύρω το (στερεοφωνικό!) ringtone :D
  18. Τον ισοσταθμιστή τον έχω φτιάξει έτσι κι αλλιώς, με μπάσα και πρίμα στο τέρμα και τις μεσαίες δυο σκάλες επάνω. Το πείραμα όμως απέτυχε παταγωδώς :( Δυνάμωσα στο διπλάσιο τα ringtones μου (200%) και τα έβαλα στο τηλέφωνο χωρίς να μετακινήσω τα πρωτότυπα, για να κάνω σύγκριση. Δυστυχώς ακόμα και τα δυναμωμένα, μόλις βάλω τον ήχο μια σκάλα κάτω από το μέγιστο, ακούγονται "ασθενικά", καμμία σχέση με το πως ακούγονται τα κανονικά στη μέγιστη ένταση. Εγώ προσωπικά προτιμώ να ακούω το bug παρά να έχω το τηλέφωνο με ασθενική ένταση (ίσως γιατί είμαι και παθών από το ...καταραμένο SX1 που και δίπλα να ήσουν δεν το άκουγες :cry: )
  19. Εξαρτάται από το ringtone. Τα δικά του ακούγονται μάλλον χαμηλά. Εγώ θα δοκιμάσω να δυναμώσω την ένταση σε κάποια δικά μου και θα τα βάλω (ήδη τα χρησιμοποιώ) για να δω το αποτέλεσμα με μια σκάλα κάτω... Θα γράψω τις εντυπώσεις μου, μετά το ...πείραμα :)
  20. Δυστυχώς σε μία μόνο σκάλα πιο κάτω ακούγεται αισθητά πιο σιγά :( . Για την ακρίβεια ακούγεται όπως τα αρχικά δευτερόλεπτα πριν δυναμώσει, όταν είναι στην μέγιστη ένταση...
  21. Εγώ είχα παραγγείλει μαύρο στο Γερμανό (μου το στείλανε με courier λόγω του ότι ήταν αναβάθμιση συσκευής από Tim) και από λάθος μου έστειλαν το ασημί. Δεν νομίζω ότι πρασινίζει, το πληκτρολόγιο είναι στο χρώμα του σκούρου χάλυβα και το υπόλοιπο ασημί. Εννοείται ότι το έστειλα πίσω και μου έφεραν το μαύρο. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το ασημί ΔΕΝ είχε Ελληνικά γράμματα στο πληκτρολόγιο, ενώ το μαύρο έχει :wacko: Τρεις μέρες τώρα που το λειτουργώ συνέχεια δεν έχασε ούτε μια στιγμή το σήμα του (το έβαλα στο δίκτυο 3G και η SIM μου είναι ...παμπάλαια, από τον καιρό της Telestet!) Επίσης (έχω δει πολλά σχετικά posts) ο ήχος του ακουστικού (όταν τον βάλεις στο 10) είναι εξαιρετικά δυνατός ΚΑΙ σε εξωτερικό χώρο. Να επισημάνω ότι αν βάλεις στο 10 τον ήχο στον mp3 player ή το ραδιόφωνο, ΔΕΝ έχει μπει στο 10 ΚΑΙ το ακουστικό (από default είναι στο 5, δηλαδή στο μισό). Πρέπει να το δυναμώσετε την ώρα της κλήσης (από το ίδιο κουμπί). Το ίδιο ισχύει ΚΑΙ για την ανοιχτή ακρόαση. Ο ήχος δυναμώνει και εκεί χωριστά, πάντα από το ίδιο κουμπί. Επειδή βλέπω μια μεγάλη ...αναστάτωση με το θέμα του ραδιοφώνου σε flight mode, αν δεν απατώμαι, απαγορεύεται ΡΗΤΑ κατά την ώρα πτήσης η χρήση ηλεκρονικών μέσων που "συλλαμβάνουν" ραδιοκύματα, για λόγους ασφαλείας (για να μην "ακουστούν" οι συζητήσεις των πιλότων με τους πύργους ελέγχου) συνεπώς πώς θα ήταν δυνατόν να λειτουργεί το ραδιόφωνο; Εξάλλου το αναφέρει και το βιβλιαράκι των οδηγιών...:)
  22. Paidia mporei kapoios na mou ypodei3ei ena katasthma sthn A8hna gia na parw mia kalh microSD 2GB? Sto Plaisio mallon den 3eroun ti tous ginetai, giati thn prohgoumenh evdomada rwthsa kai mou eipan oti den eixan alla 8a feroun kai oti kanei 95 euro. Shmera pou 3anarwthsa mou eipan oti den fernoun karta twn 2GB :wacko: alla mono 1GB kai AYTH kanei 95 eyrw :mad: ... Pou kymainetai telika h timh mias 2GB?
  23. Να κάνω μια ερώτηση; Μόλις πριν λίγο παρέλαβα το κινητό με κούριερ, από το Γερμανό. Τους ΤΟΝΙΣΑ ότι θέλω το μαύρο χρώμα και μου είπαν ότι ΜΟΝΟ μαύρο φέρνουν. Το κινητό όμως που έχω μπροστά μου ΔΕΝ είναι μαύρο αλλά ανθρακί σκούρο. Τηλεφώνησα φυσικά, και μου είπαν ότι ΔΕΝ υπάρχει άλλο χρώμα. ΄Οσοι αναφέρεστε στο μαύρο, είναι τελικά το ανθρακί σκούρο ή υπάρχει μαύρο ...μαύρο;;; (Στη φωτογραφία στο κουτί πάντως φαίνεται ...μαύρο :blink: και γράφει και "Made in Germany")
×
×
  • Create New...