Jump to content

sax

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sax

  1. Παιδες ψαχνω να κανω root to HTC DESIRE 300. Υπαρχει καποιος φιλος που το εκανε να μου πει δυο πραγματακια! Ευχαριστω.
  2. Ο αισθητήρας ειναι πάνω στην πλακέτα η επάνω στο τζαμακι γιατι το είχα ανοίξει για να περάσω καινουρια touch screen και επειδη ήταν μαπα έβαλα την παλιά αλλα απο τότε μου παρουσιάζει αυτά τα προβλήματα.σημερα το πρωί δεν μπορούσα να πάρω τηλ ούτε να με πάρουν και έπειτα απο hard reset αυτό διορθώθηκε αλλα με τον φωτισμό τίποτα,μόλις παίρνω τηλ σβήνει η οθονη ενώ μιλάω απλά δεν μπορω να Πατησίων τις επιλογές για ανοιχτή ακρόαση,πληκτρολόγιο,αναμονή κλπ.
  3. Φιλοι τα φωτα σας,εχω το λουμια 610 και εχω το εξεις προβλημα.οταν παω να κανω κληση πχ εχω καρτοκινητο και περνω το 1314 για να μπω να βαλω τα νουμερα τις καρτας το κινητο σβηνει η οθονη του ενω ακουω τις οδηγιες του τηλ κεντρου για να πατησω τα νουμερα δεν εχω touch screen οστε να ανοιξει ο φωτισμος και να πατησω τα νουμερα.ελπιζω να καταλαβατε το προβλημα και ελπιζω για μια λυση.
  4. Παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω τον baofeng uv-5r plus και θα ήθελα να ρωτήσω εαν μπορω να τον ξεκλειδώσω για να μπορω να ακούω! Έχει μήπως κάποιος φίλος τον παραπάνω δεκτη να μου πει κάποια πράγματα? Ευχαριστω,Καλο απόγευμα.
  5. Χαιρετω τους φιλους και ζητω τους παλιους να μου δωσουν τα φωτα τους. Ειχα δωσει εξετασεις και περασα στην κατηγορια εισαγωγικου επιπεδου ραδιοερασυτεχνη και θελω να μαθω για να εχω εναν φωρητο vhf επανω μου η στο αμαξι μου τι πρεπει να κανω για να παρω αδεια η κωδικο. Ευχαριστω πολυ..
  6. Χαιρετω τους φιλους και ζητω τους παλιους να μου δωσουν τα φωτα τους. Ειχα δωσει εξετασεις και περασα στην κατηγορια εισαγωγικου επιπεδου ραδιοερασυτεχνη και θελω να μαθω για να εχω εναν φωρητο vhf επανω η στο αμαξι μου τι πρεπει να κανω για να παρω αδεια η κωδικω. Ευχαριστω πολυ..
×
×
  • Create New...