Jump to content

ad276

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ad276

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

ad276's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Φιλος ενδιαφερετε για ενα nokia και εχει τρεις επιλογες το 5,το 3.1 και το 5.1.Ολα ειναι απο 110 εως 140 ευρω ενω με λιγο περισσοτερα βρισκει το 3.1 και το 5.1 σε εκδοσεις με 3ram.Τι αξιζει περισσοτερο απ ολα σαν all around συσκευη; Δεν δεχεται επ ουδενι αλλη μαρκα καθως ειναι κολλημενος με την nokia.Ενω το budget περιοριζεται μεχρι το πολυ τα 150-160 ευρω.
  2. Εχει περασει στα ψιλα αλλα στο σκρουτζ υπαρχει το sony xperia xzs με εκπληκτικη καμερα στα 230 ευρω.Πιστευω οτι ειναι το απολυτο vfm.Βεβαια ειναι παλιο μοντελο με οτι συνεπαγεται αυτο με updates και τετοια.Αν δεν ενοχλει αυτο τοτε βουρ.......Εγω το ειδα κι επαθα πλακα,αν δεν ειχα αλλαξει κινητο πολυ προσφατα,θα το παιρνα......
  3. Εχει η γυναικα μου το honor 6a με τον ιδιο οχταπυρηνο sndragon 430 οπως το nokia 5 και πραγματικα παει κομματια.Αν εξαιρεσης τα χιαομι δεν υπαρχει κανενα καλυτερο απο τα δυο προαναφερθεντα τουλαχιστον στα 130 ευρω.Οπως βλεπω ομως και η χιαομι αρχιζει και βαζει mediatek σε αρκετα νεα μοντελα χαμηλου κοστους βεβαια.Αυτο παντως οτι ειναι πιο ενεργοβοροι οι mediatek το επιβεβαιωνω και εγω γιατι οπως ειπα διαθετω δυο τηλεφωνα ενα απο καθε επεξεργαστη.Και οντως το xperia L1 που εχω σε σχεση με το nokia 5 και το honor 6a της συζυγου θελει πιο τακτικα φορτισμα,αναλογως βεβαια και της χρησης που γινεται. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτο που μου τη σπαει στο redmi note 5 ειναι το μεγεθος του.......ελεος δηλαδη που θα φτασουν τα τηλεφωνα.......Ηδη αυτα που εχω δεν χωρανε στις τσεπες οπως το L1 με 5,5 " οθονη και 151χ74 διαστασεις.Φυσικα αυτο με τα μεγεθη ισχυει για ολες τις εταιρειες,δεν "θαβω" ουτε "φωτογραφιζω" καποια.
  4. Ρε παιδια παρακολουθω τη συζητηση......και απορω.Γιατι τοση εμπαθεια για τους επεξεργαστες mediatek; Τι εχουν και τους αποριπτετε εντελως; Ποιος ο λογος;Υπ οψιν οτι εχω κινητα και με τους δυο επεξεργαστες οποτε και δεν βλεπω ιδιαιτερη διαφορα μεταξυ τους...Παντως καλη επιλογη στον θεματοθετη,αν και καθυστερημενα,ειναι το nokia 5.Στο σκρουτζ κυκλοφορει με περιπου 125 ευρω.(εχει οχταπυρηνο snapdragon).
  5. Θα ρωτησουμε εαν το δινει η εταιρια γιατι δεν υπαρχει στο φυλλαδιο που της εχουν δωσει.Απ τα τρια που αναφερω ποιο προτιματε;
  6. Γεια σας και παλι.Αυτη τη φορα γραφω για λογαριασμο του αδερφου μου.Εγω αγορσα τελικα το nokia 5.Εκεινος τωρα εχει απο τον παροχο του αναβαθμιση και απο αυτα που του προτεινουν ξεχωριζει το xperia xa2 (279 €),honor 9 lite (249 €) και το huawei 10 lite (229 €)Εσεις τι προτεινετε; Προτεραιοτητα του η ταχυτητα,η αυτονομια και η καμερα.
  7. Μαλλον τελικα θα παω για το νοκια 5 απ οτι ειδα θα παρει και το android 9.0 pie
  8. Τωρα μπηκε στην εξισωση και το νοκια 3,1 εχει καποιος αποψη;Ειναι και αυτο οχταπυρηνο αλλα με mediatek και σαφως βελτιωμενο απο το παλιο 3αρι.
  9. Εννοειται οτι ειναι η δικη μου αποψη. anyway πιστευω οτι για τον θεματοθετη ειναι η καλυτερη επιολγη και μαλλον μονοδρομος καθως δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλο επωνυμο κινητο με αυτα τα χαρακτηριστικα σε κατα απο 200 ευρω......
  10. Εχω το xperia L1 με οθονη 5,5 και διαστασεις 151χ74 και το θεωρω ηδη μεγαλο το redmi 5 note εχει οθονη 5,99 με διαστσεις 158,5χ75,5......!!!!!!!!!!
  11. Εχω κινητο με mediatek και δεν εχω κανενα προβλημα οπως αυτα που αναφερεις.Αλλα θα συμφωνησω με τους δυο παραπανω που προτεινουν το redmi note 5 αν μπορεις βεβαιως να αντεξεις το ηλιθιο μενου της χιαομι και το οτι ειναι "παντοφλα".
  12. Βασικα δεν θελω xiaomi γιατι μου τη "σπαει" το μενου τυπου iphone.Προτιμω να ανεβαζω στις οθονες μου μονο οτι χρησιμοποιω και οχι οτι αχρηστο εχει το κινητο.Η huawei/honor εχει ρυθμιση και για τα δυο στυλ ενω η xiaomi δεν εχει καθολου app drawer.
  13. ευχαριστω παιδια.Τα χιαομι δεν τα βλεπω καθολου και ειδικα το 5plus το οποιο εχει μεγεθος παντοφλας και οχι κινητου......:)
×
×
  • Create New...