Jump to content

stadem

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stadem

  1. Καλησπέρα, σε εμένα δεν υπάρχει αυτό το φως, μου κάνει εντύπωση. Υπάρχει μόνο μία μικρή γραμμή 2χιλ κάτω από το λογότυπο αριστερά η οποία δεν φέρεται καθόλου. Εγώ έχω το μαύρο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικό στο λευκό. Και σε εμένα κάνει τον ίδιο χρόνο, με την διαφορά ότι σε ενημερώνει ένα μικρό τράνταγμα από την δόνηση ότι έχει πάρει την εντολή για να ανοίξει. Αν δεν κάνω λάθος αυτό σου εμφανίζει απλά την έκδοση του κινητού και αν χρειάζεται ενημέρωση, καλό θα ήταν να το κάνεις με τον τρόπο του καλωδίου και με DSL, παίρνει ένα 25λεπτό και αξίζει τον κόπο. Επίσης σου προσθέτει και κάποια έχτρα παιχνίδια και λειτουργίες. Ανοίγεις το πίσω καπάκι και απλά την σέρνεις προς τα αριστερά. Παρατήρησα ότι ο Browser που έχει, μερικές σελίδες δεν τις εμφανιζει, χωρίς να έχουν κάτι ιδιαίτερο. Όπως επίσης κι δεν εμφανίζει text fields. Πιστεύω ότι είναι πρόβλημα το browser, να έχει ένα συγκεκριμένο animation και να κολλάει. Το ασύρματο που είδες είναι το Media Go και η χρησιμότητα της βάσης όπως ανέφερες είναι να το φορτίζεις ενώ μεταφέρεις τραγούδια. Έχει συμβεί σε κανένα ενώ μιλάει λόγο της οθόνης αφής είτε να του μπει ανοιχτή ακρόαση είτε να κάνει σίγαση μικροφώνου. Εμένα μου συνέβηκε αρκετές φορές και δεν έχω βρει κάπου να μπορεί να απενεργοποιεί.
  2. Εγώ πάντως απογοητεύτηκα που η οθόνη αφής μένει μόνο στο εξωτερικό μενού. Είχα διαβάζει ότι "κλειδώνει" όταν ανοίγεις το πληκτρολόγιο αλλά φαντάστηκα ότι σου δίνει την εναλλακτική να έχεις την οθόνη αφής. Έχει ιδέα κανείς πώς μπορούμε να παρακάμψουμε το κλείδωμα της οθόνης αφής?
  3. Δεν πειράζει. Ευχαριστώ.
  4. Εγώ έχω ένα Seagate Freeagent 320Gb και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
  5. Τελικά όσο και αν έψαξα, και update από την εταιρία κατέβασα η λύση είναι μία. Όταν με καλεί κάποιος κάνω σύνδεση της συσκευής και όταν διακόπτεται την απενεργοποιώ. Μπακαλίστικη μεν αλλά δουλεύει δε. Αν βρω κανένα συμβατό πρόγραμμα θα το postaro. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τον ρόλο του handsfree παίζει το pc μου. Το πρόγραμμα είναι το widcomm bluetooth δοκίμασα να βάλω το BlueSoleil μήπως είχα καλύτερη τύχη αλλά αυτό δεν αναγνώριζε το bluetooth.
  7. Έχω ένα table pc και έχω συνδέσει το κινητό μου (sony ericsson k610i) μέσω bluetooth με headset gateway (default πρόγραμμα που έχει το bluetooth). Όταν καλώ από το κινητό μου αυτόματα μεταβιβάζεται η κλήση στον υπολογιστή και μιλάω κανονικά. Όταν όμως με καλεί κάποιος αυτόματα ανοίγει η γραμμή χωρίς να προλαβαίνω καν να ακούσω το κινητό να χτυπάει. Έχει κανένας καμία ιδέα? Δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση στο πρόγραμμα.
×
×
  • Create New...