Jump to content

ARIS110

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

ARIS110's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. κατεβασα το update service απ'το site της SE του εκανα update αλλα δεν ειδα διαφορα πουθενα.τι στο καλο γινεται αλλου το βγαζουν ετσι και αλλου ετσι.και το update ακομα μαιμου ειναι?
  2. δεν εχει βιντεο.και η se το λεει οτι δεν εχει.σε αλλες χωρες της ευρωπης ομως λεει οτι εχει.το εχει παρει κανενας απο εδω και εχει βιντεο?και αν ναι τι μπορω να κανω για να του περασω βιντεο. σιγουρα θα υπαρχει καποιος τροπος οταν σε αλλες χωρες εχει. αν καποιος γνωριζει ασ με βοηθησει.
  3. μου εκαναν δωρο ενα se w350i.αυτο δεν εχει βιντεο.κοιταξα ομως σε κατι χωρες του εξωτερικου οτι το λεει με βιντεο.γινεται να κανω κατι για να του βαλω εγγραφη βιντεο.;)
  4. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΟ Ν95 8GB ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΔΕΩ ΜΕ ΤΟ PC H ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΖΕΙ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΕΝΑ PRODUCTS CODE EXEI TON ΕΞΗΣ.0529331. ΑΥΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.:wacko:
  5. Γεια σας παιδια.εχω ενα Τ230 και το καλωδιο ΜΑ-7920.μπορειτε να μου πειτε σασ παρακαλω που θα βρω το προγραμμα συνδεσης με το κομπιουτερ;σας παρακαλω απαντηστε μου.γιατι δεν κανει κανενα απ'αυτα τα προγραμματα που εχει μεσα.{τ300,τ68! κ.α.}.
  6. ρε παιδια για το P400 υπαρχει τιποτα.για πειτε μου.please. :rolleyes:
×
×
  • Create New...