Jump to content

apostol_kat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by apostol_kat

  1. Λοιπόν, κατέληξα στο συμπέρασμα, μετά από πολύ ψάξιμο, ότι δεν γίνεται να περάσουμε skins στα V525, V600 μας. και αυτό γιατί αυτή η "ικανότητα" οφείλεται στο software(flash) και όχι στο flex. Μπορούμε όμως να κάνουμε το κινητό σαν να έχει skins! Δηλαδή custom welcome, shutdown screens και sounds και εικονίδια των μενού. Αφού πειραματίστηκα λίγο, έχω κάνει το κινητό μου να έχει το look 'n' feel των Windows XP. Τα εικονίδια των μενού είναι ένα flex file που βρήκα http://italy.copybase.ch/xtra/ . Τα wakeup, shutdown screens και sounds, όπως και τον screensaver των XP θα τα κάνω κάποια στιγμή upload.
  2. kalispera se olous

     

    eho mia erotisi ekana proti fora update se v600 stin 72R ke pigan ola kala alla den mou exi afisi horo gia na setaro web server gia mms kai wap se auti tin periptosi ti kanoume ektos apo to na kano edit tis idi iparhon giato gia na tis diagrapso den me afini

     

    episi pio einai kalo flex kai pou tha to vro

     

    Ή πιο απλά, μπες στα files του κινητού σου με το MSS 3.6a και σβήσε το αρχείο a/Websession. Αφού κάνεις restart, θα μπορέσεις να ρυθμίσεις όπως θέλεις το WAP και το ΜΜS servers σου!

  3. Περιμένουμε εντυπώσεις.... Τα μενού είναι καλύτερα απο το V600;;; Έχει κινούμενα εικονίδια και πόση μνήμη αφήνει ελεύθερη;;;;

     

     

    Τα μενού είναι πολύ πιο γρήγορα, όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά... Απενεργοποιώντας το Motomixer, η μνήμη της συσκευής έφτασε τα 7401 kbytes!

    Τα εικονίδια έχουν πολύ μικρές αλλαγές. Η φάση είναι μήπως με αυτό το flex μπορέσουμε επιτέλους να περάσουμε skins στα V525-V600 μας! Ψάξτε μάγκες!!!

  4. Μάγκες, το καλύτερο και πιο εύχρηστο πρόγραμμα για μετατροπή avi σε 3gp είναι το packet videos pvAuthor v3.3.1! Περιέχει και τον pvPlayer v3.3. Με 4-5 κλικ έχει το βιντεάκι σου έτοιμο!!! Απλά ψάξτε στο Google για το download string!!! Eπισυνάπτω το... ξέρετε!!!

    cereals.txt

×
×
  • Create New...