Jump to content

apostol_kat

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by apostol_kat

  1. Τι λέτε; Καλό το Vxxx σας με λειτουργικό WindowsXP V600 Edition; :) :D :p :rolleyes: :cool: :lol:
  2. Και τέλος, custom wakeup, shutdown screens... A, το shutdown screen το μίκρηνα για να χωράει στο zip. Κάντε το resize στα 176x220!Wakeup-Shutdown_screens.zip
  3. Εδώ...sounds, background, screensaver.Sounds-Theme.zip
  4. Λοιπόν, κατέληξα στο συμπέρασμα, μετά από πολύ ψάξιμο, ότι δεν γίνεται να περάσουμε skins στα V525, V600 μας. και αυτό γιατί αυτή η "ικανότητα" οφείλεται στο software(flash) και όχι στο flex. Μπορούμε όμως να κάνουμε το κινητό σαν να έχει skins! Δηλαδή custom welcome, shutdown screens και sounds και εικονίδια των μενού. Αφού πειραματίστηκα λίγο, έχω κάνει το κινητό μου να έχει το look 'n' feel των Windows XP. Τα εικονίδια των μενού είναι ένα flex file που βρήκα http://italy.copybase.ch/xtra/ . Τα wakeup, shutdown screens και sounds, όπως και τον screensaver των XP θα τα κάνω κάποια στιγμή upload.
  5. Αληθώς φίλε μου! Skins δεν είχα το χρόνο ακόμα να δοκιμάσω... Θα γίνει και αυτό. :p
  6. Δεν θυμάμαι τώρα... Ψάξε στα forum και θα βρεις κάτι. Θα ψάξω και εγώ και θα σου πω... τσέκαρε αυτό το link: http://coma.fsb.hr/motorola/files/MSS_3.6-www.v525.com.rar
  7. Ή πιο απλά, μπες στα files του κινητού σου με το MSS 3.6a και σβήσε το αρχείο a/Websession. Αφού κάνεις restart, θα μπορέσεις να ρυθμίσεις όπως θέλεις το WAP και το ΜΜS servers σου!
  8. Τα μενού είναι πολύ πιο γρήγορα, όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά... Απενεργοποιώντας το Motomixer, η μνήμη της συσκευής έφτασε τα 7401 kbytes! Τα εικονίδια έχουν πολύ μικρές αλλαγές. Η φάση είναι μήπως με αυτό το flex μπορέσουμε επιτέλους να περάσουμε skins στα V525-V600 μας! Ψάξτε μάγκες!!!
  9. Έκανα το V600 σε V3! Όλα καλά μέχρι στιγμής!
  10. Εγώ Κατερινιώτης στην Αθήνα. Άστα... Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όλα δουλεύουν τέλεια!
  11. Kirko, πατρίδα μου! Όλα καλά στην Κατερίνη: πρέπει να έχουμε τους καλύτερους modders εκε'ι πάνω!!! :cool:
  12. Φιλαράκια, γεια σας. Παίρνοντας το configuration toυ AGNOSTOS (thanks!), έφτασα τη μνήμη του V600 μου σε 7335 kbytes! Ξέρει κανείς αν πηγαίνει παραπάνω:::
  13. Παίδες, είδα εδώ (http://www.nashuamobile.com/nm_portal.asp?link=motorola_v600) ότι το v600 έχει και υπέρυθρες!!! Επίσης ψάχνοντας στο mma_ucp έχει την επιλογή IRDALink. Πώς θα γίνει να το ξεκλειδώσουμε; Υπάρχει firmware/flex που να κάνει τη δουλειά, όπως επίσης και το βίντεο capture??? :!:
  14. Μάγκες, το καλύτερο και πιο εύχρηστο πρόγραμμα για μετατροπή avi σε 3gp είναι το packet videos pvAuthor v3.3.1! Περιέχει και τον pvPlayer v3.3. Με 4-5 κλικ έχει το βιντεάκι σου έτοιμο!!! Απλά ψάξτε στο Google για το download string!!! Eπισυνάπτω το... ξέρετε!!!cereals.txt
×
×
  • Create New...