Jump to content

tsiris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tsiris

  1. Μάλλον σημαίνει ότι ήταν προπληρωμένα τέλη, φόροι, δασμοί από τον αποστολέα.
  2. tsiris

    Nintendo Wii

    Έχει πάρει κανείς το Zapper; Είδα κάποια μέρα ότι υπήρχε στο eshop του Πλαισίου για παραγγελία, αλλά δεν έψαξα περισσότερο λόγω διακοπών. Ακόμη, ξαφνικά μια μέρα σταμάτησε να διαβάζει τα backups. Υποθέτω ότι το modchip θα κουνήθηκε ή κάτι τέτοιο. Παράξενο γιατί φρόντισα να το στερεώσω με αυτοκόλλητη ταινία γι' αυτό τον λόγο! Κρίμα που δεν έχω το κατσαβίδι μαζί μου... Και ήθελα να "καθαρίσω" αυτό το SMG...
  3. Καλημέρα. Εδώ και δυο μέρες αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα με τη συσκευή μου. Όταν προσπαθώ να ανοίξω τους φακέλους Εφαρμογές και Παιχνίδια μου βγάζει μήνυμα σφάλματος Η ενέργεια απέτυχε και δεν τους ανοίγει. Το ίδιο κάνει και όταν πηγαίνω από τις επιλογές του μενού. Αυτό άρχισε να γίνεται στα ξαφνικά, και συνεχίζει να γίνεται, ανεξάρτητα αν υπάρχει κάρτα μέσα, και έπειτα από μια επαναφορά ρυθμίσεων, δυο master reset και ένα βράδυ χωρίς τη μπαταρία. Υποψιάζομαι ότι κάτι πρέπει να φταίει με το λειτουργικό της συσκευής (ίσως να έχουν γίνει corrupted τα αρχεία της java virtual machine). Θα το πάω για service μόλις βρω διαθέσιμο χρόνο, αλλά θέλω να ρωτήσω μήπως έχει παρουσιαστεί αντίστοιχο πρόβλημα και σε άλλο κάτοχο.
  4. Τι ταχύτητες πιάνετε σε μεταφορά με Bluetooth; Χρησιμοποιώντας υπολογιστή με Bluetooth 2.0 + EDR (Apple PowerBook), το μέγιστο που έχω πιάσει είναι 56 kB/s σε απόσταση μέχρι μισού μέτρου από τον υπολογιστή. Είναι πολύ κάτω από το θεωρητικό μέγιστο των 3 MB/s. (Δεν λέω ότι θέλω να πιάνω 3 MB/s, απλά μου φαίνεται πολύ χαμηλή η ταχύτητα.) Δεν έχω αυτή τη στιγμή άλλη Bluetooth συσκευή (1.1 ή 1.2), για να δοκιμάσω. (Το T39 δε μετράει :-) Δέχεται μόνο αρχεία μερικών bytes :-) )
  5. Πώς να λειτουργήσει το φλας στο βίντεο; Να ρίχνει μια λάμψη κάθε τρία δευτερόλεπτα που θέλει για να φορτίσει;
  6. Έχω να πω ότι η γραμματοσειρά του K8 είναι σαφώς πιο κομψή από του W9! Τα καταστήματα της ΤΙΜ το έχουν φέρει; Άκουσα ότι το έχουν 430+ κάτι, δε θυμάμαι πόσο ακριβώς. Οι συσκευές τους ξέρουμε αν είναι unbranded?
  7. Τι εννοείς; Τι περιορισμό έχει στο μήκος του ονόματος των επαφών; Δε με πειράζει αν δεν το δείχνει ολόκληρο το όνομα, απλά να μπορεί να το αποθηκεύσει, καθώς συγχρονίζω παλμ και κινητά με τον μακ μου που έχω οργανωμένο το βιβλίο διευθύνσεών μου.
  8. Έχουμε κανένα νεότερο για τον αν/πότε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα;
  9. Sandisk 1GB δουλεύει μια χαρά. Memory Stick βγάζουν οι Sony, Sandisk, Lexar.
  10. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Μια ματιά στο Greek K750i User Guide, Version R1a [sonyericsson.com] θα λύσει πολλές από τις απορίες σας. Συγνώμη για το μεγάλο μέγεθος, αλλά πρέπει να το δουν αρκετοί. @imaginos: Συγγνώμη αν φάνηκα επιθετικός νωρίτερα, αλλά βλέπω συνέχεια τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις. Από ένα σημείο και πέρα κουράζεσαι. Τέλος πάντων, από το manual που προτείνω παραθέτω το εξής:
  11. ^ Πρώτον, ΔΕΝ είναι πρόβλημα! Είναι λειτουργία!!! Δεύτερον, είναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ το να το στείλεις με Unicode! Edit: έπρεπε να είχα γράψει "Είναι επιλογή σου αν θα το στείλεις με Unicode ή όχι". [offtopic] Το thread έχει αρχίσει ήδη να μην διαβάζεται. Μήπως θα έπρεπε να καθαριστεί λίγο από τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις; Και τι μανία έχουν πάθει όλοι και γράφουν με greeklish; Δόξα το θεό, σε οποιοδήποτε λειτουργικό υπάρχει πλέον ελληνικό πληκτρολόγιο. Τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί εδώ και χρόνια! [/offtopic]
  12. Έχει δοκιμάσει κανείς να το συνδέσει με mac; Το αναγνωρίζει ως εξωτερικό δίσκο; Για το iSync δεν περιμένω να δουλέψει (χωρίς κάποια πατέντα στα resources του), αφού το κινητό κυκλοφόρησε μετά την τελευταία έκδοση του iSync.
  13. Σήμερα, στις δύο το μεσημέρι μου ήρθε το εξής μήνυμα από το 222: Πλάκα θα 'χει, δεν το δοκίμασα ακόμη, σκέφτομαι... Ακόμη, στις έντεκα παρά τέταρτο μου ήρθε το εξής μήνυμα, πάλι από το 222: 1251 είναι το νούμερο της εξυπηρέτησης πελατών, αν δεν κάνω λάθος. Αυτό σημαίνει ότι πλέον θα χρεώνεται η κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών, έστω και ένα πάγιο ποσό (όχι χρονοχρέωση); Edit: Opote einai axrhsto to thread, as paei gia svhsimo.
  14. Χωρίς να τις στείλεις με mms σε email, πώς δηλαδή μπορείς; Με ενδιαφέρει άμεσα. Δεν έχω το κινητό στα χέρια μου για να δοκιμάσω, αλλά όσο δοκίμασα, δεν έβρισκα επιλογή στο μενού για να στείλω εικόνα ή ήχο με υπέρυθρες. Ούτε και λάμβανε, από Palm, Τ610, Τ310. No offence, αλλά δεν έχω καταφέρει να στείλω φωτογραφίες.
  15. Καλά τώρα, δεν είναι δυνατόν να μεταφέρεις φωτό & ήχους με υπέρυθρες; Πριν μερικές μέρες πήρα το Τ610 και ένας φίλος μου το 7250. Πρόσπάθησα να τον πείσω να μην το πάρει, αλλά αυτός επέμεινε στην NOKIA. Την επόμενη μέρα βγάλαμε και οι δύο κάποιες "ενδιαφέρουσες" φωτογραφίες. Προφανώς, δε συμφέρει να χρησιμοποιήσουμε μηνύματα πολυμέσων για να τις ανταλλάζουμε, αφού κάθε μέρα μαζί είμαστε. Δοκίμασα λοιπόν (αφελέστατα) να του στείλω φωτό με Ir. Μάταια όμως! Ξανά και ξανά και ξανά και ξανά... Άρχιζα να την ψιλοϋποψιάζομαι την "δουλειά". Επιχείρησα να στείλω έναν ήχο από το δικό μου (Moonstar, ένα Τουρκο-Γυφτο-Πόπ, αν το θέλετε, το ανεβάζω κάπου :p ), και κατέληξε όνειρο θερινής νυκτός... Σίγουρος πλέον, σκέφτηκα να δοκιμάσω την αντίστροφη πορεία. Πάω σε μια εικόνα του 7250, πατάω κάτι κουμπιά και ω του θαύματος(!) βλέπω στο μενού Αποστολή! Ξαφνικά βλέπω Εικόνα προστέθηκε, ή κάτι τέτοιο. Προστέθηκε; Που προστέθηκε; Ποιος της ζήτησε να προστεθεί; Αυτό ήταν, βλέπω ένα πλαίσιο κειμένου και συνειδητοποιώ ότι ήμουν στην σύνταξη μηνύματος πολυμέσων! Λείπει δυνατότητα που έχει κινητό €200 (Τ310 με CommuniCam); Το πλήρωσε κερατιάτικο απ' ότι βλέπω. Εντάξει, έχω χρησιμοποιήσει (στα σοβαρά) μόνο Ericsson, μπορείτε να με πείτε προκατειλημμένο, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι τα NOKIA είναι υπερτιμημένα. Εντάξει, ζηλεύω την μεγαλύτερη μνήμη και το ραδιοφωνάκι (όχι και τόσο αυτό, αφού υπάρχει αντίστοιχο αξεσουάρ), αλλά τι να τα κάνεις όταν πρέπει να πληρώσεις για να μεταφέρεις τις φωτό στον υπολογιστή; Τώρα θα πω "Ο φίλος μου δέν έχει υπολογιστή", αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Αν θέλετε, σας την λέω κάποια άλλη φορά :blink: Διάβασα προχθές ότι παρουσιάστηκε νέα έκδοση, με το επίθεμα i. Τι προστέθηκε; Επεξεργασία φωτογραφίας; Ζουμ; Τι άλλο; Νέα έκδοση; Ελπίζω να υπάρχει δυνατότητα για αναβάθμιση, αν και δοθείσας της ιστορίας δεν το βλέπω πιθανό... Δηλαδή, όταν αποφασίσουν να βάλουν πραγματική λειτουργία υπερύθρων ή ηχογράφηση, θα παρουσιάσουν νέο 7250j; Εντάξει, μακρηγόρησα υπέρ το δέον, αλλά τέτοια ώρα δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Με συγχωρείτε. Κάθε σχόλιο, διόρθωση, παρατήρηση κλπ. (καλοπροαίρετη εννοείται ;) , δεν έχω σκοπό να ξεκινήσω flame war) παρακαλώ να διατυπωθεί.
  16. Παρών κι εγώ!
×
×
  • Create New...