Jump to content

ElGrecoV

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ElGrecoV

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

ElGrecoV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα σε ολους, Πριν 2 μηνες τελικα εγκατεστησα 3 Toshiba Daisekai 8 με κοστος που αγγιξε τα 4000 ευρώ με την εγκατασταση. Το συνεργειο (αντιπροσωπου) της Toshiba εδειξε επαγγελματισμο ακομα και οταν το ενα απο τα τρια aircondition εκανε ιδιαιτερα πολυ θορυβο λογω μηκους σωληνωσεων μολις 1,2μετρα, οπου ηρθαν αμεσα και προσθεσαν αλλο 1.5 μετρο! Απο εκει και περα, τα μηχανηματα απο θεμα θορυβου ειναι η απολυτη απογοητευση... και τι εννοω με αυτο? Τριζουν τα πλαστικα για τα πρωτα 40 λεπτα τουλαχιστον ή οποτε το μηχανημα πιασει τη θερμοκρασια και παψει να βγαζει ζεστο αερα ή οταν ξεκινησει να ξαναδινει. Οποτε δηλαδη υπαρχει η οποιαδηποτε μεταβολη ακουγονται ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 μηχανηματα θορυβοι/τριξηματα απο τα πλαστικα. Απο την αλλη, εαν πω να ενεργοποιησω το 3D Flow που οι γριλιες κινουνται συνεχεια, εκει υπαρχει ο μονιμος (εντονος) θορυβος απο το μοτερακι που τις ανεβοκατεβαζει (και στα 3 μηχανηματα). Εχω απογοητευτει απιστευτα και φυσικα θα κανω τα σχετικα παραπονα στην μαμα αντιπροσωπεια. Εχω ενα mitsubishi electric 10ετιας και δεν ακουγεται τιποτα απολυτως συγκριτικα με το TOSHIBA DAISEKAI 8. Ευχαριστως θα τα ξηλωνα ολα και θα εβαζα MITSUBISHI ELECTRIC αλλα σε καμια περιπτωση δεν χαριζω τοσα χρηματα σε μια εταιρεια. Σημειωτεον δε, οτι ΑΦΟΥ ειχα βαλει τα μηχανηματα, ενημερωθηκα απο τεχνικο οτι οι συγκεκριμενες μοναδες ειναι οι πιο θορυβωδεις της αγορας, μεχρι να πιασουν θερμοκρασια που πρεπει, οπου γινονται οι πιο ησυχες. Ελα που εγω εχω "τρελαθει" με τα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τριξηματα που δεν μας αφηνουν να κοιμηθουμε!!! Αστε που οταν κλεινω το aircondition ή μπαινει σε κατασταση αναμονης (οταν πιανει τη θερμοκρασια) για 10 περιπου δευτερολεπτα κανει (κ τα 3 μηχανηματα) σαν εξαερωση φρενου φορτηγου, που οι τεχνικοι μου ειπαν πως ετσι ειναι κατασκευαστικα. Εαν εχετε καποια προταση για το πως να κινηθω (τεχνικα-νομικα) ή καποια αλλη συμβουλη θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα!
  2. Ισως να μην καταλαβα κατι, αλλα τα μηχανηματα που παραθετω εχουν εως κ 2000€ το ενα, 3-4 φορες πανω απο τα inventor... μηπως εννοεις κατι αλλο?
  3. Καλησπερα σε ολους! Ενδιαφερομαι να αγορασω 3 κλιματιστικα και δεδομενου οτι εχουμε ενα μωρακι στο σπιτι με νοιαζει ιδιαιτερα η ποιοτητα αερα και εν συνεχεια ο θορυβος τοσο της εσωτερικης οσο και τις εξωτερικης μοναδας. Οι χωροι ειναι 2 δωματια των 15 m2 (βλεπουν βορρα) και ενα σαλονι των 36m2 (βλεπει νοτο), σε πολυκατοικια του 2008 με διπλα τζαμια αλλα γενικα μετρια μονωση (κατ εκτιμηση). Εχω καταληξει στα ακολουθα, αλλα δεν ξερω μη τυχον ειναι εντελως λαθος επιλογες (για συντομια σας παραθετω μονο τα 9000BTU μοντελα) και ως εκ τουτου θα εκτιμουσα ιδιαιτερα την αποψη σας. Σας ευχαριστώ! Toshiba Daiseikai 8 http://www.skroutz.g...-10G2KVP-E.html +Ενδεχομενως καλη ποιοτητα αερα, χωραει στο χωρο μου εχοντας απαιτηση μονο για 5 cm αποσταση απο το ταβανι -Τιμη, R410 (και οχι το νεο R32), οχι WiFi ?Δεν μπορω να δω αν εχει δυνατοτητα εκτος απο αφυγρανση και υγρανσης του χωρου οπως το Daikin Daikin Ururu Sarara FTXZ25N / RXZ25N http://www.skroutz.g...25N-RXZ25N.html +Ενδεχομενως η καλυτερη δυνατη ποιοτητα αερα, αξιοπιστια, R32 -Πολυ ακριβο! Toyotomi Kuro TKN/TKG-628R32 http://www.skroutz.g...TKG-628R32.html +Τιμη, R32 -Θορυβος
×
×
  • Create New...