Jump to content

Lord_Sidius

Members
  • Δημοσιεύσεις

    29
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lord_Sidius

  1. Τελικά το κινητάκι πόσο έχει;;;;Τελική τιμή με ΦΠΑ;;;
  2. Αγόρασα ένα usb καλώδιο (όχι irda) για να συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή αυτό το καλώδιο κάνει για να το συνδέσω με το 1930;
  3. Μόλις μπήκα στο expansys.Καλά πως γίνεται να έχει το 1940 280 ευρώ τελική και το ίδιο στο πλαίσιο να έχει 370 ευρώ τελική!!!!!!Θα τρελαθούμε τελείως!!!
  4. Δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη στο expansys.Είναι αξιόπιστο;Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις για το νέο μοντέλο που θα βγάλει η HP το rz1710 νομίζω με τιμή γύρω στα 270.Θα είναι καλό;Σε σχέση με το 1930;
  5. Ξεπερασμένο τεχνολογικά όπως λες αλλά έχει τα λεφτάκια του!!!Κοντά 300 ευρώπουλα!!!Είναι 100 χιλιάρικα δεν είναι λίγα έχετο υπόψη σου.Γενικά φίλε μου εγώ επενδύω από ότι κατάλαβες περισσότερο σε υπολογιστές.Δεν ξέρω αν έχεις υπολογιστή που θα έχεις φαντάζομαι(εξάλλου ποιος δεν έχει έναν σήμερα!).Λοιπόν εγώ θα προτιμούσα να πάρω ένα δυνατό σύστημα να χαλάσω έστω και 3000 ευρώ αλλά να βάλω τα καλύτερα που υπάρχουν παρά να δώσω 800-900 ευρώ για ένα σκατουλάκι μόνο και μόνο για να έχω το κινητό στην τσέπη μου και όχι στο χέρι μου.Γενικά επειδή έψαξα το θέμα αν εξαιρέσεις τις διαφορές στην υπολογιστική ισχύ το 1930 δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με το 1940 το οποίο 1940 υπερβαίνει το 1930 στην τιμή κατά 100 ευρώ!Μόνο για 66Mhz παραπάνω επεξεργαστή!!Κοροιδία δε νομίζεις!!!Εγώ με 400 ευρώ μπορώ να πάρω AMD Athlon 64FX και ο υπολογιστής να γίνει πύραυλος!!!Εγώ βασικά σκέφτηκα το εξής:εκεί που θα πάω να δώσω καμία 200αριά ευρώ να πάρω ένα μικρό usb mp3 player να δώσω άλλα 70 να πάρω το 1930 οπότε θα έχω και mp3 να ακούω αλλά συγχρόνως θα έχω να εκμεταλλευτώ και τις δυνατότητες ενός pocket pc.Νομίζω ότι συμφωνείς με τη συλλογιστική μου.Και τελειώνοντας ας πούμε και του στραβού το δίκιο:μπορεί τα pocket pcs να είναι μικρά σε μέγεθος με τόσες δυνατότητες αλλά θα αργήσουν πολύ να φτάσουν έναν υπολογιστή αν τον φτάσουν βέβαια ποτέ.
  6. Όσον αφορά το GPRS έχει σταθερό πάγιο 30 ευρώ και μετά πέφτει χρέωση για κάθε kbyte που κατεβάζεις.Δεν είναι έτσι;Μου φαίνεται πάντως πιο ακριβό!
  7. Φίλε μακάρι να είχα λεφτά να πάρω καλύτερο.Μόνο μέχρι 270 ευρώ μπορώ να διαθέσω.Εξάλλου δε με ενδιαφέρει τόσο να παίζω παιχνίδια οπότε δε με ενδιαφέρει και τόσο η υπολογιστική του ισχύ.Δε θέλω να αντικαταστήσω το pc με ένα pocket pc απλώς θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν εργαλείο, να μπαίνω ιντερνετ να ακούω mp3 και ότι άλλο έχει να προσφέρει το οποίο δεν το ξέρω.Τα άλλα μοντέλα έχουν υπέρογκες τιμές και γενικά δεν είμαι της γνώμης να δώσω τόσα χρήματα.Το θέλω περισσότερο σαν ένα ακόμα περιφερειακό για το pc παρά σαν ξεχωριστό υπολογιστή που θα αντικαταστήσει το σταθερό.
  8. Τα ακουστικά τα περιέχει το κουτί ή είναι ξεχωριστό αξεσουάρ;Επίσης από άποψη χρωμάτων της οθόνης η ανάλυσή της είναι σαν αυτή των κινητών που κυκλοφορούν ή έχει καλύτερη ευκρίνεια;Έχω το Nokia 7250 και έχω μπει μερικές φορές με το GSM modem που διαθέτει(προσοχή όχι GPRS) internet συνδέοντάς το με ένα usb καλώδιο με το pc.Γίνεται κάτι ανάλογο και με το HP iPAQ h1930;Αν και με το GSM modem συνδέεται με πολύ χαμηλή ταχύτητα(9.6Kbps) είναι πιο οικονομική λύση από το GPRS.
  9. Γενικά ήθελα να αγοράσω ένα usb mp3 player αλλά σκεφτόμενος ότι θα δώσω τόσα λεφτά ενώ ένα pocket pc προσφέρει εκτός από το παίξιμο mp3 και πολλά άλλα πράγματα το θεωρώ μια καλή αγορά.Πάντα με λίγο δυσπιστία βέβαια.Καλοδεχούμενες και άλλες γνώμες.
  10. Καλά ρε παιδιά κανένας σας δεν μπορεί να μου απαντήσει;!Τόσο δύσκολη ερώτηση έχω κάνει!Υποτίθεται ότι οι περισσότεροι από σας έχετε ένα pocket pc!
  11. Είμαι τεταρτοετής φοιτητής στην εφαρμοσμένη πληροφορική Θεσσαλονίκης και όπως είναι αναμενόμενο έχω ένα αρκετό καλό σύστημα υπολογιστή και αρκετά περιφερειακά.Επειδή σε μερικούς μήνες θα έχω μαζέψει κάνα 250 ευρώ σκέφτομαι να αγοράσω και ένα palmtop για να δω τι είναι τελικά και σε τι μπορεί να χρησιμεύσει.Πριν κάνω όμως τη μεγάλη κίνηση της αγοράς θα ήθελα να γνωρίζω από όσους δουλεύουν αρκετό καιρό με ένα palmtop να πούνε αν τελικά αξίζει να έχω ένα και αν θα μου χρησιμεύσει πουθενά.Προσανατολίζομαι πάντως στην οικονομική λύση του HP iPaq 1930 που κάνει γύρω στα 270 ευρώ μια και δεν αντέχω οικονομικά να δώσω παραπάνω αλλά και το θεωρώ πεταμένα λεφτά.Όποιος θα μπορούσε να με διαφωτίσει πάνω σε αυτό το θέμα θα εκτιμήσω πολύ τη βοήθειά του.Ευχαριστώ.
  12. Προσανατολίζομαι να αγοράσω το HP iPaq 1930 ή το 1710 που βγαίνει σε κάνα μήνα Ελλάδα από ότι έμαθα.Θα ήθελα να γνωρίζα αν μπορώ να συνδέσω τον εξωτερικό σκληρό δίσκο με usb στο Palmtop;Επίσης μπορώ να συνδέσω ένα Palmtop με στερεοφωνικό;
×
×
  • Create New...