Jump to content

G_K_68

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by G_K_68

  1. Όπως τα λεμε και στο 950 , θα κάνω κίνηση προς αντιπροσωπεία ως έσχατη μάλλον -χρονοβόρα- λύση.. Θα κάνω και μια επίσκεψη στον πωλητή των 90€. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαίνεται οκ. Δώσε ενημέρωση μόλις σου έρθει!
  2. Ψάχνω, είναι όντως ρίσκο. Οτι ναναι βρίσκω στο ίντερνετ. Σήμερα με ενημέρωσε ενα κατάστημα που είχα ρωτήσει οτι τη φέρνει απο microsoft , εκτός Ελλάδος φυσικά, για 110€ !!!! Ειναι άκρως περίεργα όλα αυτά με τις τιμές... Ετοιμάζομαι να το στείλω Ουγγαρία και ας κόψουν το λαιμό τους να το φτιάξουν. Στην εγγύηση είναι , υποχρεούνται. Εχω φτάσει στα όρια μου με όλα αυτά. Αν δε μου άρεσε το τηλέφωνο δε θα το πάλευα τόσο.
  3. Γιατι αυτό το κατάστημα στο σκρουτζ που ειναι Κοζάνη,( το μοναδικό με το προϊόν αν δεν κάνω λάθος) γράφει οτι ειναι εξαντλημένο είδος.. Και μόλις βρήκα μια που μου είπαν διαθέσιμη επί τόπου και οριτζιναλ.... την έκανα . Και να πήγαινε ρολόι, χαλάλι. Είπαμε το κινητό αυτό το εχω εργαλείο. Δεν πάει όμως ρολόι, θα ξαναεπισκεφθώ το σημείο πώλησης λοιπόν.
  4. Αυτό παλεύω τις τελευταίες ημέρες φίλε James, και ψάχνω αξιόπιστη πηγή , γιατί όπως ειχα γράψει παραπάνω μια που βρήκα και 90€ την πλήρωσα, και αν και είδα βελτίωση την είδα μόνο μέχρι να πάει στο 45% της . Απο εκεί και κάτω τα ίδια, κλείνει, καίει. Για να εχω τηλέφωνο πρέπει να την εχω συνέχεια πάνω από 50%. Κανένα link άμα υπάρχει , οποιος εχει θα με υποχρέωνε. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκεί πάει η δουλειά, ήθελα όμως πρώτα να δω της μπαταρίας το θέμα και να τα πάω ενα ενα, δεν εχω και πολύ χρόνο δυστυχώς να αφιερώσω λόγω εργασίας και φοβάμαι μην κάνω και καμιά βλακεία... Ευχαριστώ πάντως όλους για τη βοήθεια και τις συμβουλές, οτι επιπλέον πληροφόρηση έχετε είναι ευπρόσδεκτη..!!!
  5. Λές τη μπαταρία για το 950 ή για 950xl ; αν έχεις το link πέρασε το σε παρακαλώ γιατί ενα που βρισκω για το 950 xl που ψάχνω γράφει πως δεν στέλνει Ελλάδα......!!
  6. Όχι γιατί όταν θα το έκανα προέκυψε η αιτιολογία της μπαταρίας από τεχνικούς σε Nokia care κατάστημα και είπα να εξαντλήσω αυτό το ενδεχόμενο, για να μην ξαναστήνω τα πάντα από το μηδέν.. Αλλά το έχω σίγουρα σαν επιλογή για το άμεσο μέλλον. Προτείνεις να το κάνω ασχέτως έκβαση μπαταρίας; Εχω μια ανησυχία μήπως μετά αρχίσει χειρότερη αστάθεια.....
  7. Θα ήθελα να θέσω κι εγω ενα θέμα. Νέος χρήστης του forum, κάτοχος του 950 xl ενα χρόνο . Προ μηνός αντιλήφθηκα πρόβλημα στο τηλέφωνο, όντας σε κατάσταση ηρεμίας έκανε μόνο του reboot 2-3 φορές ημερησίως με υπερθέρμανση. Μετά απο επικοινωνίες με Microsoft Ελλάδος όπου κατάλαβα οτι υπάρχει ελλιπής εξυπηρέτηση, κατέληξα στην υπηρεσία b2x , και κάποιος ευγενικός κύριος απο Ινδία με κάλεσε για να βρούμε το πρόβλημα... Καμιά λύση, γενικότητες. Κατόπιν πήγα στο σημείο αγοράς , Κωτσόβολο. Πρότειναν πριν την αποστολή του σε service εκτός συνόρων (και ευτυχώς όχι στην arvato...) να το κάνουμε επανεγκατάσταση τα Windows 10 . Δεν το εχω κάνει ακόμα. Πήγα σε κοντινά μου Nokia care όπου μου είπαν για μπαταρία. Βρέθηκε μια σε ενα εξ αυτών , βελτίωσε λιγο την κατάσταση αλλά παραμένει το εξής πρόβλημα: Κάτω απο 50% - 40% της μπαταρίας το τηλεφωνο κλείνει. Και υπερθερμαινεται. Ακόμη και κλειστό, εξακολουθεί και ανεβάζει θερμοκρασία και ζεματάει. Κρυώνει μόλις του βγάλω τη μπαταρία... Φορτίζω και όλα δείχνουν καλά μέχρι να φτάσει πάλι το 40% και κάτω.... Παρακαλώ πολύ, θα ήθελα οποιαδήποτε βοήθεια ή ενημέρωση, το τηλέφωνο μου αρέσει , το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου αρκετά και δε θέλω να πάω σε android ή iPhone έτσι εύκολα.... ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης να προσθέσω στα προηγούμενα , και εχω μια επιφύλαξη ως προς την μπαταρία που εγκατέστησα , αν ήταν δηλαδή καινούργια 100% και τη πλήρωσα και πανάκριβα..... Έχει κάποιος φίλος πληροφορίες πως θα βρω original καινούργια μπαταρία; ... Τα παραπάνω σχόλια τα ανέβασα αρχικά στο φόρουμ του 950 εκ παραδρομής... {νωρίτερα σήμερα} Και εκεί υπάρχουν κάποιες απαντήσεις σχετικά αν ενδιαφέρει κάποιο φίλο να τις δεί
  8. Ναί , όντως. 90€ αχαρακτήριστο. Κι εγώ αδαής μάλλον. !!! Δεν το πρόσεξα οτι γράφω στο 950 !!! Θα περασω τα σχόλια και στο xl....
  9. Ευχαριστώ , θα πρεπει να παω άμεσα μάλλον κι εγώ. Αυτή που πήρα την πλήρωσα 90€............ Και για οτι νεότερο θα ενημερώσω..!!
  10. Θα ήθελα να θέσω κι εγω ενα θέμα. Νέος χρήστης του forum, κάτοχος του 950 xl ενα χρόνο . Προ μηνός αντιλήφθηκα πρόβλημα στο τηλέφωνο, όντας σε κατάσταση ηρεμίας έκανε μόνο του reboot 2-3 φορές ημερησίως με υπερθέρμανση. Μετά απο επικοινωνίες με Microsoft Ελλάδος όπου κατάλαβα οτι υπάρχει ελλιπής εξυπηρέτηση, κατέληξα στην υπηρεσία b2x , και κάποιος ευγενικός κύριος απο Ινδία με κάλεσε για να βρούμε το πρόβλημα... Καμιά λύση, γενικότητες. Κατόπιν πήγα στο σημείο αγοράς , Κωτσόβολο. Πρότειναν πριν την αποστολή του σε service εκτός συνόρων (και ευτυχώς όχι στην arvato...) να το κάνουμε επανεγκατάσταση τα Windows 10 . Δεν το εχω κάνει ακόμα. Πήγα σε κοντινά μου Nokia care όπου μου είπαν για μπαταρία. Βρέθηκε μια σε ενα εξ αυτών , βελτίωσε λιγο την κατάσταση αλλά παραμένει το εξής πρόβλημα: Κάτω απο 50% - 40% της μπαταρίας το τηλεφωνο κλείνει. Και υπερθερμαινεται. Ακόμη και κλειστό, εξακολουθεί και ανεβάζει θερμοκρασία και ζεματάει. Κρυώνει μόλις του βγάλω τη μπαταρία... Φορτίζω και όλα δείχνουν καλά μέχρι να φτάσει πάλι το 40% και κάτω.... Παρακαλώ πολύ, θα ήθελα οποιαδήποτε βοήθεια ή ενημέρωση, το τηλέφωνο μου αρέσει , το χρησιμοποιώ στη δουλειά μου αρκετά και δε θέλω να πάω σε android ή iPhone έτσι εύκολα.... ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης να προσθέσω στα προηγούμενα , και εχω μια επιφύλαξη ως προς την μπαταρία που εγκατέστησα , αν ήταν δηλαδή καινούργια 100% και τη πλήρωσα και πανάκριβα..... Έχει κάποιος φίλος πληροφορίες πως θα βρω original καινούργια μπαταρία; ...
×
×
  • Create New...