Jump to content

Tspark

Members
  • Δημοσιεύσεις

    97
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Tspark

  1. Α ωστε υπαρχει ακομα τηλεοραση;;; :lol: :lol:

     

    Αν ζεις εδώ (Los Angeles) μόνιμα τόσα χρόνια, η έννοια tv broadcast σου έχει γίνει δεύτερη φύση. Αν στην Ελλάδα έχουμε trash tv, εδώ να δεις τι γίνεται. Παρόλα αυτά, οι επιλογές για ενημέρωση μέσω tv είναι άπειρες πρακτικά. :)

  2. Ιντερνετ,παντα.

    Δωρεαν κκαι με πληθωρα επιλογων σε μια στιγμη.

     

    Sent from my Milestone

     

    Θα μπορούσες όμως να βάλεις και κινητό, επειδή μπαίνεις από Milestone αν καταλαβαίνω καλά ;)

     

    Εγώ είμαι semi-traditional ακόμα. Internet και Τηλεόραση ;)

  3. Πόπο, πάλι δε καταλαβαίνω. Πρέπει να έχω κάποιο πρόβλημα, δεν εξηγείται αλλιώς.

     

    Να δούμε δηλαδή τι, αν ο πολίτης πιστεύει ότι θα μπορεί να στέλνει MMS όταν γίνει σεισμός 9 ρίχτερ? Ή όταν θα βρέχει (γιατί κάποιος μίλησε για κλίμακα)?

     

    Και ναι, οκ, είδαμε ότι το 90% λέει ότι δεν αντέχουν οι υποδομές. Ε και?

     

    Μάστορα γράφτηκες σήμερα (Μαρτίος 2011), για να ειρωνευτείς και να μας δουλέψεις; :mad: Αν σου αρέσει απάντα στο ερώτημα, αλλιώς αντε στο καλό της Παναγίας. :mad:

     

    Και για να μείνω on topic, δεν υπάρχει περίπτωση να σταθεί τίποτα σε περιπτώσεις Ιαπωνίας. Αν το ερώτημα μιλά για τα μέτρα της χώρας μας (Ευρωπαική ήπειρος δηλαδή) τότε πιστεύω ότι σίγουρα σε μια κακιά στιγμή τα δίκτυα μας θα τα τινάξουν.

     

    Το θέμα είναι ΠΟΣΟ γρήγορα θα επανέλθουν.

  4. @Tspark

    ipame ine megaloutsiko alla den ine kai poli pio megalo apo to s200!

    to idio kinito ousiasatika ine apla me 2Mp fotografiki kai XORIS HARDWARE KEYBOARD!

     

    Τι μεγαλούτσικο, το είχα το 9100 και το έδωσα σε χρόνο dt. Είναι διπλάσιο σχεδόν σε ΠΑΧΟΣ από το S200. Βάλτα σε μια τσέπη ενός τζην και μου λες μετά... Ξέρω τις διαφορές τους, μην το πας αλλού το θέμα. Εγώ μιλάω αποκλειστικά και μόνο για το μέγεθος. :ninja: Προτιμώ τώρα το καλοκαίρι να το έχω στην τσέπη μου το PDA μου και να γράφω με γραφίδα, παρά να κουβαλάω μπανάνα, ή να αλλάζω κινητό για την παραλία :lol:

  5. Επίσης δεν έχει καμία σχέση το Virtual keyboard του S200 με το Hardware πληκτρολόγιο του 9100, μέρα με την νύχτα..

     

    Για να το καταλάβετε δοκιμάστε να κάνετε chat στο msn messenger χρησιμοποιώντας την ακίδα...:lol:

     

    Δε διαφωνώ... Δοκίμασε και εσύ όμως να βάλεις το 9100 στην τσέπη σου και να αισθανθείς άνθρωπος και όχι μπαούλο... :lol:

  6. γουσταρω που οι γυναικες εχουν γουστο και αποψη.....

     

    Ξεκόλλα "γύπα"... :ninja:

     

    @amorphis: Αν λες περλέ λευκό, τότε ναι GTA ήταν και πρόκειται για ένα από τα πιο hot οχήματα της αγοράς. Όχι σε πωλήσεις, αλλά στο συναίσθημα που προκαλεί.

  7. μαλλον αλλος ειναι ο εξυπνακιας.........

     

    και στην τελικη απο οτι φαινεται ουτε εσυ καταλαβες τι ηθελα να πω , ουτε ο αμελιδης.......

     

    το σχολιο πηγαινε για την ιδια την μερσεντες και της καυτηριασα την ποιοτητα , μιας και τα τελευταια χρονια εχει χαλασει.......

    αντε καλα να περασεις το σαββατοβραδο.........

     

    Άλλη μια απόδειξη λοιπόν οτι κανένας δεν καταλαβαίνει τι γράφεις. Γίνε λοιπόν πιο συγκεκριμένος και μη μας κάνεις να χάνουμε το χρόνο μας. :ninja:

  8. Ποιοτητα μερσεντες????

     

    πειτε ρε παιδια ποτε να γελασουμε..........

     

    Να μην διαβάζεις όπως... γράφεις :lol: Ο άνθρωπος προφανώς ξέχασε να βάλει ένα ερωτηματικό στην τελευταία πρότασή του. Ζητάει δηλαδή αν ΜΠΟΡΕΙ να έχει ένα αμάξι με χαρακτηριστικά από BMW, Merceds, Alfa.

     

    Έχει γεμίσει εξυπνάκιες αυτό το φορουμ. :dizzy: :chair:

  9. kala re popolare ti ipsos exeis?

     

    2,32 με τα χέρια στις τσέπες. :wacko: Πρέπει να έσκυβε για να μπει μέσα, νομίζω οτι δεν αξίζει να χαραμίσουμε τα χρήματά μας για ένα όχημα με τόσο μικρό ύψος. Άλλωστε όλοι οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια είναι πάνω από 2.10 μ. :blink: :wacko:

     

    Η επόμενη επιλογή μας πάντως, αφού απορρίψαμε την 159, πρέπει να είναι τριαξονικό MAN :lol:

  10. Ακριβώς αυτό ισχύει... Εξαρτάται από την επιτροπή, αλλά και την δική σου επιθυμία να πας στρατό...

    Ανετα μπορείς να πας για Ι5 αλλά σε συμφέρει αυτό; Γνώμη μου, αν μπορείς να υπηρετήσεις, είναι να πας -σίγουρα θα είσαι Ι3 ή και 4-, να πάρεις το απολυτήριο και να ησυχάσεις...

     

    Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω πρόβλημα να υπηρετήσω κανένα, εκτός από το οτι μεγάλωσα πλέον και οι ευκαιρίες για δουλειά τώρα θα έρθουν. Έχω λοιπόν μια ΠΟΛΥ καλή πρόταση που θα με αποκαταστήσει οικονομικά, χωρίς πρόβλημα. Αλλά με ζητάνε τώρα, όχι σε 1.5 χρόνο που θα τελειώσω. Αν μπω Ι4 θα κάθομαι επί 12 μήνες κάνοντας χαζά πράγματα για το στρατό, και εγώ θα χάσω και το σώμα :p Με αυτό το σκεπτικο το βλέπω.

     

    Αλλωστε στο απολυτήριο δεν γράφει τίποτα, ούτε κάποια επίδραση θα έχει στην επαγγελματική μου αποκατάσταση. Έτσι δεν είναι;

     

    Αυτό που ρώτησα, ήταν για το αν δίνουν απαλλακτικό για κάτι τέτοιο, αφού από ότι είδα δίνουν απαλλακτικό μόνο σε πολύ χάλια περιπτώσεις υγείας.

  11. Παιδια ερώτηση. Η αναβολή τελειώνει Δεκέμβρη και ετοιμάζομαι σιγά σιγά. Εχω κάνει πριν 8-9 χρόνια εγχείριση εγκεφαλικού ανευρύσματος, (εσωτερ. αιμοραγία κλπ), έμεινα στο νοσοκομείο 2 μήνες, και έπαιρνα για έναν χρόνο χάπια προληπτικά για την επιληψία. Σήμερα δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός από κάποιους πονοκεφάλους αρκετά δυνατούς περιοδικά. Ξέρω οτι μπαίνω Ι3-Ι4 αφού κοίταξα το καταστατικό με τις ασθένειες κλπ... Υπάρχει περίπτωση να μη με πάρουν και να δώσουν απολυτήριο; Δεν θα δεχτώ ούτε επιπλέον αναβολή, αφού δεν θέλω να χάσω χρόνο. Προτιμώ να μείνω Ι4 και να τελειώνω, παρά να περιμένω άλλον ένα χρόνο. Εχω έτοιμη δουλειά που με περιμένει να μπω άμεσα, που θα με αποκαταστήσει απόλυτα.

     

    Εχω ρωτήσει στη στρατολογία και μου είπαν εξαρτάται από την επιτροπή που θα πας κλπ. Ξέρει κάποιος από τα μέσα κάτι πιο έγκυρο;

     

    Ευχαριστώ. :)

  12. Οχι.δεν ειναι.Εγραψα σε προηγουμενο Post και παραθετω ξανα τα σημεια αυθεντικοτητος του συγκεκριμενου απο το ιδρυμα του Armstrong. :!: :!:

     

    το πραγματικο βραχιολακι,ειναι σκληρο λαστιχο και οχι σκληρο πλαστικο.Στο εσωτερικο του γραφει made in China Και η συσκευασια του γραφει 1$ το σημα της Nike και τα logos του livestrong καθως και το Moto

    The lance armsrtrong foundation provides the practical tools and information that people woth cancer need to live strong.Show your support for people battling cancer by wearing your Live Strong wristband.

    Η πισω πλευρα της συσκευασιας γραφει.

    LIVESTRONG is a trademark of the Lance Armstrong Foundation

    The Swoosh design is a registered trademark of Nike Inc.

     

    Βρήκα και άλλα αυθεντικά σε τιμή κοροιδία! Άντε όλοι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=73863

     

    Αυθεντικά βραχιολάκια στην εξευτελιστική τιμή των 10 ευρώ το ένα: Πάνε όλα στο Ευαγές Ίδρυμα STARS. Όλα για τα παιδιά, κακό χρόνο νάχει :mad:

     

    Το εχει βάλει και στο Fleamarket ο αρχιμαφιόζος: http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=3132705

     

    Εχει και κινητό μήπως κάποιος από εμάς, θέλει να τον ευχαριστήσει προσωπικά τον άνθρωπο για το αγαθό του έργο! :angry: :angry: :rocket:

  13. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?p=273812#post273812&conly=

    Δε λεω τιποτα αλλο!!Ευχαριστουμε για την παροχη του νεου!!!!! :up:

     

    Καλό είναι να μην παραπληροφορούμε, λέγοντας οτι μια είδηση είναι σίγουρη 100%. Από τον ένα μήνα, πήγαμε στον Σεπτέμβριο και βλέπουμε. Να χαρώ την είδηση! :mad:

     

    Ετσι πληροφορώ και εγώ στον ύπνο μου!

  14. αν σε κουραζω τοσο γιατι δεν βγαινεις εσυ καμια βολτιτσα μπας και γνωρισεις καμια κοπελα? να ξεκολησεις να με ξεχασεις και να ηρεμισεις..

    ολα εγω θα τα σκεφτομαι?

    και χελωνακια να μου παρεις εγω παλι εδω πανω στο πληκτρολογιο θα τα βαλω να παταμε μαζι τα πληκτρα :D

     

    Αν δεις τα μηνύματά μας, θα παρατηρήσεις (πιθανώς, λέμε τώρα), οτι εγώ ποστάρω μόνο όταν θεωρώ οτι κάτι έχω να πω, ή να ζητήσω να μάθω από τα άλλα παιδιά στο forum. Εσύ από την άλλη λες, οτι κατεβάζει η γκλάβα σου. 2000 τόσα ποστ, μεταφράζονται σε πολλές πολλές ώρες Myphone-θεραπείας. Αρα μπαίνεις μέσα εδώ για χρόνια και παραδέχεσαι μετά, οτι αποτελείς τους "loosers" που το συντηρούν :lol: :w00t:

     

    Όσο για κοπελίτσα, η καθαρότητα του μυαλού μου αποδεικνύει οτι, φροντίζω και είμαι καλυμμένος απόλυτα. ;) Ενώ εσύ, αμφιβάλλω. :shifty: Τέλος πάντων, σε βαρέθηκα, όπως και δεκάδες άλλοι που σε διαβάζουν.

     

    Προς τους υπεύθυνους: Το αλογάκι παρακαλώ να της το στείλετε, με φιόγκο για τα υπόλοιπα χρονια της ζωής της που θα μένει μέσα στο σπίτι της. Είναι λούτρινο οπότε δεν θα ψοφήσει από σκορβούτο εκεί μέσα. :lol:

  15. ακου να σου πω αγορακι μου περιμενω μια απαντηση απο καποιον εδω μεσα γι αυτο και καθομαι τοση ωρα, αλλα στο κατω κατω δεν νομιζω πως πρεπει να απολογηθω σε κανεναν τιποτα. σωστα?

    δεν θα μου πεις εσυ τι θα κανω.κανεις μεχρι τωρα δεν μου εχει πει τι να κανω!το πιασες καλο μου?και οσο για το ειρωνικο σου υφακι σε καναν φιλο σου εδω δεν πιανει..

    εσενα θα σου αρεσε να εισαι στο κρεβατι και να σου λεω αυτα που εγραψες εσυ?

    δεν το πιστευω ειλικρινα οτι εισαι 29 και μιλας σαν να σαι 15! ωριμασε λιγακι δεν ειναι κακο και ποτε δεν ειναι αργα!

    φιλακια καλο μου!

     

    Εφαγα το νετ αλλά πιστεύω σε κάλυψα: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/225horse11.gif

     

    Πάρε το για αρχή, μάθε τρόπους, μην γίνεσαι υπανάπτυκτη και προπαντώς μην προσβάλλεις τη νοημοσύνη μας. :mad: Αν περιμένεις μια απάντηση από τον Θεό, τον Administrator ή τον καθαριστή του server στείλε του μήνυμα και μην μας χαλάς την ώρα. Αν κάθεσαι στο κρεββάτι, πάρε κανα βιβλίο να διαβάσεις, πάρε κανένα μικρό Μπονζάι να το μεγαλώσεις, πες μου να σου στείλω δώρο χελωνάκια, κανέναν τσελεμεντέ να ασχολείσαι. Οτι και αν κάνεις, όμως, ποτέ, μα ποτέ μην πιάσεις το πληκτρολόγιο. Μας τυφλώνεις! :lol:

  16. ignore me :)

     

    Καλά αυτό το κάνει το μισό φορουμ. :tease: Το άλλο μισό όπως είπες είναι fakes :p Εγώ όμως θέλω κάτι πιο δυναμικό. Αντε καλό μου, άντε με το αλογάκι σου, με την άμαξα, με κότερο, με οτι θέλεις επιτέλους. Εχει ήλιο, κάνε καμιά βόλτα, να γνωρίσεις κανένα αγοράκι, και θα δεις πόσο σύντομα θα ξεχάσεις και το Myphone και τους 500 ερημίτες που έχουν απομείνει εδώ μέσα. :alien:

     

    Όχι τίποτα άλλο, δε μου λειτουργεί το Black List. Εχει φτάσει στο όριο με όσα διαβάζω εδώ μέσα από πολλούς. Αντε στο καλό! :w00t:

  17. στραμπουληξε και συ το ποδαρακι σου, να σε δω πως περνας τις ωρες στο σπιτι μετα :mad: :(

     

    Καλά, πάρε το ίδιο άλογο με μια άμαξα τότε. :p Σαν τη Βουγιουκλάκη ένα πράγμα. Σε παρακαλώ κάνε οτι πρέπει για να μη σε διαβάζουμε. :lol:

  18. τα δικα μου που εγραφα οτι οι περισσοτεροι που γραφτηκαν εδω μεσα δεν ειναι ενεργοι η γραφτηκαν και το ξεχασαν και οι ιδιοι τα εσβησαν...

    γιατι αραγε? :rolleyes:

     

    Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι εσύ είσαι πολύ ενεργή στο κόλλημά σου. Σε διαβάζουμε τόσες μέρες, και σε ευχαριστούμε που μας αποκάλυψες το προφανές. Ναι έχει μόνο 500 ενεργούς χρήστες. Τέλεια :p Αντε καβάλα κανένα άλογο τώρα, κατά προτίμηση κανένα καφέ πιτσιλωτό, ξέρεις. :p Αν σε κρατήσει και μακρυά από τον υπολογιστή ειδικά για κανά τέταρτο, θα του κάνω δώρο 1 κιλό ζάχαρη και μια colgate. :p

  19. Επίσης γενικά όταν σου δίνουν κάτι σε κάποιο μαγαζί δεν το κοιτάς να δεις αν είναι ΟΚ;

    Έπιασες τη νέα σου ταυτότητα και δεν της έριξες μια ματιά, να δεις τι λέει;

    Τέλος είναι εντυπωσιακό το ότι δε θυμόσουν τον αριθμό της παλιάσ σου ταυτότητας. Τέτοια πράγματα πρέπει να τα ξέρουμε απέξω.

     

    Ε πολλά ζητάς και εσύ τώρα... :w00t: :lol: :alien:

×
×
  • Create New...