Jump to content

cpl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by cpl

  1. cpl

    Huawei P9 Lite

    Ολα οκ παιδια. εκανα downgrade σε marshmallow και ολα πηγαν μια χαρα. και φυσικα κλειδωθηκε και ο bootloader. εδω το λινκ που ακολουθησα http://www.stechguide.com/downgrade-huawei-p9-lite-from-nougat-to-marshmallow/ ευχαριστω για την βοηθεια.......
  2. cpl

    Huawei P9 Lite

    δεν ξερω......πως το βλεπω αν ειναι branded? υπαρχει καποια εφαρμογη για να βρω ολοκληρο το κωδικο του firmware?
  3. cpl

    Huawei P9 Lite

    ευρωπαικο,δικαρτο ειναι με 2GB μνημη. κατεβασα το C432B130 και πηγα να κανω update πατωντας ταυτοχρονα volup+voldown+powerkey αλλα παιρνω ειδοποιηση ασυμβατοτητας. δεν υπαρχει FRP LOCK.......το εχω ξεκλειδωσει. ξερεις ποιο πακετο πρεπει να κατεβασω?
  4. cpl

    Huawei P9 Lite

    Καλησπερα στη παρεα.......ειμαι και γω ενας απο τους πολλους με προβλημα μετα απο ΟΤΑ update.βασικα στο τηλ.μετα το update δεν ειχα πληκτρολογιο,αριθμομηχανη,ξυπνητηρια,ημερολογιο και η καμερα ανοιγε οποτε ηθελε.χωρις να ξερω οτι η συσκευη εχει ακομα εγγυηση(απο e-shop)γιατι την πηρα μεταχειρισμενη απο φιλο την ξεκλειδωσα με αυτο https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=23305 και εχασα την εγγυηση. υπαρχει τροπος να το ξανακλειδωσω για να το παω στο service του e-shop? αν οχι................μπορω να κανω downgrade σε marshmallow? αφου το ξεκλειδωσα ειπα να περασω νεο λειτουργικο αλλα δεν τα καταφερα και εδω θελω τη βοηθεια σας. η συσκευη ειναι VNS-L21 και εχω φαει το τοπο να βρω ολο το κωδικο μοντελου αλλα τιποτα. να αναφερω οτι πριν κανω ολα αυτα δοκιμασα να κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις μεσα απο το λειτουργικο αλλλα δεν εκανε..........reset failed στο 47% οποια βοηθεια θα ηταν πολυτιμη.........ευχαριστω.
×
×
  • Create New...