Jump to content

Geopw

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Geopw

  1. Geopw

    Realme X2 Pro

    Παιδιά μπορούμε να γραφτιυμε και τώρα για τις beta από το λινό αυτό που στείλατε η έχει κλείσει ξέρουμε ?
  2. Geopw

    Realme X2 Pro

    Καλημέρα είμαι κάτοχος le max 2 εδώ και τρία χρόνια χθες παρήγγειλα το x2 pro και το περιμένω αυτές τις μέρες .. το ερώτημα είναι αν ξέρει κανείς κάποιο αξιόπιστο site που να έχει ανταλλακτικά για το κινητό μας ? Ψάχνω για μπαταρία κλπ αν κάποια στιγμή χρειαστεί αλλά δεν βρίσκω τίποτα
  3. αρα μπορουμε να πούμε πως αξίζει η αγορά της ?...
  4. Καλημέρα σε όλους ! μια ερωτηση ... ειμαι σε αναζητηση καινουριας μπαταρίας.. εχω βρει κατι μπαταριες στο aliexpress που λενε πως ειναι 4100 mah τις εχεις δοκιμάσει κανείς ?? ειναι πραγματικό το νουμερο η απλα ενα αυτοκολητο ?? η ακομα εαν εχετε καποια να μου συστήσετε εαν υπαρχει με ποιο πολλα mah απο την δικια του .ευχαριστω! :)
  5. Καλημέρα! Ξανά πέρασα την miui10 9.6.1.0 v4b με το σωστό twrp αυτή την φορά το μόνο θέμα είναι κάποιες εφαρμογές μου τις εμφανίζει μισές ξέρετε τι παίζει?? https://imgur.com/a/0TrJ7wV
  6. σε ευχαριστώ παρα πολυ ! θα το δοκιμάσω!!
  7. Παιδια χρειαζομαι βοηθεια σημερα περασα την "MIUI10 Nougat Stable-CN-9.6.1.0-V4b_FULL_ROM" ειναι τελεια δουλευαν ολα αψογα αλλα εκανα μια επανεκκινηση και δεν ηανα ανοιξε ... βγαζει το σημα της leeco μετα το MIUI 10 και μετα απο λιγο παλι το leeco ξανα και ξανα δεν ξερω τι να κανω θελω τα φωτα σας ευχαριστω εκ των προτερων !!
  8. Α οκ έγινε φίλε Μ μόλις μπορέσω θα δω τι παίζει και βλέπουμε ευχαριστώ πολύ
  9. Φίλε Μ έχω την 30s stock by c.b.g αλλά άρχισα να έχω το θέμα από την 26s την οποίο έχω επανω κάτι μήνες απροβληματιστα
  10. Καλημέρα εδώ και κάποιο καιρό έχω ένα σοβαρό πρόβλημα ! Το κινητό με ελάχιστη χρήση μερικα λεπτά υπερθερμένεται σε υπερβολικό βαθμό που δεν μπορείς να το πιάσεις και όταν αρχίσει να ζεστενεται έτσι κολλάει παρά πολύ ακόμα και στην οθόνη κλειδώματος.το θέμα πρώτα είχα με την 26s έκανα φορμάτ πέρασα την 30s stock και συνεχίζει και χειρότερα ? Έχει συμβεί σε κανέναν ? Ξέρουμε αν γίνεται κάτι η να αρχίσω να ψάχνω για κινητό ?? Ευχαριστώ
  11. Άρα μόλις την περάσω τι μπορώ να κάνω για να μην έχω αυτό το θέμα ??? Ευχαριστώ για την βοήθεια!
  12. Έγινε φίλε ευχαριστώ ! ;) Παιδιά κάτι ακόμα δεν ξέρω αν θα σας φανεί περίεργο αλλά στην 28s που είχα περάσει είχα θέμα με το πόσο % ήταν οι λήψεις μου όταν κατέβαζα κάτι από οποιαδήποτε site δλδ δεν μου το εμφάνιζε καθόλου ούτε στις λήψεις μου ... Ξέρουμε αν παίζει κάτι τέτοιο σε αυτήν την ρομ?? Ευχαριστώ ;)
  13. Καλημέρα ! Κάποια γνωστά bugs έχουμε ???
  14. Που μπορώ να τις βρω ? Και βασικα ποιες χρειάζομαι ??
  15. Κατανοητό ! Κάτι ακόμα που παρατήρησα πρόσφατα !! Με την v12a έχω πρόβλημα στις λήψεις !! Όταν κατεβάζω κάτι από οποιοδήποτε σάιτ δεν Μ εμφανίζει την λήψη πάνω στην γραμμή ειδοποιήσεων αλλά ούτε και στην εφαρμογή λήψεις !! Μόνο αν μπω στις λήψεις του chrome μου τις διχνει!! Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί ??? Ευχαριστώ :)
  16. Καλησπέρα ! Θα ήθελα να κάνω μια πρόταση με συγχωρείτε αρχικά αν έχει ξανά ειπωθεί κάτι τέτοιο ! Αν είναι εφικτό να γίνει χωρίς να ξέρω βέβαια σε κάποιο νέο update στην λειτουργία προστασίας ματιών να έχει ρύθμιση να ανοιγοκλείνει μόνο του με προγραμματισμένη ώρα ! Θα ήταν πολύ χρήσιμο πιστεύω! Και παλι ζητώ συγγνώμη αν έχει ειπωθεί η αν δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο δεν γνωρίζω ! :)
  17. Καλησπέρα μια ερώτηση . Ήμουν με την v12a είχα περάσει τα 125 θέματα και δεν τα ήθελα ποια και ξαναπέρασα από πάνω χωρίς κανένα απολύτως wipe την v12 και πράγματι τωρα δεν μου τα εμφανίζει...ξέρουμε αν σβήστηκαν πράγματι η αν υπάρχουν κάπως και ποιανού χώρο στην μνήμη ?
  18. Ότι σου είναι ποιο εύκολο ! Χειροκίνητα είναι μεγάλη διαδικασία ?
  19. Καλημέρα! Τελικά κατέβασα την εφαρμογή με τα 125 θέματα για να τα δοκιμάσω. Αν κάποια στιγμή θέλω να σβήσω και να μείνω με τα 4 αρχικά πως μπορώ να το κάνω ?? Ευχαριστώ :)
  20. Καλησπέρα είμαι με την v12 επιτέλους !! Και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει καμία εφαρφγη για θέματα που να δουλεύει και αν αυτή η εφαρμογή που είναι για την pure v5 θα δουλεύει και σε εμένα ευχαριστώ :)
  21. Καλησπέρα! Μια ερώτηση .. αυτή την στιγμή φοράω στο κινητό την 26s του Crisbal και θέλω να βάλω την 28s αλλά βλέπω κάτι ν11 ν12 δεν ξέρω τι πρέπει να κατεβάσω για να έχω την ποιο πρόσφατη και αν μπορώ να την περάσω κατευθείαν πάνω στην 26s ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  22. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν εχει συνδέσει κάνεις ps4 χειριστήριο στο κινητό χωρίς ρουτ! Είμαι με την 26s και αφού το συνδέω με bluetooth δεν κάνει τπτ απόλυτος .. ξέρει κάποιος κάτι σχετικό ? Ευχαριστώ :)
  23. Καλημέρα ! Υπάρχει τρόπος να φτιάξω leeco account και να συνδεθώ στο κινητό μου ? Είμαι με την 26s Ευχαριστώ !
  24. Καλησπερα χρειαζομαι βοηθεια ! πέρασα μια ρομ στο κινητο ανοιξε κανονικα χωρις κανενα θεμα αλλα δεν μου αρεσε και ηθελα να κανω restore το backup απο την προηγουμενη ρομ που ειχα ομως εκανα wipe τα παντα οποια επιλογη εχει και τρ δεν ξερω τι να κανω γτ το κινητο δεν εχει μεσα τπτ απολυτο οποτε δεν μπορει να ανοιξει για να περασω το backup απο το πισι τι να κανω παρακαλω ειναι επειγον ! ευχαριστω εκ των προτερων !
×
×
  • Create New...