Jump to content

barbolis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About barbolis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

barbolis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Με το tip του filippos76, ξαναέκανα φλας και όλα είναι οκ. Σε περίπτωση που κάποιος το χρειαστεί και επειδή ξέχασα να αναφέρω ένα ακόμη σημείο: Εγκατέστησα twrp έκανα wipe τα πάντα αλλά όχι την sd card και αφού έβαλα την 19s δεν δούλευε το wifi αλλά επίσης δεν έβλεπε καθόλου το τηλέφωνο το internal storage (έβγαζε ένα μήνυμα για insufficient rights αλλά ουσιαστικά δεν το έβλεπε από ότι κατάλαβα). Οπότε ξανά twrp, φλας τα πάντα συν την sd card και μετά επειδή προφανώς καθάρισα κα τη ρομ που είχα βάλει εκεί για να φλασαρω σύνδεσα το τηλέφωνο στο PC (θα πρέπει να έχουν περαστεί εκεί οι drivers του τηλεφώνου) και με MTP έβαλα πάλι μέσα την ρομ που ήθελα (Indian 19s). Φλάσαρα και όλα είναι σωστά. Ευχαριστώ και πάλι :)
  2. Όχι δεν έκανα wipe το internal storage και μου έβγαλε κάποια error το twrp κατά το φλασάρισμα. Σε ευχαριστώ πολύ Φίλιππε, θα ξαναφλασάρω! Αν θες και έχεις χρόνο πόσταρε τη διαδικασία για σωστό φλασ γιατί όπως καταλαβαίνεις είμαι λίγο άσχετος :rolleyes: ! :) Νομίζω από ali express θα βρεις μέχρι 220€ το x820, έριξα μια ματιά και εκεί και ο μόνο λόγος που πήγα απο geekbuying ήταν η τιμή του x829 (174€, γκρι)
  3. Γεια σας παιδιά. Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε! Πρόσφατα αγόρασα από geekbuying το X829. Πέρασα TWRP και έβαλα την official 19s Indian ROM αλλά δεν δουλεύει το wi-fi. Όποτε παώ να το ενεργοποιήσω γίνεται αυτόματα disabled. Τα υπόλοιπα - συμπεριλαμβανομένου και του fingerprint- φαίνεται να δουλεύουν κανονικά. (ο βασικός λόγος που ήθελα να αλλάξω την rom του Χ829 είναι το πρόβλημα με το safetynet και τη συγκεκριμένη ROM καθώς επίσης και τα πολύ καλά σχόλια που είδα για την Ινδική) Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο? Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και πολύ χρήσιμη :) Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
×
×
  • Create New...