Jump to content

Zisis13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by Zisis13

  1. Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7189805#post7189805

     

    ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

     

     

    H Ελληνικη MIUI (απο οσο ξερω) αρχικα φτιαχτηκε επειδη δεν ειχε Ελληνικα η MIUI αλλα αργοτερα τα εβαλαν. Τα μονα παραπανω που εχει τωρα ειναι:

    1. Καλυτερη μεταφραση (λογικα, δεν το εχω βαλει για να ξερω)

    2.root (magisk)

    3. dolby atmos(headphones optimization)

    4. αλλα προγραμματα/patches

     

    Καλησπερα φιλε!

    Οι διαφορες που αναφερονται ειναι μεταξυ του 4x και του 4 που εχουν snapdragon επεξεργαστη ή μεταξυ του 4χ (με snapdragon) και του 4 με τον heilo?

  2. Καλησπερα και παλι στην ομαδα!

    Μετα απο την βοηθεια μου δωσατε αποφασισα να κανω το επομενο βημα και να παραγγειλω το κινητο

    Εχθες λοιπον παραγγειλα το εξης κινητο : https://www.vnp.gr/kinita-tilefona/xiaomi-redmi-note-4x-dual-sim-64gb-eng-menu.html

    Μετα απο συνομιλια με την υπηρεσια εξυπηρετησης πελατων, μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο μοντελο ερχεται μονο με αγγλικο μενου και αναμενουμε αναβαθμιση για το ελληνικο, ενω το πληκτρολογιο και τα σχετικα ειναι σε ελληνικη γλωσσα.Επισης κατι αλλο που με εκανε να εχω αποριες ειναι οτι εχθες που το παραγγειλα εγω, εκανε 229 ευρω, ενω σημερα που μπηκα να το ξαναδω εκανε 217ευρω. Μπορει να μου εξηγησει καποιος που γνωριζει τι γινεται?

    Ευχαριστω εκ των προτερων

    (Το κινητο δεν το εχω ακομη στα χερια μου)

  3. Μια διευκρίνιση μόνο γιατί πολλοί τη πάτησαν το 4Χ και 4 global με Qualcomm αρχικα λανσαριστηκαν με καινούργιο αισθητήρα sony και οντως ήταν πολύ καλύτερο όπως έγραψαν όλα τα reviews και οι συγκρισεις στα ξένα site, το θέμα είναι οτι η xiaomi αρχισε στη συνεχεια να βάζει και πάλι κυριώς το samsung αισθητηρα που ειχε και το note 4 με τον mediatek οπότε αυτό με καλύτερη κάμερα πλέον είναι λαχείο. Αν δεις και διπλα στο topic του note 4 global με Qualcomm το 80% πλέον παραλαμβάνει με το παλιό αισθητήρα samsung ενώ sony έχουμε ελάχιστοι τελικά.

    Για μπαταρία είναι αστερι δε θα βρεις καλύτερη

     

    Δηλαδή δεν μπορώ να βρω το note 4x με τον αισθητήρα της Sony?

  4. έχει καλύτερη λόγω Qualcomm. Και το διαπίστωσα με έναν φιλο μου που έχει το δεκαπυρηνο. Απλά έκλαιγε ,γτ έχω καλύτερη κάμερα και μπαταρία χαχα. . βέβαια σε επιδόσεις αν μιλάμε με αριθμούς είναι πιο δυνατός ο helio . Αλλά δεν παίζω παιχνίδια . Επίσης με τον snap δεν καίγεται το κινητό ειδικά τώρα που μπαίνει καλοκαίρι .

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο σου και την βοηθεια σου

  5. Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω ποιο κινητό από τα 2 να προτιμήσω; Το xiaomi redmi note 4 ή το 4x? δεν με ενδιαφερει η 800αρα. Επισης το κινητο θα ειναι 4/64! Κατι άκουσα οτι το 4χ εχει καλύτερη κάμερα! Ισχύει αυτο; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
  6. ok να σαι καλα

    Το χτυπησα κι εγω,πραγματικα αστερι,πολυ γρηγορο παιδια επαθα πλακα με την ταχυτητα,ειχα και redmi note 4 με xellio ,απλα δεν υπαρχει επαφη και η καμερα οπως λεει κι ο φιλος πιο πανω, ειναι πολυ καλυτερη του 4.Ηθελα να ρωτησω,φοραει μια ρομ:Global 8.2 σταθερη 8.2.2.0(MCFMIDL)αυτο ακριβως γραφει,επειδη θελω να ρουταρω γινεται οπως ειναι?Το bootloader πως τον τσεκαρουμε?

     

    Υ.Γ.Οκ τα εφτιαξα ολα.Οποιος το σκεφτεται,στα λεφτα του νομιζω ειναι το καλυτερο.Και το απλο ηταν οκ,αλλα ο Snap κανει τη διαφορα

     

    Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα δυο με 4gb ram ποιο απο τα 2 να επιλέξω; Ποιο υπερτερεί; Και γιατι; (Δεν με ενδιαφερει η 800αρα)

×
×
  • Create New...