Jump to content

Zisis13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Zisis13

  1. Kαλη επιτυχία σε ολους καταπληκτική κλήρωση
  2. Καλησπερα φιλε! Οι διαφορες που αναφερονται ειναι μεταξυ του 4x και του 4 που εχουν snapdragon επεξεργαστη ή μεταξυ του 4χ (με snapdragon) και του 4 με τον heilo?
  3. Καλησπερα! Γνωριζεις κανεις τις διαφορες μεταξυ αυτου : https://www.skroutz.gr/s/10864021/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-4GB-64GB.html και αυτο : https://www.skroutz.gr/s/11008141/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-64GB.html Ευχαριστω εκ των προτερων!
  4. Ευχαριστώ πολύ για τον χρονο σου Γιατί την μειωση της τιμής μεσα σε μια μερα γνωρίζουμε κατι ; 229-217€)
  5. Καλησπερα και παλι στην ομαδα! Μετα απο την βοηθεια μου δωσατε αποφασισα να κανω το επομενο βημα και να παραγγειλω το κινητο Εχθες λοιπον παραγγειλα το εξης κινητο : https://www.vnp.gr/kinita-tilefona/xiaomi-redmi-note-4x-dual-sim-64gb-eng-menu.html Μετα απο συνομιλια με την υπηρεσια εξυπηρετησης πελατων, μου ειπαν οτι το συγκεκριμενο μοντελο ερχεται μονο με αγγλικο μενου και αναμενουμε αναβαθμιση για το ελληνικο, ενω το πληκτρολογιο και τα σχετικα ειναι σε ελληνικη γλωσσα.Επισης κατι αλλο που με εκανε να εχω αποριες ειναι οτι εχθες που το παραγγειλα εγω, εκανε 229 ευρω, ενω σημερα που μπηκα να το ξαναδω εκανε 217ευρω. Μπορει να μου εξηγησει καποιος που γνωριζει τι γινεται? Ευχαριστω εκ των προτερων (Το κινητο δεν το εχω ακομη στα χερια μου)
  6. Δηλαδή δεν μπορώ να βρω το note 4x με τον αισθητήρα της Sony?
  7. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τον χρονο σου και την βοηθεια σου
  8. Καλή επιτυχία και τύχη σε όλους! Φανταστική κλήρωση !!
  9. Ισχύει ότι το 4x εχει καλύτερη κάμερα;
  10. Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω ποιο κινητό από τα 2 να προτιμήσω; Το xiaomi redmi note 4 ή το 4x? δεν με ενδιαφερει η 800αρα. Επισης το κινητο θα ειναι 4/64! Κατι άκουσα οτι το 4χ εχει καλύτερη κάμερα! Ισχύει αυτο; Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
  11. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα δυο με 4gb ram ποιο απο τα 2 να επιλέξω; Ποιο υπερτερεί; Και γιατι; (Δεν με ενδιαφερει η 800αρα)
×
×
  • Create New...