Jump to content

Lefteris_Chouris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Lefteris_Chouris

  1. Το θέμα είναι ότι όταν ανοίξεις το NFC δεν εμφανίζεται πουθενά η επιλογή του τρόπου πληρωμής (tap & pay settings). Και αυτό είναι μάλλον πρόβλημα του λογισμικού σε όλα τα lenovo P1. Εγώ έχω καταφέρει να πληρώνω με 100% επιτυχία μέσω winbank wallet με τον εξής περίεργο τρόπο: - Εγκαθιστάς και σετάρεις την εφαρμογή της Πειραιώς. - Εγκαθιστάς και σετάρεις την εφορμογή της Alpha Bank (ελπίζω να διαθέτεις λογαριασμό και κάρτα). - Στο τελευταίο στάδιο σεταρίσματος του tap & pay της Alpha Bank, σου ανοίγει πλέον η οθόνη tap & pay να επιλέξεις τρόπο πληρωμής. Εκεί στο πρώτο πεδίο βάζεις την εφαρμογή Winbank ως default και στο δεύτερο πεδίο την επιλογή του να ελέγχει πάντα την τρέχουσα ανοιχτή εφαρμογή. - Τελείωσες, πλέον μπορείς να πληρώνεις με την Πειραιώς. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να ξαναεμφανίσεις αυτή την πολύ σημαντική επιλογή του tap & pay, δεν to έχω καταφέρει ούτε μέσω ADB. Τώρα βέβαια μου μένει να δοκιμάσω αν μπορώ αντίστοιχα να πληρώνω με την εφαρμογή της Alpha Bank!
  2. Όντως την επιλογή για ανέπαφη την έβγαλε στο τέλος και για μόνο μία φορά. Επειδή όμως έχω 2 εφαρμογές στο κινητό θα ήθελα να μπορώ να επιλέγω κάθε φορά με ποια θα πληρώνω. Και όμως δεν βρίσκω πουθενά την επιλογή αυτή πλέον. Μήπως μπορείς να βοηθήσεις κάπως? Εν κατακλείδι η επιλογή αυτή φάνηκε μόνο μια φορά στο alpha wallet, έκτοτε έχει χαθεί. Και ακόμα και μετά από διαγραφή του app και επανεγκατάσταση, δεν ξαναβγάζει αυτή την επιλογή
  3. Καλημέρα και καλή χρονιά, Στο παρελθόν κάποιος είχε αναφέρει ότι δεν έχει καταφέρει να πληρώσει με το κινητό του μέσω των παραπάνω εφαρμογών με τη λειτουργία NFC. Μήπως τώρα έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα? Μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να πληρώσω σε κανένα κατάστημα είτε με την εφαρμογή της Πειραιώς είτε της Εθνικής. Και αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ενεργοποιώντας το NFC δεν εμφανίζεται πουθενά στα settings το tap & pay ή αλλιώς πατάω & πληρώνω ώστε να επιλέξεις την εκάστοτε εφαρμογή σαν default για την πληρωμή σου. Καμία ιδέα? Το κινητό μου δεν είναι rooted στην περίπτωση που κάποιος ρωτήσει. Ευχαριστώ.
  4. Για δοκίμασε να αλλάξεις τις πρόσφατες εφαρμογές χρησιμοποιώντας το Vibe UI αντί για το android όπου οι πρόσφατες εμφανίζονται σε landscape mode και χωρίς το χ για κλείσιμο. Πήγαινε μέσα από το κέντρο θεμάτων.
  5. Καλημέρα στο forum, Είμαι κάτοχος του εν λόγω κινητού P1a42 3GB/32GB την τελευταία εβδομάδα. Είναι η δεύτερη συσκευή που έχω στα χέρια μου αφού την πρώτη την επέστρεψα στο κατάστημα μόλις 2 ημέρες μετά την αγορά λόγω προβλημάτων και πήρα μια νέα. Περιέργως και η νέα παρουσιάζει ακριβώς τα ίδια προβλήματα και υποθέτω ότι είναι από την μερική ασυμβατότητα με την έκδοση του marshmallow. Πιο αναλυτικά: - Η συσκευή αγοράστηκε από Ελλάδα. - Έγινε αμέσως αναβάθμιση σε marshmallow (S288). Προβλήματα (μέχρι στιγμής): 1. Δεν μπορεί ενίοτε να συγχωνεύσει επαφές από Google, LinkedIn, Skype κλπ. Κάποιες φορές το κάνει, τις περισσότερες αδυνατεί 2. Στην προβολή/εμφάνιση ισορροπίας χρωμάτων, όταν πας να αλλάξεις από προεπιλεγμένη σε άνετη ή σε εξαιρετική φωτεινότητα, πολύ συχνά η οθόνη είτε ασπρίζει είτε εμφανίζει κάθετες μαύρες ρίγες. Επανέρχεται με απλή μετάβαση σε sleep. Υπάρχει μήπως κάποιος που αντιμετωπίζει/αντιμετώπισε το ίδιο; Και αν ναι πώς δόθηκε λύση; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...