Jump to content

princekhan007

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About princekhan007

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

princekhan007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ενημερώσεις του Gretel S55 Το πρώτο smartphone smartphone της τρίτης γενιάς της εταιρείας Gretel διαθέτει διπλές κάμερες και TouchID δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Το S55 έχει μια οθόνη 5,5 ιντσών και διπλό φακό, ίσως εκεί που έρχεται εδώ το "S55". Πώς είναι λοιπόν ο τελικός σχεδιασμός και εμφάνιση; Ας μάθουμε από το πρώτο βίντεο: Αυτό το βίντεο είναι επίσημα από την Gretel, παρουσιάζοντας το S55 από κάθε γωνία και παρουσιάζοντας τα μοντέρνα κόκκινα και μαύρα χρώματα, φαίνεται κομψό και λεπτό. Στο μπροστινό μέρος, έχουμε μια φωτογραφική μηχανή 2.0MP selfie και οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 720x1280 pixel, 2.5D καμπύλη. Στο επάνω μέρος της οθόνης, εμφανίζεται μια υποδοχή στερεοφωνικού ακουστικού 3,5 mm και μια θύρα δεδομένων MicroUSB. Η μπαταρία που κρατάει όλα πηγαίνει είναι μια μπαταρία 2.600mAH. Οι υποσχέσεις της Gretel περιλαμβάνουν 6 ώρες αναπαραγωγής βίντεο και 35 ώρες "κανονικής χρήσης" και είναι αφαιρούμενο. Κύρια χαρακτηριστικά: Κατασκευαστής: Gretel Μοντέλο: S55 Οθόνη: 5,5 "HD 720x1280 IPS LCD, 2,5D καμπύλο, εξαιρετικά λεπτό σώμα Οθόνη αφής: χωρητικός πίνακας αφής 5 σημείων, εξαιρετικά σκληρή οθόνη γυαλιού Asahi Δακτυλικό αποτύπωμα: Πίσω δακτυλικό αποτύπωμα TouchID Κάμερα πίσω: Διπλές κάμερες, 8.0MP + 0.3MP GC8024, AF με φλας Μπροστινή κάμερα: Μπροστινή κάμερα 2.0MP OS: Android 7 Nougat CPU: MT6580A Quad Core 1.3MHz, ARM Cortex-A7 Μνήμη: 1GB RAM + 16GB ROM, τουλάχιστον 32G κάρτα TF εκτάσιμο Συχνότητα: 3G WCDMA (B1 / 8): 2100 / 900MHz 2G GSM (Β2 / 3/5/8): 1900/1800/850/900 Υποδοχή κάρτας: Διπλή διπλή αναμονή διπλής SIM, 2x κάρτα SIM Micro Πολλαπλή γλώσσα: Περισσότερο από 190 Άλλα: Bluetooth, WiFi, GPS Χρώμα: Μπλε, Κόκκινο, Μαύρο και Χρυσό Μπαταρία: Μπαταρία 2600mAh - αποσυναρμολόγηση Διάσταση: 153,3 x 77,2 x 8,7 χιλιοστά, 174 γραμμάρια Περισσότερες λεπτομέρειες για το τηλέφωνο S55 μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Gretel: Σύμφωνα με την εμπειρία μου η τιμή κάτω από $ 60 είναι πολύ μεγάλη. Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω νέα και κριτικές.
  2. οποία ένα πρέπει να επιλέξετε Xiaomi Redmi Note 4 ή Uhans Note 4; Αφιερωμένο για να καταστεί στερεά κατασκευή ενώ προϋπολογισμός-φιλικές smartphones, UHANS κερδίζει μια καλή φήμη από τα τηλέφωνα της σειράς «Α» και «U». Λίγες μέρες πριν, είμαστε ενημερωμένοι για τη νέα άφιξη της UHANS Note 4, η οποία είναι περισσότερο ή λιγότερο ένα κλώνο Redmi Note 4, το 2 τηλέφωνα μοιάζουν με κανένα θέμα στο σχεδιασμό ή Specs, εκτός από τα διαφοροποιεί σε επεξεργαστή και λειτουργικό σύστημα. UHANS Note 4 τροφοδοτείται από μπαταρία 4000mAh και εκτελείται σε απόθεμα Android μαντολάτο 7.0. Δηλαδή, μπορείτε να απολαύσετε split οθόνη ή multi-tasking λειτουργίες σε αυτό. Αποτελεσματικά, χρήστης επιτρέπεται να εκτελούνται μερικές εφαρμογές ταυτόχρονα, μαντολάτο χωρίζει την οθόνη κατά το ήμισυ και μεταχειρίζεται κάθε μισό ως ξεχωριστή διαδικασία. Αν κρατάτε τη συσκευή οριζόντια, τοποθετεί τις εφαρμογές πλάι-πλάι. Αν έχετε κολλήσει σε κατακόρυφο τις εφαρμογές χωρίζονται πάνω και κάτω. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, μπορείτε να παρακολουθείτε Youtube και αποστολή γραπτών μηνυμάτων ή περιήγηση εμπορική ιστοσελίδα την ίδια στιγμή. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα Quad-core CPU και ισορροπημένη MT6737 επεξεργαστή, 3GB RAM και 32GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, και για τα βαρέα χρήστες ένα 128GB επεκτάσιμη αποθήκευσης επιτρέπεται επίσης. Εν τω μεταξύ, αυτό έχει επίσης ρυθμιστεί με μια 13MP κύρια κάμερα Sony αισθητήρα και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων πίσω. Ως εκ τούτου, αυτό μπορεί να αποτελεσματικά το χέρι σχεδόν τα πάντα που πέταξε σε αυτό. Είναι γνωστό ότι Redmi Note 4 είναι φημισμένα για τις επιδόσεις υψηλού κόστους. Ωστόσο, μιλώντας για τη συνολική specs και οριστεί τιμή, UHANS Note 4 είναι προφανώς μια συμπαθητική εναλλακτική λύση σε αυτό. Κοινοποίησε επίσημη UHANS που UHANS Note 4 θα πωλούνται σε περίπου $110 ή ακόμη λιγότερο. Και είναι τουλάχιστον 60 δολάρια φθηνότερα από ό, τι το Redmi Note 4 με το ίδιο 3GB RAM συν 32GB ROMs. Ελπίζω ότι αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε καλύτερα ένα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα. Μην ξεχάσετε να αρέσει το νήμα μου.
  3. Πριν από μια εβδομάδα, οι διαρροές αποκάλυψαν ορισμένα χαρακτηριστικά του ολοκαίνουριου smartphone της Gretel S55. Τώρα, ο Gretel μόλις κυκλοφόρησε κάποιες φωτογραφίες για το τι μοιάζει με το S55 και τις βασικές προδιαγραφές για αυτό. Και είναι ξεκάθαρο ότι η επίδραση σχεδίασης είναι το iPhone 7. Από το κόκκινο χρώμα μέχρι τις καμπύλες πλευρές και την έξοχη ομαλή πλάτη, τα αποτελέσματα της πρώτης ματιά στο Gretel S55 είναι ομορφιά και κομψότητα. Περιλαμβάνεται από ένα λεπτό σώμα με 4 επιλογές χρωμάτων σε κόκκινο, μπλε, μαύρο και χρυσό. Η τοποθέτηση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων του Gretel S55 βρίσκεται ακριβώς κάτω από τους αισθητήρες διπλής κάμερας στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Οι δύο κάμερες συνδυάζουν έναν αισθητήρα 8MP GC8024 + έναν αισθητήρα GC0310 των 0.3MP, έναν ευρυγώνιο για να τραβήξετε ευρείες φωτογραφίες, ο άλλος για ένα κοντινό πλάνο υψηλής ποιότητας και ένα αποτέλεσμα Blur. Το Gretel S55 διαθέτει μια οθόνη IPS HD 5,5 ιντσών με γυάλινη επιφάνεια 2,5D και ανάλυση 1280x720, που εκτοξεύεται από το κιβώτιο Android Nougat 7 και τροφοδοτείται από αφαιρούμενη μπαταρία 2600mAh. Έρχεται με τον επεξεργαστή MT6580A, 1GB ή RAM και 16GB αποθήκευσης, υποστηρίζει τουλάχιστον 32GB εκτεταμένη αποθήκευση μέσω μιας κάρτας T-Flash. Επιπλέον, το S55 είναι ένα smartphone διπλής SIM που δέχεται Micro-SIM και Micro-SIM. Η συχνότητα GSM 2G είναι 850/900/1800 / 1900MHz, η συχνότητα 3G WCDMA είναι 900 / 2100MHz. Δεν υπάρχει ακόμα καμία λέξη για το τι θα διατιμηθεί το Gretel S55, αλλά το οποίο αναμένεται να προχωρήσει την ερχόμενη Δευτέρα, είναι η 24η Ιουλίου! Θέλετε να έχετε ενημερώσεις για το Gretel; Προχωρήστε στη σελίδα Facebook του Gretel. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.
  4. 2048/5000 Το τελευταίο τηλέφωνο από το UHANS κινητό που θα ξεκινήσει το ντεμπούτο είναι το UHANS A6. Μετά από μια σειρά διαρροών και φήμες, η πιο πρόσφατη δημοσίευση στο Facebook δείχνει ότι το A6 έρχεται με 8MP πίσω κάμερα αισθητήρα Samsung 4H8. Παρακάτω είναι οι εικόνες που τραβήχτηκαν από το UHANS A6, ας μάθουμε αν η απόδοση της φωτογραφίας θα κάνει κάποια κυματισμούς; Αρκετά εκπληκτικό δεν είναι; Μπορούμε ακόμη και να δούμε ξεκάθαρα το μετάξι που παράγεται από την αράχνη που κρέμεται πάνω από τα λουλούδια και εκτελεί ένα καλό αποτέλεσμα bokeh. Η λεπτομέρεια λέει περισσότερα απ 'ό, τι τα επαίτια λόγια, το UHANS A6 μας εξέπληξε με τις ιδιότητές του που δεν είναι τόσο υψηλές. Στην πραγματικότητα, το λουλούδι που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι μόνο διακοσμητικά. Χάρη στην A6, δείχνει την ομορφιά τους με τη ζωντάνια που πρέπει να ανήκουν στα φυσικά. Ο αξιολάτρευτος πιγκουίνος δείχνει τέλεια τον υπέροχο λόγο κορεσμού και αντίθεσης που θα μας αντιπροσωπεύει και το A6. Υπάρχει ένας λόγος να πιστεύετε ότι το Α6 δεν θα σας αφήσει ποτέ κάτω όταν θέλετε να καταγράψετε όλες αυτές τις όμορφες στιγμές που σας προσφέρει ο καλειδοσκοπικός κόσμος. Σε γενικές γραμμές, σε σύγκριση με άλλα smartphone 8MP εξοπλισμένα με φωτογραφική μηχανή, το A6 συμπεριφέρεται με αξιοπρεπή τρόπο με το down-to-earth ενώ διαθέτει κατάλληλες διαμορφώσεις. Χαρακτηριστικά, το UHANS A6 έρχεται με την τεράστια μπαταρία 4150mAH, μια οθόνη HD 5,5 ιντσών, επεξεργαστή Quad-core MT6580 32bit 1,3GHz, 2GB μνήμης RAM και 16GB εσωτερικής μνήμης, υπάρχει επίσης ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Και φημολογείται ότι το A6 θα είναι στην αγορά στα μέσα του μήνα.
  5. Κύρια χαρακτηριστικά: 5,5 ιντσών οθόνη IPS HD TFT, MT6580 Quad Core 1.3GHz, 2 GB RAM + 16 GB αποθήκευσης Android 6.0 (Ενημέρωση 7.0) 4150mAH μπαταρία, Πλαίσια υψηλής σχεδίασης σε κράμα αλουμινίου και δακτυλικά αποτυπώματα. Σύμφωνα με την προηγούμενη εμπειρία, θα είναι ένα από τα smartphone του προϋπολογισμού στην κατηγορία. Τι λες ? Σε ποια τιμή θα τραβήξει την προσοχή; Παρακαλώ μοιραστείτε τη γνώμη σας.
×
×
  • Create New...