Jump to content

touskofagos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by touskofagos

  1. θα προτιμούσα τη μεγαλύτερη μπαταρία του Plus και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο, θέλω και υπέρυθρες, κάτι που το μικρό δεν έχει.. βασικα προτιμώ να πάρω κάποιο από τα άλλα 2 που λέω παρά το 5s. (οι φωτογραφίες δε με πολυενδιαφερουν, τα βασικα μόνο)
  2. σε ευρωπαϊκή αποθήκη δεν το βρήκα μέχρι στιγμής. μόνο το Βικμαλ κάνει "eu expedited shiping" αλλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι ασφαλές. ακούω πολλά παράπονα για το Σελινομάγαζο τελευταία..
  3. Καλησπέρα στο λαό.. Ενδιαφέρομαι για το Mi5s Plus, την έκδοση με τα 4 Gb RAM. Αλλά με κρατάει ο φόβος του τελωνείου και η έλλειψη άμεσης εγγύησης στην Ελλάδα. Μπορώ να πω πως το τελωνείο με φοβίζει περισσότερο μιας και μενω Θεσσαλονικη. Κι αν με πιασει την έκατσα γιατι θα μου βγει ο κουκος αηδόνι. Στην περίπτωση που με νικήσει ο "φόβος" σκέφτομαι να πάρω είτε το Redmi Note 3 το Kate είτε το Redmi Note 4 αυτό με τα 4 Gb RAM και τον X20. Αυτα τα 2 τελευταία τα σκέφτομαι για αγορά απο Ελλάδα γιατί το budget μου το επιτρέπει αυτό το "καπέλο" (330-350 €). Εσεις τι θα κάνατε; Αυτός ο ρημαδό821 σε συνδυασμό με τη UFS μνημη παραείναι πειρασμός.. Κι αν δεν παιρνατε το ρίσκο τι απο τα δύο παρακάτω θα διαλέγατε;;
×
×
  • Create New...