Jump to content

giannx26

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About giannx26

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

giannx26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Nυχτερινές λήψεις κυρίως εννοείες.Την μέρα βγάζουν όλα πάνω κάτω τα ίδια.Έχω τραβήξει καμιά δεκαριά και θα τις ανεβάσω.
  2. Παιδιά ευχαριστώ πολύ όσους έστειλαν αλλά το κινητό το πουλήθηκε.Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω σε καθένα παιδί ξεχωριστά μιας και μου ήρθαν πολλά εισερχόμενα και είναι δύσκολο.Το κινητό ήταν σε μαύρο χρώμα στα 64gb. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ισχύει..:P ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να διευκρινιστεί για τυπικούς λόγους ότι το κινητό πουλήθηκε στην τιμή που αγοράστηκε.
  3. Έχω τραβήζει νυχτερινές λήψεις.3 μέρες έλειπα σε ταξίδι και δεν είχα μπεί.Θα τις ανεβάσω λίαν συντόμως.Η αυτονομία για το παιδί που ρώτησε είναι άκρως ικανοποιητική.Είμαι στις 5 ώρες οθόνη με μεικτή χρήση wifi-data και φωτεινότητα στο 50% και αυτόματο με συχρονισμούς και τα πάντα. Να σημειωθεί ότι υπάρχει ένα mi6 στο κουτί του σφραγισμένο για όποιον ενδιαφέρεται και θα δοθεί στην τιμή που αγοράστηκε.355.Θα βρίσκομαι αθήνα την επόμενη εβδομάδα.Όποιος ενδιαφέρεται Pm.
  4. Το πήρε φίλος του αδερφού μου από το mi shop της Σανγκάης. ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αγγλοκινεζική ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιώργο δεν σε έχω ξεχάσει.Δές inbox. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από λίγα 24ωρα με το κινητό έχω βγάλει κάποιες πρώτες εντυπώσεις.Κατασκευαστικά είναι αρκετά ποιοτικό και σίγουρα ανώτερο από τον προκάτοχο του αλλά οπωσδήποτε θήκη γιατί γλιστράει.Σίγουρα έχει βελτιωθεί η xiaomi στον τομέα αυτό και θυμίζει περισσότερο premium.Πολύ βολικό στο χέρι και άνετο κράτημα με το ένα χέρι πάντα.Ταχύτητα το κινητό απλώς θερίζει.Πολύ γρήγορο με ταχεία απόκριση στα πάντα και αρκετά ομαλό στα περισσότερα σημεία.Δεν περίμενα φυσικά κάτι λιγότερο μιας και έχω δοκιμάσει πάρα πολλά κινητά της εταιρείας.Στα της μπαταρίας είναι νωρίς ακόμη αλλά με μία μεικτή χρήση(wifi-data) και τις γνωστές εφαρμογές εν κινήσει (φωτεινότητα στο αυτόματο)έχουμε σίγουρα τις 5 ώρες οθόνης.Ηχείο μέτριο και εδώ πρέπει επιτέλους η εταιρεία να κάνει κάτι καλύτερο μελλοντικά.Το ευχάριστο σημείο είναι η κάμερα και για πρώτη φορά τολμώ να πω ότι η εταιρεία έδωσε το κάτι παραπάνω.Δεν φτάνει την κάμερα του s7 edge που έχει ο αδερφός μου αλλά σίγουρα η διαφορά δεν είναι χαώδης.Εκεί που υστερεί είναι στο βίντεο λόγω έλλειψης οπτικού σταθεροποιητή και φυσικά όταν πέφτει το φως που υπάρχει θόρυβος και χάνεται η λεπτομέρεια.Σε καμιά περίπτωση όμως δεν είναι όπως παλιά.Μεγάλη βελτίωση και ειδικα σε καλές συνθήκες φωτισμού η κάμερα του κοντράρει τα κορυφαία αξιοπρεπώς.Κάποια στιγμή θα ανεβάσω δείγματα σε νυχτερινές λήψεις και με χαμηλά επίπεδα φωτισμού μιας και εκεί φαίνεται πλέον η αξία μιας κάμερας.Στα της ημέρας όλες οι ναυαρχίδες το χουν από λίγο έως πολύ.Αυτά με μία πρώτη γρήγορη ματιά.Θα επανέλθω.Όποιος θέλει κάτι παραπάνω inbox και θα του απαντάω όποτε το βλέπω. Τροποποίηση .Μέρα με την μέρα τολμώ να πώ ότι ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η κάμερα του.Ίσως είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία σε ναυαρχίδα της μπορεί να πεί ότι έδωσε κάτι ανταγωνιστικό με τους υπόλοιπους.
  5. Καλημέρα.Έχω παραλάβει στα χέρια μου το κινητό από χθές το βράδυ που ήρθε ο αδερφός μου.Σε μία πρώτη ματιά φαίνεται αρκετά ποιοτικό και φυσικά αρκετά γρήγορο.Δεν ασχολήθηκα πολύ μιας και παρέλαβα πολύ αργά και σήμερα από το πρωί είμαι στην δουλειά.Όταν μπορέσω θα επανέλθω με λεπτομέρειες.Το χρώμα είναι μαύρο στην έκδοση των 64gb.
  6. Επανέρχομαι στο θέμα.Χθές με την επίσημη κυκλοφορία του κινητού στην κίνα ο αδερφός μου μέσω φίλου του κατάφερε να πάρει 3 mi6 από το mi shop της σανγάης(το ένα για μένα και τα άλλα 2 για φίλους του).Σε μερικές μέρες θα είναι Ελλάδα και φυσικά θα το έχω στα χέρια για μία πρώτη εντύπωση.Από ό,τι μου είπε το καθένα του κόστισε 355 dollars μιας και πήρε 3 και υπήρχε κάποιο κουπόνι.Θα επανέλθω όταν παραλάβω.:D
  7. Μίλησα με τον αδερφό μου και μέσα στην εβδομάδα θα το έχει αγοράσει από διανομείς που πηγαίνουν στα πλοία.Όταν το παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις .
  8. Σε ευχαριστώ.Από επαρχία φίλε μου. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει φέρει από κίνα τα πρώτα κινητά της σειράς mi,meizu mx2 μέχρι pro 5 και ένα σωρό άλλα πάντα στις τιμές κίνας χωρίς κανένα θέμα.Μέσα στο πλοίο έχει φίλο που επειδή συχνά πυκνά είναι κίνα έχει διαδικτυωθεί με τους εκεί διανομείς και ξέρει τι παίζει.Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις αλλά δίνω 1% ποθανότητα.
  9. Μολονότι διαβάζω εδώ και 5 χρόνια το forum καθημερινά αποφάσισα να εγγραφώ μιας και σε λίγες μέρες θα είμαι κάτοχος του xiaomi mi6.Ο αδερφός μου είναι ναυτικός και τυχαίνει να βρίσκεται Κίνα για τις επόμενες μέρες και θα μου το φέρει από εκεί με το που κυκλοφορήσει.Ήδη μου είπε ότι έχει πέσει αρκετή διαφήμιση για το κινητό της xiaomi και σε επικοινωνία με γωνστούς διανομείς εκεί θα το έχουν από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.Λογικά μέχρι τέλος του μήνα θα το έχω στα χέρια μου μιας ο αδερφός μου θα είναι ελλάδα.
×
×
  • Create New...