Jump to content

rgiannak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rgiannak

  1. Κάποια που να μπορείς να την παραγγείλεις χωρίς PayPal η πιστωτική?
  2. Κανένα τζαμακι που να καλύπτει όλη την οθόνη μπορεί να μου προτείνει κάποιος? Επίσης έχω κάνει την αναβάθμιση δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα έκτος από την κάμερα που δεν με αφήνει να κάνω τις ρύθμισης λέγοντάς μου να κατεβάσω την ανάλυση την κατεβάζω και πάλι τα ίδια... Επίσης παρατήρησα δεν ξέρω αν το έχει κι άλλος ότι με το φλας βγάζει χάλια φώτογραφιες θολές
  3. Μια χαρα τοτε ! σε ευχαριστω πολυ
  4. Σε ευχαριστώ πολύ!! Ακόμη θα ήθελα να μάθω το δείκτη sar του αν είναι υψηλός
  5. καλησπερα ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να μαθω το sar του αν ειναι υψηλο στο σωμα και για το κεφαλι για το αν κραταει η μπαταρια του και γενικοτερα αν εχει θεμα με την χωρητικοτητα η αν εμφανιζει κανενα προβλημα με το ηχειο η διαφορα κολληματα.. !
  6. Γεια σας ! Ενδιαφερομαι να αλλαξω κινητο και ειμαι κατοχος του samsung j5 2015 και ειδα απο κοντα το xa sony θα ηθελα να μαθω πως παει απο την μπαταρια του δλδ ποσο κραταει αν κανεις χρηση ιντερνετ fb messanger σχεδον ολη την μερα καθως αν καποιοις αντιμετωπιζει προβληματα με το εσωτερικο ηχειο που μιλαμε σε μια κληση η αν ζεσταινεται στο χερι οπως τα παλια sony καθως και τι ειναι καλυερο να παρω branded συσκευη η unbranded?
×
×
  • Create New...