Jump to content

realteam101

Members
  • Δημοσιεύσεις

    42
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by realteam101

  1. Ωραία. Σε ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα. Ερώτηση προς τους γνώστες. Έκανα πρόσφατα αναβάθμιση στο Χ96Max+ ultra με την 11.3 του slimBox. Μετά σεταρισα το boxaki και όλα καλά. Τώρα όμως έβγαλε την 11.4 με διορθώσεις όπως λέει. Αυτό σημαίνει νέα αναβάθμιση και νέο σεταρισμα. Γίνεται να υπάρξει αναβάθμιση χωρίς να χαθούν οι εγκατεστημένες εφαρμογές;(δηλαδή μη καθαρή εγκατάσταση;).
  3. Υπάρχει εφαρμογή ενσωματωμένη στην νέα αναβάθμιση. Μοιάζει με τον X-Plore αλλά δεν είναι. Έγιναν όλα όπως το λες, κανονικό backup.
  4. Καλησπέρα. Επιτέλους καλά νέα για το X96MAX+ultra μετά την τελευταία 11.3 αναβάθμιση του slimBox. Συγκεκριμένα με νέο app φαίνονται κανονικά τα κρυφά αρχεία (π.χ. kodi) στα οποία μπορούμε να επέμβουμε πλήρως. Επίσης επιτέλους λειτουργεί ο κέρσορας στο τηλεκοντρόλ. Η συσκευή είναι root κατευθείαν με την εκκίνηση και άλλα που τώρα τα ψάχνω.
  5. Το έχω σκεφτεί. Απλώς σκέφτομαι ότι θα έχω ένα επιπλέον τηλεκοντρόλ και μια θέση usb στο boxaki μονίμως κατειλημμένη. Υπάρχει κάποιο airmouse που να έχει δύο usb για να έλεγχο και το άλλο boxaki Χ96Max+ που έχω και εάν όχι πιο μου προτείνεις αν το αποφασίσω;
  6. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Δυστυχώς το πρόβλημα με τον κέρσορα στο τηλεκοντρόλ παραμένει (δεν λειτουργεί) και μετά την αναβάθμιση του X96MAX+ ultra με το νέο 11.2. Παρά το ότι το έχω αναφέρει στο αντίστοιχο chat του slimBox λύση δεν δόθηκε. Έχει κάποιος φίλος το αντίστοιχο μηχάνημα με το ίδιο πρόβλημα μετά από αναβαθμιση σε software του slimbox;
  7. Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους.
  8. Εδώ εμείς με το android 11 ψάχνουμε αν γίνεται να φορτώσουμε το 9.
  9. Καλημέρα. Ευχαριστώ για την αναλυτική διευκρίνιση.
  10. Κατάλαβα. Μια διευκρίνιση μόνο. Στον X4 είπα αν φορτώνει ο Χ3.
  11. Τι μπορεί να συμβεί; Θα μπρικαρει;
  12. Να κάνω μια ερώτηση. Μπορώ άραγε στο Χ96MAX+ULTRA με android 11 να φλασαρω λογισμικό του X96MAX+ με android 9;
  13. Καλημέρα. Μια διευκρίνιση. Εχω καταλάβει ότι όταν χρησιμοποιούμε το USB burning tool 3.2.0 και είναι τικαρισμενα τα δύο erase γίνεται "καθαρή" όπως λέγεται εγκατάσταση. Αν δεν είναι ή είναι μόνο ένα εξ αυτών τι αλλάζει; Το ερωτώ γιατί ρώτησα στο chat τον slimhouse γιατί δεν έχω κέρσορα από το τηλεκοντρόλ μετά το φλασαρισμα και μου απάντησε να κάνω καθαρή εγκατάσταση, μα εγώ αυτό κάνω αλλά πάλι δεν έχει κέρσορα ενώ στο μαμά λογισμικό όλα εντάξει.
  14. Τα έκανα αλλά όλοι οι manager σταματούν ένα βήμα πριν ανοίξει ο τελικός φάκελος. Όπως το είπες υπομονή μέχρι νεωτέρας.
  15. Θα το κάνω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Απλά ήθελα και να ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται για android 11 ότι προς το παρόν σε κρυφά αρχεία δεν έχουμε πρόσβαση.
  16. Καλημέρα. Ομολογώ ότι δεν ξέρω να εκμεταλλευτώ όλες τις δυνατότητες αυτών των λογισμικών. Όταν έκανα αλλαγή στο X96MAX+ το aosp μου έδωσε επιλογή να γίνει root ή όχι. Στο X96max+ultra δεν έχει την αντίστοιχη επιλογή. Τέλος πάντων δοκίμασα σήμερα και την άλλη αναβάθμιση ATV και εδώ τα ίδια με τα κρυφά αρχεία. Δεν μπορούμε να δούμε στο σκληρό του πέρα από τον αρχικό φάκελλο.
  17. Καλημέρα. Για ενημέρωση έκανα αναβάθμιση στο Χ96 Max+ULTRA στο λογισμικό 16.9 aosp του slimbox. Σε πρώτη φάση χάθηκε ο έλεγχος του mouse από το τηλεκοντρόλ. Το ελέγχω μόνο με έξτρα ποντίκι. Όσον αφορά τα κρυφά αρχεία με το X-Plore πήγαμε ένα βήμα παρακάτω βλέποντας στο kodi π.χ στα data μόνο τον φάκελλο του χωρίς να αφήνει να προχωρήσει κάποιος. Δεν έχει επιλογή root ή όχι. Αυτά με μια πρώτη ματιά. Το ψάξιμο συνεχίζεται. Δεν ξέρω που να του γράψω για την μη λειτουργία του ποντικιού από το χειριστήριο.
  18. Gatos επειδή πήρα κι εγώ το X96MAX+ULTRA με X4 έχεις καταφέρει να δεις κρυφά αρχεία;
  19. Τελικά όλα καλά. Μάκη η πληροφορία σου με έσωσε. Σας ευχαριστώ όλους. Δίνετε τέλεια βοήθεια. Δεν εννοώ την τελευταία καταχώρηση σου Μάκη αλλά την θύρα usb 3.
  20. Τις πίσω χρησιμοποιώ. Έχει 5. Θα αλλάξω θύρα. Άρα δεν πρέπει να ανάβει. Μάλιστα. Για να δούμε. Θα ενημερώσω. Ευχαριστώ πάντως.
  21. Ούτε με το UBT 2.2.0 έγινε κάτι. Αν σου είναι εύκολο πως απενεργοποιώ την υπογραφή; Το ότι το μποξάκι ανοίγει όταν το βάζω στο usb είναι σωστό;
  22. Βρε παιδιά μήπως έκανα πατάτα; Στο καλωδιο που φτιάχνουμε συνδεουμε όλα τα καλώδια ή μόνο τα data. Τελικά είδα στις οδηγίες ότι είμαι σωστός ως προς το καλώδιο. Με μπερδεψε που λέτε να μην πάρει ρευμα πριν την ολοκλήρωση της εγκατάστασης.
  23. Καλημέρα. Για την αλλαγή λογισμικού τα έκανα όλα σύμφωνα με τις οδηγίες του gatos αλλά τζίφος. Δεν είδα ποτέ καμμία μπάρα να ξεκινάει. Το καλώδιο είναι 18 εκατ. το έφτιαξα μόνος και δοκίμασα με πολύμετρο και τις τέσσερις επαφές συν το πλενταζ όλα σωστά. Το μόνο που κάνει είτε με είτε χωρίς πάτημα του μπουτον είναι να ανοίγει το μποξακι (βλέπω την οθόνη του). Καμμιά ιδέα; Έχω τα Windows 7 σε μεγάλο υπολογιστή.
  24. Το έκανα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τα αρχεία του kodi δεν τα ανοίγει.
  25. Ευχαριστώ. Θα το πάω σιγά σιγά. Μήπως ξέρεις εσύ ή κάποιος φίλος ποιός file explorer δείχνει κρυφά αρχεία σε android 11; Οι γνωστοί X-Plore, es,solid δέν το κάνουν.
×
×
  • Create New...