Jump to content

Grimitris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Grimitris

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Grimitris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ενδιαφέρον. Πριν προσθέσω το modem firmware προσπαθώντας να φτιάξω το FP δεν είχα θέματα με crashes (τα οποία να αναφέρω είναι random). Θα το δοκιμάσω thanks!
  2. Ζεί. Είχα κάνει κάποια περίεργη γκάφα με το firmware λογικά. Κούμπωσα και OREO AICP 8.1 με Developer firmware MODEM_419D_V.00050 (το fingerprint ήταν εκνευριστικά αργο) και είναι πιο κομπλέ από ποτέ. Ευχαριστώ όσους βοηθήσανε!. Unbricked. Edit. Με το συγκεκριμένο firmware τελικά σε βαριά χρήση μου crashάρει google apps. Δοκιμάζω και άλλα και επανέρχομαι ή θα το γυρίσω χωρίς δαχτυλικό. :/ Αν έχετε κάποια πρόταση για την AICP 8.1 20.1.2018 για fingerprint με αξιοπρεπή ταχύτητα είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
  3. Είσαι ωραίος. Έψαξα αλλά μου διέφυγε. Δοκιμάζω και επανέρχομαι
  4. Ναι. Ακόμη και παλιότερες ROM που είχα και δουλεύανε πριν (κρατάω backlog μιας και είχα δοκιμάσε πολλές) κάνει το ίδιο. Κάποιες ολοκληρώνουν την εγκατάσταση αλλά δεν bootάρουν ποτέ (μένουν στην loading screen) άλλες πετάνε errors κατά την εγκατάσταση. Καμία δεν περνάει το verification στο TWRP. Έχω δοκιμάσει και με διαφορετικά καλώδια και από διαφορετικά PCs (μέχρι και copy apo OSX μηχάνημα) μήπως ήταν θέμα USB...
  5. Είμαι ο μόνος που του έχει φλιπάρει το κινητό; Το έχω στην άκρη εδώ και 1-2 μήνες. Μπαίνω TWRP, μεταφέρω ROMS αλλά στο ενδιάμεσο της αντιγραφής των αρχείων από (διαφορετικό κάθε φορά) ποσοστό πηγαίνει 100% και λέει πως ολοκληρώθηκε η αντιγραφή. Όταν ξεκινάω την εγκατάσταση της ROM (οποιασδήποτε, τις έχω δοκιμάσει όλες) μετά από full wipes στα πάντα μου βγάζει errors και οτι λείπουν αρχεία. Επίσημα δεν έχω ROM που δουλεύει τώρα. Δεν μπορώ να του περάσω τίποτα Brickαρε hardware-ικά ή παίζει να είναι κάτι άλλο που δεν έχω σκεφτεί;
  6. Καλησπέρα, Το γεγονός οτι το κινητό ξαφνικά, όποια ROM και να εγκαταστήσω πλέον, μου πετάει "Application has stopped" ή "Application keeps stopping" σημαίνει πως του ετοιμάζω ταφόπλακα; Οι εφαρμογές που μπορεί να κολλήσουν είναι διάφορες. Το έχω δει από Facebook μέχρι όλες της google. Μέχρι και συστήματος πράγματα έχουν κολλήσει. Δεν ξεκίνησε μετά από εγκατάσταση κάτι καινούργιου. Έπαιζα ήδη για εβδομάδες με την προτελευταία έκοση της AOSP (τρέναρα το τελευταίο update που έχουν βγάλει για όταν έχω χρόνο) όταν ξεκίνησε το πρόβλημα από το πουθενά. Edit: για του λόγου το αληθές: https://drive.google.com/file/d/0B-J8D5g0u7hGRm9TMUZNenBOeEk/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B-J8D5g0u7hGeU1GYm9YdWIxckU/view?usp=sharing Καμία ιδέα ή πάω για τον αντικαταστάτη; Το τηλέφωνο δουλεύει αλλά με τα crashes ανάμεσα που μπορεί να γίνουν και ενοχλητικά όταν συμβαίνει.
  7. Α, φυσικά. 7άρι για καθημερινή χρήση δεν το κόβω να βλέπουμε μέχρι να βγάλει EUI με 7άρι η LeEco.
  8. Ελπίζω να καλύπτει. Αυτό είναι το σημερινό. Ίσως η πρώτη μέρα που δεν του αλλάζω τα φώτα από το πρωί. Το bench που έβαλα νωρίτερα έγινε εχθές. Edit. Έκανα και ένα φρέσκο Antutu μόλις o.O
  9. Α, είχα αναφέρει οτι η RR είναι σβέλτη, δεν έβαλα λεπτομέρειες. Επίσης, αναφέρατε για προβλήματα στην RR με την κάμερα. Ποιά είναι αυτά; Γιατί μέχρι στιγμής δουλεύει απροβλημάτιστα εδώ. Ρωτάω μήπως είναι σε κάποια λειγουργία που δεν χρησιμοποιώ.
  10. Έχω το Le Max 2 εδώ και περίπου 1 εβδομάδα. X829 4RAM/64ROM ασημί. Εγκατέστησα την Resurrection Remix, την τελευταία έκδοση από τις ROM στο Drive που linkάρει ο CrisBal για το LeMax2 εδώ και 3-4 μέρες. Είμαι λάτρης του stock android και η EUI με αρρώσταινε λίγο. Χρησιμοποιώ το Google Pixel Launcher που είχανε μέσα τα τελευταία gapps. Όλα δουλεύουν άψογα με μόνο 2 θεματάκια. Το ένα είναι το γνωστό με το fingerprint sensor. Αν το κινητό έχει μείνει κλειδωμένο αρκετή ώρα, αρνείται να ξεκλειδώσει ή να αναγνωρίσει το αποτύπωμα. Αν μπώ με κωδικό, κλειδώσω και βάλω το αποτύπωμα κατευθείαν τότε λειτουργεί άψογα 9/10 φορές. Αν το αφήσω κλειδωμένο λίγα λεπτά απλά αρνείται. Ξέρουμε τι μπορεί να είναι; Είχα βρει ένα fix σε αυτό το thread αλλά μάλλον λειτουργεί μόνο με το EUI. Επίσης, για όσους πάνε στην Resurrection Remix έκδοση, σε κάποια φάση ενεργοποίησα την Google Colors lock screen. Μετά από λίγες ώρες, το τηλέφωνο ξεκινούσε να πηγαίνει αργά και με πολλά κλειδώματα/ξεκλειδώματα το κατάφερα να γίνει unresponsive εντελώς. Μυρίζομαι κάποιο memory leak σε αυτό. Δεν ξέρω αν έτυχε μόνο σε εμένα και αν συνδιάζεται με κάτι άλλο που έχω στο τηλέφωνο. Την αφαίρεσα και είμαι δεύτερη μέρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά το αναφέρω μήπως κάποιος το έπαθε. Μπαταρία με RR: Μέτρια. Κάνω βαριά χρήση του κινητού, 3 google accounts ένα εκ των οποίων μεγαλούτσικο youtube κανάλι με πάνω από 100k+ subs και έχω όλες τις ενημερώσεις ανοιχτές, πολλά push notifications το λεπτό, έχω μόνιμα ανοιχτο το GPS/Bluetooth, ακούω δυνατά μουσική με ακουστικά κάθε πρωί 1-2 ώρες στο γυμναστήριο και το κινητό παίζει τουλάχιστον 30-40 λεπτά youtube videos την ημέρα. Συνήθως πηγαίνω για ύπνο με 10-20% μπαταρία. Για τα specs και το μέγεθος μου φαίνεται ΟΚ. tl;dr: CrisBal τα σπάς. Ευχαριστώ :)
×
×
  • Create New...