Jump to content

panos24

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panos24

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

panos24's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μπορώ να περάσω την ΡΟΜ δλδ κατευθείαν με clear install (+ internal storage) μέσω TWRP χωρίς να χρησιμοποιησω το ΑΡΟΜΑ ή το έχω ήδη περασμένο και δεν το ξέρω? Πάντα μπαίνω στο TWRP κάνω wipe και μετά install. Συγνώμη για την ασχετοσύνη μου....
  2. Δεν μπορούμε να την περάσουμε με TWRP κατευθείαν? Αυτό έχω περασμένο (LeEco_X820_MAX_TWRP_v1_CRISBAL_GR) χωρίς AROMA?
  3. Αυτόματη έναρξη από που μπαίνει? Σε ευχαριστώ
  4. Παίδες καλησπέρα, μία ερώτηση και εγώ, έχω περάσει την 26s Debloated by CrisBalGreece και παρατηρώ πως όταν μου στέλνουν στο viber, sms, messenger δεν μου έρχεται ειδοποίηση και αν μπω στην εφαρμογή βλέπω πως έχουν έρθει μηνύματα. Χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Για sms χρησιμοποιώ τον textra. κυρίως αυτό συμβαίνει εάν έχω κάνει καθαρισμό στην διαθέσιμη RAM, αλλά το έχω παρατηρήσει και όταν δεν κάνω καθαρισμό.
  5. Δεν έχω δεν μπορώ να το περάσω από τον υπολογιστή με κανονικό usb? Μου έκανε το ίδιο πρόβλημα και εχθές αλλά είχα την κινέζικη ρομ, του έκανα το wipe και πέρασα την universal και τώρα το πρωί πάλι τα ίδια. Υπάρχει περίπτωση να το ενοχλεί που άλλαξα launcher και έβαλα τον Envie? Έκανα factory reset μέσω του TWRP και μπήκε κανονικά, βέβαια δεν ξέρω αν κολλήσει ξανά ή αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο.
  6. Καλημέρα παιδιά κατέβασα την τελευταία ρομ, LE Max 2 MIUI8 v.7 7.7.1 v. 3 10072017 European Version και την πέρασα με wipe (System, Data, Cache & ART/DALVIC, Internal Storage) και το κινητό κάνει επανεκκίνηση μόνο του και κολλάει στο σήμα της xiaomi δελιχνει για λίγο το σήμα XTRV και μετά πάλι της xiaomi (MI - mi.com). Διάβασα εκ των υστέρων (βιάστηκα) πως δεν έπρεπε να κάνω wipe Internal Storage. Τι μπορώ να κάνω? H προηγούμενη rom που είχα ήταν η 26s v.5 Aroma Moded Final Edition. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...