Jump to content

ilegal89

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ilegal89

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

ilegal89's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το είδα που το διαφήμιζε το welcome stores με global version στα 249 με 2 χρόνια εγγύηση από infoquest. Αν όντως είναι έτσι όπως μου λες, τότε θαρρώ πως έκλεισε, πάω για xiaomi.
  2. @Antretng Από όσο το έχω δει το MIUI, κι εγώ το βρήκα αρκετά κοντά στο ios. Σε αυτό που λες για την κάμερα την νύχτα, από την μια δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ το θέμα κάμερας και από την άλλη υπάρχει και η επιλογή να έχω και το 6άρι σαν συσκευή. @slokie Σκέφτομαι να το κρατήσω το 6άρι και να το έχω σαν συσκευή ''μπαλαντέρ'' Να έχω το ένα δηλαδή για όλη την ημέρα, με τα τραγούδια μου,τις ταινίες, τα παιχνίδια κλπ και εάν χρειαστεί το βράδυ λόγου χάρη να switchάρω στο 6άρι. Επίσης, να ρωτήσω και κάτι ακόμα επί ευκαιρίας και τους δυο σας επειδή σήμερα πέρασα μια βόλτα από Κωτσόβολο. Εμφανισιακά μου άρεσε πάρα πολύ και το P9 lite. Και το λειτουργικό του έτσι όπως το είδα. Αν λοιπόν κρατήσω έτσι όπως έγραψα το 6άρι για ειδικές καταστάσεις, να προτιμήσω το Redmi Note 4X ή το P9 Lite; Το Xiaomi μου αρέσει κι αυτό αρκετά αλλά βλέπω ότι παίζει θέμα με τα Ελληνικά. Ότι δηλαδή πρέπει να κατεβάσεις από το xiaomi-miui την σωστή rom, να κάνεις μια μεγάλη διαδικασία για να την εγκαταστήσεις. Κι εγώ είμαι τέρμα Noobας με αυτά. Και για αυτό κωλύομαι λίγο. Sorry αν κούρασα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  3. Χαιρετώ το forum σαν νέος και θα ήθελα την συμβουλή σας. Κάτοχος Iphone 6 εδώ και δύο χρόνια, σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή. Το κινητό κατασκευαστικά είναι μια χαρά. Δυο είναι ουσιαστικά τα θέματα που με έχουν βάλει σε σκέψεις. Το πρώτο είναι η μπαταρία του. Με βαριά χρήση μου βγάζει το πολύ μισή μέρα. Με ελαφριά χρήση κρατάει μέχρι το βράδυ. Το δεύτερο είναι η χωρητικότητα. Έκανα το λάθος όταν το πήρα, να πάρω τα 16gb. Έτσι, σήμερα με τα update του ios έχω φτάσει στο σημείο να μην έχω ούτε την ποσότητα μουσικής που θέλω (ακούω πολύ μουσική στο κινητό λόγω τρέξιμου, μετακινήσεων με μμμ κλπ), ούτε τον χώρο για παιχνίδια & εφαρμογές , ούτε χώρο για ταινίες, σειρές και ούτε για φωτογραφίες. Το κινητό τότε το είχα πάρει μέσω επιδότησης, ειδάλλως θα κινούμουν πολύ πιο οικονομικά. Όπως λέω να κινηθώ τώρα (μέχρι 250 πάνω κάτω). Από αναρτήσεις λοιπόν εδώ αλλά και διάφορα reviews, σχόλια κλπ έχω καταλήξει στο Xiaomi Redmi Note 4X ή στο Xiaomi Redmi Pro. Κι εδώ έρχομαι να ρωτήσω. Αξίζει η μετάβαση; Θα δω ουσιαστική διαφορά σε αυτά που ζητάω; Ή είναι καλύτερα να παραμείνω με το 6αράκι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...