Jump to content

xromolagneia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xromolagneia

  1. Φίλοι griniaris και nek46 είσασταν σαφέστατοι και διαφωτιστικότατοι και με απλά λόγια εκλαϊκεύσατε τον πλούτο της εμπειρικής σας γνώσης και με κάνατε κοινωνό σημαντικών λεπτομερειών.Αν χρειαστείτε κάποια βοήθεια σε θέματα μαραθωνίου δρόμου,κηπουρικής,diy η χρωματοπωλείου θα χαρώ να συνδράμω.Καλή αυριανή και χρόνια πολλά.
  2. Φίλε tasos19s καλησπέρα ,άσε το λαό να μιλήσει αφού 99% τις επόμενες ημέρες θα ανήκω στην πολυπληθή οικογένεια σας.Μικρολεπτομέρειες μένουν για την αγορά.
  3. Καλησπέρα σε όλους, Για χρόνια χρησιμοποιώ κινητά htc,γιατί για έναν απλό χρήστη έχουν παροιμιώδη αξιοπιστία.Δεν είμαι φανατικά αγοραστής νέων κινητών.Για παράδειγμα χρησιμοποιώ ακόμα ένα ONEs από το 2012 με κανονική χρήση ιντερνετ (ενημέρωση-email) και όχι παιχνίδια και το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι το κινητό κλείνει όταν συνδέομαι με wifi αλλά όχι πάντα, και το είχα αγοράσει όταν έπεφτε η τιμή του κάτι που κάνω πχ όταν αγοράζω αθλητικά παπούτσια γιατι είμαι μαραθωνοδρόμος,Αγοράζω δηλαδή το κορυφαίο παπούτσι της asics όταν ήδη βρίσκεται 1 χρόνο στην αγορά και όχι όταν πρωτοκυκλοφορήσει γιατι ειλικρινά πιστεύω οτι οι πραγματικές αξίες δεν χάνουν την αξία τους,απλά γίνονται πιο προσιτές στους υπομονετικούς.Θέλω λοιπόν τ α φώτα σας γιατί ζαχαρώνω το htc 10 τώρα που πέφτει η τιμούλα του για να έλθω εις γάμου κοινωνία.Βρίσκω λοιπόν το htc10(32GB) από 439Ε και το htc10 evo που είναι μεγαλύτερο (5,5) και με περισσότερους πυρήνες από 413Ε και μου κάνει εντύπωση.Κάποιο λάκκο έχει η φάβα ?Ποιές οι διαφορές τους?βρίσκω και το UPlay(32GB) από 408Ε ΠΟΥ είναι του 2017 αλλά μου φαίνεται μικρή η μπαταρία του.Ειναι καλύτερο από το 10άρι?ποίες είναι οι ουσιώδεις διαφορές?Για διαφωτίστε με παρακαλώ και θα σας ξανα ενοχλήσω μετά από πέντε χρόνια.Thats a promise.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...