Jump to content

johnnys4u

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johnnys4u

  1. Απο Gearbest την είχα κανει την παραγγελία, και εμενα μου εκανε εντυπωση που είχε Europe Express , αλλα μαλλον επειδή ήταν πολυ μεγάλο το δέμα?! αν δεις την παραθεση του αρχικου σχολίου, ειχα καταγράψει όλες τις πιθανές επιλογές Shipping που είχα, και εψαχνα να βρώ την ιδανική σε χρόνο και χρήμα.
  2. Ωραίος! Το είχα κλέισει με Europe Express οπως μου είπες, ήρθε σε 13 εργάσιμες και φάνηκε οτι απο Γαλλία ήρθε οδικώς μεχρι Ελλάδα και το παρέλαβα με ACS όπως είπες!! Θυμίζω ήταν δέμα 4.5κιλών απο Κίνα (GB)! Σουπερ, γλίτωσα τελωνεία, ιστορίες,φασαρίες και λεφτά!
  3. Συμφωνώ!! Ποτέ μέχρι τώρα δεν το έχω επιλέξει.Αλλά αν υπάρχει 1 περίπτωση να το χρειαστώ είναι αυτή νομίζω! Επειδή είναι pre-sale με πρώτο shipping date μετά τις 7 Απριλίου + επέλεξα και 15-25 business days shipping + υπάρχει ενδεχόμενο να πληρώσω και τελωνείο + έβγαιναν ούτως ή άλλως πλέον 177 ευρώ + οπότε το 3ευράκι αυτό μπορεί αν σώσει την κατάσταση. Λογικά θα έρθει αρχές Ιουνίου (υπομονή που έχω ε;) , οπότε ξεπερνάω και τις 180 μέρες εγγύησης της paypal.
  4. Μακάρι !! Σε κανα δίμηνο που θα έχω νεότερα, θα ενημερώσω! Ευχαριστώ!
  5. Έκλεισα τελικά με Europe Express και έβαλα και ενα shipping insurance. Πιο πολύ, γιατί νομίζω η DHL θα χρεώσει κανα 70άρι τις έξτρα χρεώσεις του Τελωνείου + Φ.Π.Α. + Δασμούς = 120. Συνολικά τώρα μου βγήκε στα 180 ευρώ (απο 143) και υπολογίζω κανα 40αρι αν "πιαστεί" ! 5.5 κιλά δέμα είναι...δεν ελπίζω και πολλά! Ευχαριστώ!
  6. Γενικά δεν έχω ξαναπαραγγείλει με DHL και επειδή είμαι της υπομονής, πάντα έβαζα το απλό ταχυδρομείο. Μέχρι τώρα δεν είχα πέσει σε κάποιο τελωνειακό έλεγχο καθώς παράγγελνα μικροπράγματα ή απο Ευρωπαική αποθήκη. Σωστά ath156 ! Αυτή η περίπτωση διαφέρει καθώς φαίνεται η επιλογή DHL με συμφέρει και δεν γνωρίζω την διαφορά μεταξύ των επιλογών DHL και τι σημαίνει το DHL (EU). Η απόκλιση τιμής είναι αρκετά μεγάλη σε αυτή την περίπτωση, ώστε άξιζε για μένα να δώσω παραπάνω σημασία. Απ'οτι διάβασα κάπου, στην επιλογή DHL (EU) πάλι πληρώνω φόρους κλπ, αλλά τα πληρώνω στην πρώτη χώρα της Ε.Ε. που θα βρεθεί το προϊόν. Αν ισχύει αυτό δεν αξίζει να δώσω το ποσό >46 ευρώ, αλλα να επιλέξω την πιο φθηνή DHL. Στην επιλογή της πιο φθηνής DHL ( με την δικιά μου άποψη) λογικά θα έχω πετύχει τα πιο φθηνά μεταφορικά. Υ.Γ. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι σε Pre-Sale με πρώτη αποστολή μετά τις 4 Απριλίου.
  7. Σε ευχαριστώ makap, αρα σε αυτή την περίπτωση επιλέγω το πιο φθηνό DHL. Την επιλογή Expedited Shipping με DHL (SG) Υπολογίζω κάνα 50άρικο να μου βγεί εξτρά. Έχει νόημα να βάλω shipping insuranse σε δέμα 5,5 κιλών? Η επιλογή Priority Line Europe Express , είναι αυτή με το απλό ταχυδρομείο, σωστά;
  8. Ναι δεν το γνώριζα αυτό, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, θεωρώ δεδομένο οτι μάλλον θα πληρώσω φόρους,δασμούς κλπ. Το ερώτημα είναι, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος επιλογής shipping σε αυτή την περίπτωση. Δηλαδή και να έρθει και γρήγορα και να μην πληρώσω πολλά μεταφορικά. Αν στις παραπάνω περιπτώσεις το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο, τότε με συμφέρει να να επιλέξω το φθηνότερο shipping. Ρώτησα εδώ για να μάθω αν κάποιος είχε σχετική εμπειρία ή να μου προτείνει την καλύτερη επιλογή.
  9. Καλησπέρα, Πρόκειται να κάνω μια αγορά απο το Gearbest μια σκούπα απο αποθήκη Κίνας στα 143 ευρώ. Έχω τις παρακάτω επιλογές Shipping: 1.Priority Line Europe Express με 15 - 25 business days και συνολικό ποσό στα 176 ευρώ 2.Expedited Shipping με DHL και 3 - 7 business days και συνολικό ποσό στα 196 ευρώ 3.Expedited Shipping με DHL (SG) και 3 - 7 business days και συνολικό ποσό στα 159 ευρώ 4.Expedited Shipping με DHL (EU) και 3 - 7 business days και συνολικό ποσό στα 190 ευρώ 5.Expedited Shipping με DHL (EXT) και 3 - 7 business days και συνολικό ποσό στα 161 ευρώ Τα ερωτήματα μου είναι: 1. Αν υπάρχει περίπτωση με Europe Express (επιλογή 1) να γλιτώσω το τελωνείο (Γλιτώνω το τελωνείο αλλά κάνει 25 business days). 2. Αν υπάρχει περίπτωση με DHL (EU) (επιλογή 4) να γλιτώσω το τελωνείο (Γλιτώνω το τελωνείο αλλά κάνει 7 business days) 3. Αφού μάλλον δεν γλιτώνω το τελωνείο, να κάνω την επιλογή 3 με DHL SG που βγαίνει πιο οικονομικά και θεωρητικά θα έρθει και σε 7 εργάσιμες? ή να επιλέξω κάποια απο τις επιλογές 5 ή 1 ? Το βάρος του δέματος είναι στα 5,4kg
×
×
  • Create New...