Jump to content

Katsaron

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Katsaron

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cytamobile-Vodafone - Κύπρος

Katsaron's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Έχω CYTA. SOS: Ζω Κύπρο άρα CYTA Κύπρου. APN settings έβαλα NAME: cyta APN: cytamobile Τα βρήκα από το site της CYTA. Έχει δίκιο ο ChrisBal (όπως πάντα), ότι εταιρεία και να έχεις τις ρυθμίσεις θα τις βρεις στο site τους ;)
  2. Chrisgala13 σε ευχαριστώ! Τα APN settings ήταν το θέμα.... ;). Τώρα έχω κανονικά 4G και μπράβο μου :clap: Αν μη τι άλλο άρχισα να μαθαίνω όλων των ειδών τα wipes και τα φλασαρίσματα :lol:
  3. Ευχαριστώ φίλε, Έκανα όλα τα wipe εκτός από το internal storage επέστρεψα στο recovery και έκανα install την ROM του ChrisBal 23s. To mobile data δεν έφτιαξε ούτε μετά το install του τελευταίου Firmware :( Αν κάνω εντελώς καθαρή εγκατάσταση (και internal storage) μπορώ να συνδέσω το κινητό με το PC για να του περάσω ξανά TWRP (που λογικά σβήνεται μετά από full wipe, σωστά?) για να περάσω τη ROM? Θα μπορεί να δει το PC το κινητό αν έχω εγκατεστημένους τους drivers του? Ρωτώ επειδή δεν έχω αντάπτορα για να περάσω τη ROM σε κάποιο φλασάκι και το TWRP είναι μονόδρομος (προς το παρόν τουλάχιστον)
  4. Στο TWRP βλέπω τα παρακάτω wipes: -Dalvik/ART Cache -Cache -Data -Internal Storage -System -USB-OTG 1. Κάνω ΟΛΑ τα wipe εκτός Internal και επανεκκίνηση στο recovery μετά το wipe? ή 2. Κάνω ΟΛΑ τα wipe συμπεριλαμβανομένου και του Internal και επανεκκίνηση στο recovery μετά το wipe? Αν κάνω το 2 πως θα περάσω τη ROM από TWRP, δε θα έχει σβηστεί και το TWRP μετά το internal wipe?
  5. Chris heeelp, έκανα wipe πρώτα τα data και μετά από κανονικό reboot έκανα wipe ξανά Data & Cache & ART DALVIC/cache. Έκανα κανονικό reboot αλλά δεν έφτιαξε το mobile data. Μετά έκανα install το τελευταίο Firmware που μου είπες αλλά πάλι τίποτα...:( Κάνω κάτι λάθος ή είναι κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω? Ευχαριστώ
  6. Chris το backup που έκανα και είναι μέσα στο folder TWRP δεν χρειάζεται να το αφήσω μέσα στο κινητό, σωστά; (πιάνει 7Gb χώρο). Θα το αποθηκεύσω όμως στο PC και σε external όπως μου πρότεινες. Όπως επίσης το zip της ROM που πέρασα (LeMax2_CN23s_CrisBalGreece.zip) μπορώ να το σβήσω από το internal storage τώρα πια;
  7. @CrisBal Ναι είχα κάνει full backup όλα τα partitions (αυτό σημαίνει ότι κράτησα και το αρχικό, σωστά?:confused:)
  8. Εξαρτάται τι ρομ φορούσε πριν και πως την πέρασες. Αν δεν βαριέσαι κάνε φουλ Wipe με πρώτο τα Data reboot και μετά πάλι όλα τα άλλα και πέρασε και το τελευταίο Firmware να δεις που θα στρώσει. Κάνε πρώτα τα Wipe και αν έχεις θέμα πέρασε το Firmware. ;) Chris ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Με τα wipe σβήνονται και τα data που έχω στη συσκευή; (apps που πέρασα μέχρι τώρα και φωτο) Ποιο είναι το τελευταίο Firmware και πως το περνάω? :wacko:
  9. Καλημέρα σε όλους, Και εγώ καινούργιος κάτοχος του LE max 2 (από προηγούμρνη Παρασκευή). Έβαλα από την αρχή την 23s του ChrisBal. Σήμερα προσπάθησα να ενεργοποιήσω mobile data και δεν έχω καθόλου internet (ούτε 4G 3G ή οτίδήποτε). Σημ.: Δεν είναι ότι είχα mobile data και άλλαξα κάτι, απλά δεν μπαίνει. Ξέρετε τι μπορεί να είναι; Ευχαριστώ.
  10. Παιδιά καλησπέρα, Προσπαθώ να περάσω την 23s του ChrisBal στο κινητό και μου βγάζει "Cannot copy item. The device has either stopped responding or has been disconnected". Disconnected προφανώς δεν είναι, το βλέπω το κινητό και μπορώ να μεταφέρω μικρά αρχεία πχ φωτογραφίες. Το έχω βγάλει και βάλει 2-3 φορές αλλά μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Ξέρει κανένας τι μπορεί να είναι?
  11. Καλημέρα παιδιά, Πως μπορώ να μάθω αν το κινητό μου έχει indian ή chinese ROM? Στα settings γράφει ότι την φοράει EUI 5.8.018S (stable). Ευχαριστώ
  12. Καλώς σας βρήκα CrisBal και σε ευχαριστώ. Το Titanium backup pro δουλεύει αν δεν είμαι rooted? Χρειάζομαι το app που είναι free ή το άλλο που κάνει 6.49? Θα προσπαθήσω να κάνω τα βήματα ένα ένα τότε μήπως και τα καταφέρω (με τη βοήθεια σας πάντα). Ποια ROM θα πρότεινες να έβαζα τώρα? Δεν έχω θέμα με Ελληνικά πάντως :)
  13. Καλησπέρα παιδιά, και εγώ παρακολουθώ το νήμα από τότε που αποφάσισα να πάρω το Le Max 2 (έφτασε χτες μετά από περίπου ενα μήνα). Το δικό μου φοράει το EUI 5.8.018S (stable) και θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Θεωρείτε ότι πρέπει να αλλάξω ROM ή δεν είναι απαραίτητο; 2. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να μεταφέρω τα apps μου από το προηγούμενο τηλ μου στο Le Max 2 όπως είναι ώστε να κρατήσουν τα δεδομένα τους, χωρίς να χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση από την αρχή; Με το μαλακό παιδιά, γιατί όπως αντιλαμβάνεστε πιο newbie πεθαίνεις :D (δε φτάνει παρεμβλήθηκα μεταξύ μιας συζήτησης μεταξύ amdnikos και CrisBal που νόμζα ότι ήταν κινέζικα με ελληνικούς χαρακτήρες :lol:)
×
×
  • Create New...