Jump to content

annaleve

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About annaleve

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

annaleve's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Απο Δευτέρα δηλαδή...Ευχαριστώ πολύ για τη πολύτιμη βοήθεια!:)
  2. Ευχαριστώ πολύ για την ιδέα....τλκ βρηκα τον κωδικό και μου έστειλε και screenshot απο το tracking που λέει οτι εφτασε χθες στο βράδυ στα ΕΛΤΑ...με το tracking number ομως που εβαλα στα ΕΛΤΑ για να το εντοπίσω μου γράφει στο στάτους αυτό :[ATTACH]66549[/ATTACH] τι παιζει?γυρναει πισω?:worry::worry:
  3. Ναι....στο contact center μπήκα...τους ειπα οτι έκανα παραγγελία εκτός λογαριασμού και δε μ έχει έρθει email...με ρώτησε να τους πω το νούμερο της παραγγελίας...πως να τους το πω αφού δε μου έχει έρθει καν mail??αμα τους ξαναστείλω μόνο το όνομά μου,θα μπορέσουν να το ψάξουν η είναι χαμένος κόπος;δε ξέρω τι να κάνω γιατί τα λεφτά έχουν βγει απο το λογαριασμό μου...
  4. Το έκανα αυτό....την πρώτη φορά δε καταλαβαίνανε τι τους λεω μέχρι που με έβγαλε ονλάιν και τη δεύτερη δε μου απαντήσανε καν....:wacko:
  5. Καλησπέρα και απο μένα....παρήγγειλα 1η του μήνα απο το aliexpress ενα κινητό όμως το έκανα χωρίς να κάνω πρώτα λογαριασμό...σαν guest δηλαδη(το ξέρω υπέρτατη χαζομάρα) και ενω εχει γίνει η πληρωμή κανονικά στο σαιτ(εχουν βγει απο το λογαριασμό μου τα λεφτά)και ενω δήλωσα έστω και σαν επισκέπτης το mail μου, δεν μου έχει έρθει ακόμα τπτ που να αφορά την παραγγελία μου....έχω στείλει στο contact center,στον πωλητή δε εχω βγάλει άκρη....τι να κάνω ρε παιδιά?θα έρθει ποτέ το κινητό η τζάμπα πήγαν τα λεφτάκια?
×
×
  • Create New...