Jump to content

Nio619

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nio619

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Nio619's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα! Προσπαθώ να περάσω την rom του ιταλού κι κάτι δεν εχω καταλάβει μάλλον... στον οδηγό που έχει βάλει ο chrisarchon λεει 4. Κλείνουμε το τηλέφωνο και μπαίνουμε σε "fastboot mode" πατώντας το power και το volume-. 5. Τρέχουμε το "adb_cmd.exe" από τον φάκελο "Letv-X620-RECOVERY-TWRP_GS_BB72" 6. Τρέχουμε το "flash_TWRP.bat" από τον φάκελο "Letv-X620-RECOVERY-TWRP_GS_BB72". μπαίνω σε fastboot mode αλλά παραμένει εκεί το κινητό για 10 δευτερόλεπτα περίπου και μετά ανοίγει κανονικά. Προσπάθησα να τρέξω το adb_cmd.exe πριν βγει απο το fastboot mode μήπως και δεν το αφήσει να ανοίξει και μου εμφανίζει το μαύρο πινακάκι αλλά δεν κάνει κάτι άλλο. μηπως πρέπει να γράψω καμία εντολή εκει?
  2. Καλησπέρα! Σήμερα παρέλαβα το le 2 pro x625. Ο οδηγός που έχει δώσει ο chrisarchon στη σελίδα 11 κάνει για αυτή τη συσκευή? Και αν ναι κατεβάζω τα αρχεία που έχει εκεί ή διαφορετικά?
  3. Καλησπέρα! Έχω ένα πρόβλημα με το geekbuying.. Παρήγγειλα ένα κινητό και πέρασαν 13 εργάσιμες μέρες και μετά από πολλά μηνύματα για την κατάσταση της παραγγελίας μου, έκανα dispute στο PayPal για να μου κάνουν επιστροφή χρημάτων και να το πάρω από αλλού. Το dispute το άνοιξα Παρασκευή μεσημέρι και Παρασκευή απόγευμα μου έστειλαν Tracking number. Στην κουριερ το δείχνει σαν 'the item is pre-advised.' Το κινητό το θέλω και περίμενα αρκετές μέρες αλλά σκέφτομαι μήπως μου έδωσαν ένα Tracking number έτσι απλά για να κλείσω το dispute και στην ουσία δεν το έχουν καν. Στο σαιτ τους λέει ότι είναι out of stock και όταν τους ρώτησα σε ένα μειλ αν υπάρχει ή όχι δεν μου απάντησαν.. Τι λέτε?
×
×
  • Create New...