Jump to content

afterdarkgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by afterdarkgr

  1. Έχω αύριο 3ωρο ταξίδι εν όψει Πάσχα και θα δοκιμάσω τη σταθερότητά του μέσω του Spotify, αφού θα με κρατάει συντροφιά από τα ηχεία του αυτοκινήτου.
  2. Όπως είχα υποσχεθεί, επανέρχομαι για το δεύτερο update του Nougat. Η γρήγορη φόρτιση επανήλθε, όπως είχα πει και πριν ημέρες. Σε ότι αφορά το battery drain, το έλυσα μια και καλή με factory reset και πλέον λειτουργεί όπως τις πρώτες ημέρες. Πλέον μου βγάζει τις κλασικές 2 ημέρες ανετότατα, με multitasking και παιχνίδια. Απλά θέλει λίγο κουράγιο με την ψυχοφθόρα διαδικασία του backup και να τα ξαναπερνάς όλα από την αρχή.
  3. Μείνε όπως είσαι. Σε περίπου 2 εβδομάδες υποστήριξαν ότι θα διορθωθούν τα bugs με νέο update. Όταν έρθει και το δοκιμάσω θα ενημερώσω.
  4. Επανέρχομαι. Το battery drain λύθηκε χειροκίνητα. Στις ρυθμίσεις μπαταρίας επέλεξα "Βελτιστοποίηση μπαταρίας" και μετά επιλογή όλων των εφαρμογών. Ένα restart το κινητό και ήρθε στα ίσια του. Το μόνo bug που έμεινε πλέον είναι το quick charging κάτι για το οποίο δεσμεύτηκε η Umi. ;-)
  5. Την έκανα χτες την αναβάθμιση και ψάχνω τρόπο να κάνω downgrade. Στην τελική θα κάνω factory reset, αν δε βγει άμεσα καινούργιο update στα καπάκια. Η γρήγορη φόρτιση έχει πάει περίπατο, καθώς χρειάζομαι περίπου 4-5 ώρες για μια πλήρη φόρτιση από το 0 στο 100%, η μπαταρία κρατάει μετά βίας 24 ώρες, ενώ σήμερα το πρωί ανέβασε για 2-3 ώρες θερμοκρασία, μετά από λίγα λεπτά χρήσης 4G internet. Επίσης το GPS έγινε εντελώς χάλια, ενώ καμία βελτίωση δεν υπήρξε στην κάμερα. Εν ολίγοις, όλα τα μεγάλα πλεονεκτήματα που είχε το Umi Super και με έψησαν για να το αγοράσω, έχουν χαθεί για χάρη του Nougat. MHN κάνετε την αναβάθμιση, για να μην την πατήσετε σαν κι εμένα. Θέλω το παλιό μου Umi Super πίσω. :down:
×
×
  • Create New...