Jump to content

ivan93

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

ivan93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα ,αποψη μου κρατα το πρωτα μερικες μερες με την ρομ που εχει μεχρι να το συνηθισεις και να βεβαιωθεις οτι ολα λειτουργουν σωστα και δεν θα χρειαστει να το στειλεις πισω ελεγξε αισθητηρες οτι ειναι ενταξει πχ δακτυλικου gps κτλ και μετα αποφασιζεις ποια ρομ θα βαλεις διαβασε εδω μεσα για να αποφασισεις ,εχει πολλες αξιολογες ειτε 23s ειτε 26s ,stock based ,google based ,prerooted κτλ για να επιλεξεις οτι θελεις. Για το πως θα το κανεις υπαρχουν οδηγιες αναλυτικοτατες στην πρωτη σελιδα και αλλες χρησιμες οδηγιες , χονδρικα η διαδικασια ειναι: ελεγχος bootloader και ξεκλειδωμα αν δεν ειναι ξεκλειδωτος ηδη >> εγκατασταση TWRP (σε συμβουλευω να περασεις το 3.0.2-2) >> και τελος εγκατασταση της custom rom που θα επιλεξεις ,καλοριζικο.
  2. Προβλημα στην 23s remixed...ενω ημουν στο fb παγωσε η εφαρμογη για λιγα δευτερολεπτα και μετα εκανε επανεκκινηση η συσκευη ,2 φορες μου το κανε στο fb και μια στο instagram ,το χει παθει καποιος αλλος ? τι να ειναι?
  3. 2 ερωτησεις παιδια ,OTA update στην tele23 για να περασω v43 κανω χωρις wipe? Και πριν το install τις επιλογες ''zip file signature verification'' και ''reboot after installation is complete'' τις τικαρω η οχι?
  4. Καλησπερα ευχαριστω, δεν ειμαι και ο πιο καταλληλος για να σου πω εντυπωσεις μιας και ειμαι εντελως αρχαριος στα android στις ρομ κτλ ειναι η πρωτη μου επαφη ,αλλα απ αυτα που ειδα η 23s remixed ειναι πιο κοντα σ αυτην που εχεις ,ειναι πιο απλη στην χρηση ,δουλευει αψογα μεχρι στιγμης ειδα καπως καλυτερη μπαταρια αλλα εχει αρκετα κινεζικα οπως yellow pages στον dialer κινεζικο browser, leeco live κτλ οσο για την tele23 την εβαλα το πρωι που εγραψα το πρωτο ποστ οποτε δεν προλαβα να δω και πολλα αλλα σιγουρα ειναι πιο συνθετη με πολλα περισσοτερα features και ειναι αυτο που λενε prerooted απ οτι καταλαβα ,ηδη ομως εχω το 1ο προβλημα μου τερματιζει το play store στα καλα καθουμενα και δεν μπορω να κατεβασω μια μεγαλη (1,4gb) εφαρμογη κολλαει στο 43%.Κατα την γνωμη μου αν εισαι αρχαριος και απλα θες μια απροβληματιστη συσκευη για καθημερινη χρηση πας σε cn 23s , αν εχεις καποιες γνωσεις η θελεις ν ασχοληθεις γενικα με root κτλ τοτε tele23 που ειναι τουμπανο.Απο θερμοκρασια τωρα ειναι ενταξει μονο κατα την εγκατασταση ειχα θεμα. Οσο για το δακτυλικο δεν ειχα ποτε θεμα με καμια συσκευη και καμια ρομ δουλευε παντα ακαριαια. Και γω αυτο σκεφτηκα στην αρχη αλλα και παλι δεν νομιζω να δικαιολογειται τετοια θερμοκρασια ουτε στο χερι μου δεν μπορουσα να το κρατησω,τεσπα θα δειξει τουλαχιστον δεν εγινε ζημια την επομενη φορα θα το βαλω στην καταψυξη να κανει install :lol:
  5. Χαιρετω και γω την παρεα :bow: ,σας παρακολουθω πολυ καιρο αλλα γραφω πρωτη φορα ,ειμαι και γω κατοχος ενος χ820 4/32 εδω και 3 μηνες ,μου ηρθε με την Multi 18s με την οποια δεν ειχα κανενα προβλημα δουλευαν ολα αψογα και προσφατα εβαλα την 23s remixed του cris. Πριν μια βδομαδα μου ηρθε και το δευτερο x820 6/64 που παρηγγειλα , μου ηρθε με την multi 19s που βαζουν τα κινεζομαγαζα, με το οποιο εχω καποια θεματακια οπως το οτι λαγκαρει λιγο πχ παταω να μπω ρυθμισεις και αργει καπως βλεπω λευκη οθονη μεχρι ν ανοιξουν ,μια φορα πηγα ν ανοιξω ενα παιχνιδι και μου εκανε επανεκκινηση το κινητο ,και το κυριοτερο μου λαγκαρει το mortal kombat x καποιες φορες ειναι σαν να τρεχει καρε-καρε ενω το αλλο κινητο το επαιζε παντα τελεια. Κι ετσι λοιπον αποφασισα ν αλλαξω rom να δω μηπως φταιει αυτο ,πριν απο λιγο περασα την tele23 ,απο usb γιατι ενω την περασα χυμα στο κινητο δεν την εβλεπα στο twrp για να την φλασαρω (ισως επειδη μετα εκανα wipe σε ολα εκτος internal? :lol:). Οταν τελειωσε η εγκατασταση και ανοιξε το κινητο εκαιγε ζεματαγε πρωτη φορα εχω δει τετοια θερμοκρασια σε κινητο τοσο πολυ που νομιζα οτι το εκαψα ,ειναι φυσιολογικο αυτο? Οταν ειχα περασει την 23 remixed στο 4/32 δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο.
×
×
  • Create New...