Jump to content

itspetran

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by itspetran

  1. Τελικα εγινε νεα αντικατασταση αφου βλεποντας οτι και η δευτερη χρυση συσκευη εκανε τα ιδια δε μπορουσαν να το εξηγησουν.Πηρα πλεον δευτερη μαυρη συσκευη μιας και η πρωτη μαυρη δεν εβγαλε κανενα προβλημα.Μεχρι στιγμης και οι 2 δουλευουν αψογα.ΠΡΟΣΟΧΗ σε οσους σκοπευουν να κανουν αγορα χρυσης συσκευης απο τον Κωτσοβολο.Πολυ πιθανον ολη η παρτιδα που παρελαβαν τον Φεβρουαριο να εχει θεμα με flickering στην οθονη.
  2. Απλα προσπαθω να καταληξω στο τι φταιει ωστε να δω πως θα κινηθω περαιτερω.Απο κωτσοβολο αρχισαν ηδη απο χθες να τα μαγειρευουν..Η εταιρια δεν εχει αναφερει προβληματικη παρτιδα,δε μπορουμε να αλλαζουμε συνεχεια συσκευες,μηπως φταιει η εφαρμογη..Το κινητο εξακολουθει να κανει το ιδιο flickering ισως και πιο εντονα απο το προηγουμενο.Σημερα θα χουμε επισκεψη στο κεντρικο service να δουμε τι θα γινει.
  3. Καλησπερα στις αρχες Φλεβαρη εγινα κατοχος 2 συσκευων (μαυρο-χρυσο) 2GB/16GB L21 απο Κωτσοβολο.Στην χρυση συσκευη εντοπισα αμεσα ενα flickering (τρεμοπαιγμα φωτεινοτητας της οθονης) καθε φορα που ξεκλειδωνα την συσκευη και εμπαινα στην εφαρμογη instagram.Ακομα πιο εντονο το flickering στο πρωτο instagram story που παταγα.Δεν το παρουσιαζει σε καποια αλλη εφαρμογη.Επεστρεψα την συσκευη στο καταστημα οπου ο τεχνικος στον οποιο εκανα επιδειξη του προβληματος το αναγνωρισε ως προβλημα της συσκευης οποτε και εγινε αμεση αντικατασταση.Ηταν και ο ιδιος κατοχος P9 Lite και δεν ειχε συναντησει κατι παρομοιο οπως επισης στην δικη μου μαυρη συσκευη δεν εμφανιστηκε ακομα κατι παρομοιο οσο εντονη χρηση και αν εκανα.Το κυριως θεμα ειναι οτι και η δευτερη συσκευη gold απο την πρωτη μερα χρησης παρουσιαζει ακριβως το ιδιο θεμα στην οθονη.. Εχει συναντησει κανεις κατι παρομοιο στην συσκευη του;Υπαρχει καποιο γνωστο προβλημα οσον αφορα της οθονη και την αυξομειωση της φωτεινοτητας;Να το λαβω ως θεμα της εφαρμογης η της συσκευης; Ευχαριστω εκ των προτερων για το χρονο σας!
×
×
  • Create New...