Jump to content

Someone999

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Someone999

  1. Καλησπέρα. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. Την συγκεκριμένη κάρτα(Vodafone Cu φοιτητικο) την Ενεργοποίησα πριν περίπου ένα μήνα οπότε είναι σχετικά καινούργια. Είναι στο όνομα ενός φίλου μου. Επικοινώνησα μαζί του και απ ότι μου λέει ο ίδιος δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με τον συγκεκριμένο αριθμό. Απλά πήγε, τον έβγαλε και μου τον παρέδωσε. Τώρα βέβαια μετά απ αυτό που μου επισήμανες έχω ορισμένες επιφυλάξεις σχετικά με το τι ακριβώς έχει γίνει. Θα ξαναμιλήσω αύριο με Vodafone να δω μήπως άλλαξε κάτι. Αναφορικά με τον δεύτερο τρόπο που προτείνεις, απ ότι είδα δεν είναι θέμα browser αλλά παροχου καθότι αν βάλω άλλη sim στο κινητό μπαίνει κανονικά στις σελίδες που προανέφερα. Για καλό και για κακό βέβαια το κοίταξα ξανά και δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός από τον browser. Το κινητό μου είναι J7 2016. Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας και οποιαδήποτε ιδέα σχετικά με το προβλημα είναι ευπρόσδεκτη. Μακάρι να λυθεί σύντομα γιατι πραγματικά ώρες ώρες μετανιώνω που έφυγα από cosmote (όχι ότι είναι τέλεια.. Έχει κ αυτή ένα κάρο θέματα. Απλά με την Vodafone προέκυψαν πολλά με το καλημέρα). ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ίσως έχεις δίκιο φίλε μου. Πάντως θα τους το δείξω αυτό που λες όπως προτείνεις..ελπίζω αύριο να αλλάξει κάτι και να μην μου πουν πάλι τα ίδια.. (έχει φάση ο φίλος μου σαν 15 χρόνο να ήταν λάτρης των ερωτικών ταινιών και οι γονείς του να αναγκάστηκαν να ενεργοποιησουν την υπηρεσία! Και αυτός, ακολουθώντας πλέον πιστά αυτό που ορίζουμε ως μετατραυματικο σύνδρομο,να αρνείται πλέον να δεχθεί οποιαδήποτε ανάμειξη..
  2. Φίλε μου καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Κάλεσα πολλές φορές αλλά απ ότι μου έδωσαν να καταλάβω.. Στο δικό τους συστημα δεν φαίνεται κάτι τετοιο(όσο παράδοξο και αν ακούγεται) και ως εκ τούτου αδυνατούν να το απενεργοποιησουν. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
  3. Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για το μήνυμα σου και τον χρόνο που αφιέρωσες για τις προτάσεις σου. Για το πρώτο πρόβλημα... Δοκίμασα τα πάντα... Και σε 3g.. Και σε 4g...αλλαξα συσκευές... Έβαλα στη συσκευή μου κάρτα σιμ από cosmote και οι φώτο μέσω viber στέλνονται κανονικά! Επίσης και μέσω WiFi στέλνονται κανονικά. Άρα το πρόβλημα το έχει ο παροχος.ισως πρέπει να αλλάξω κάτι σε ρυθμίσεις το θέμα είναι πως ούτε και οι ίδιοι γνωρίζουν. Για το δεύτερο πρόβλημα, έχω βάλει το παιδί που μου το έδωσε να επικοινωνήσει και του είπαν απλά πως δεν μπορούν να βρουν τον λόγο για τον οποίο υφίσταται το πρόβλημα. Προφανώς υπάρχει φραγή για τις πικάντικες σελίδες και όλα τα συναφή στο δικό τους συστημα όμως δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Είναι δυνατόν. Για να γίνει πιο κατανοητη η φύση του προβλήματος σας επισυνάπτω μια φώτο από αυτό που μου βγάζει όταν πάω να συνδεθώ.
  4. Παιδιά καλησπέρα. Θέλω λίγο την βοήθεια σας. Πριν έναν μήνα Ενεργοποίησα φοιτητικο πακέτο Vodafone Cu. Το πακέτο ανήκει σε φιλαράκι που είναι φοιτητής και μου το παραχώρησε! Τώρα στο θέμα μας! Τον τελευταίο λοιπόν μηνα έχω παρατηρήσει το εξής :κάθε φορά που προσπαθω να στείλω φωτογραφία μέσα από το Viber ή την εφαρμογή what's app και έχω ανοιχτά τα δεδομένα του κινητού, μου βγάζει αδυναμία αποστολής! Αν κάνω ακριβώς το ίδιο πράγμα μέσα από wifi ή άλλο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στέλνω κανονικά. Έχω κάνει επαναφορά το κινητό και επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων το πρόβλημα όμως παραμένει... Μίλησα με Vodafone και ως δια μαγείας ούτε και αυτοί μπορουν να καταλάβουν τι γίνεται... Διάβασα κάτι παλαιότερες αναρτήσεις και έλεγαν κάποια παιδιά για περιορισμούς σε voip... Σε μικρότερα συμβόλαια... Κάτι όμως που ίσχυε παλαιότερα και τώρα πια δεν ισχύει.. Έχω πάρει δεκάδες φορές στην εξυπηρέτηση πελατών δίχως όμως απάντηση.. Επίσης αντιμετωπίζω ακόμη ένα πρόβλημα. Αν πάω να ανοίξω μια σελίδα πικάντικου περιεχομενου (όχι απαραίτητα ερωτικές ταινίες αλλά ίσως απλά ένα άρθρο που αναφέρεται σε ερωτικα ζητήματα) μέσα από το 4g του κινητού, ξαφνικά εμφανίζεται ένα μήνυμα από Vodafone ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση επειδή έχει ενεργοποιηθεί προφίλ ασφαλούς λειτουργίας κλπ. Ξαναμιλήσω με Vodafone για να μου το απενεργοποιησουν... Αλλά ούτε και αυτό κατάφεραν να κάνουν και μάλιστα απορούν πως εμφανίστηκε το συγκεκριμενο πρόβλημα αφού στο σύστημα τους δεν φαίνεται κάποια πρόβλημα με την γραμμή μου. Θα σας ήμουν υπόχρεος αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει με κάποιο τρόπο γιατί πραγματικά είμαι σε απόγνωση και προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει. Ευχαριστώ πολύ. Καλό απόγευμα σε όλους και συγγνώμη για το μεγάλο ποστ!
×
×
  • Create New...