Jump to content

ntel0s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    79
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ntel0s

  1. Καλησπερα και απο εμενα. Χθες επικοινωνησα με το gearbest, τους εγγραψα το προβλημα του κινητου μαζι με βιντεο. Βεβαια ειναι μικροπροβλημα αλλα λεω να το στειλω πισω γιατι φοβαμαι μην μεγαλωσει το προβλημα αργοτερα(ψιλοπαιζει το φως απο το capacitive back button αν το πιεσω με λιγη δυναμη). Λογικα αυριο θα μου απαντησουν. Τι πρεπει να προσεξω για την αποστολη του κινητου στην Κινα? Dispute στο paypal μλπρω να ανοιξω μεχρι τις 15 Ιουλιου.
  2. Γνωριζει καποιος τι πρεπει να πεοσεξω για αποστολη του Le Max 2 στο Gearbest..? Αναμενω αυριο να μου απαντησουν(ελπιζω το μηνυμα τους να μιλαεκ για εγγυηση). Εχω ενα πολυ μικρο flicker στο capacitive back button αν πιεσεις την οθονη ακριβως διπλα του. Αν ολα πανε καλα και φτιαχτει στοην επιστροφη του κινητου μου απο Κινα υπαρχει φοβος για τελωνειο..?
  3. Θα επηρεαει σε περαιτερω λειτογργια της οθονης?? Βασικα καλυτερα ειναι να το στειλω πισω.. το θεμα ειναι οτι δεν κρατησα backup.. ειχα γραψει ομως εδω αν θυμαμαι καλα οτι ειχε 5.8.18(stable). Αν βεβαια ειναι μονο το τρομεπαιξιμο στο back button δεν εχω θεμα..απλα μην συνεχισει και γινει τπτ αλλο ειναι το θεμα..
  4. Καλησπερα! Εχω παρατηρησει τρεμοπαιξιμο στο φωτισμο του back button. Καποιες φορες αν πιεσεις ελαφρως την οθονη διπλα ακριβως απο το πληκτρο φωτιζει κανονικα. Καποιες αλλες απλα φωτιζει λιγοτερο απ'οτι τα αλλα... Οταν αφαιρεσα το tempered glass παρατηρησα μια μαυρη κολα στα δεξια στο ακρο της οθονης που λογικα δεν ειναι η κολα του tempered.. υπαρχει περιπτωση να ξεκολλαει η οθονη..?? Το εχω κανα 2 μηνο το κινητο και ηδη εχω στειλει μηνυμα στο gearbest. Το προβλημα ειναι οτι δεν κρατησα backup οταν ηρθε...
  5. Εγω εσβησα superuser και περασα magisk. Βεβαια απο μπερδεμα εγινε ολο αυτο αλλα δουλευει κανονικα. Οταν δοκιμασω να ξαναπερασω superuser δεν δουλευε..
  6. Στο αυτοκινητο εχω αλλο καλωδιο... Το θεμα ειναι οτι ειχα 80% μπαταρια. Το αφηνω ετσι στην πριζα τωρα να δω αν θα γινει κατι.. Edit: ΑΝΟΙΞΕ!!! Κρατησε το power button πανω απο ενα λεπτο πατημενο και ανοιξε κανονικα!
  7. Πριν απο λιγο το κινητο πεθανε... Ειχα γυρω στο 80% μπαταρια. Πηγα να ξεκλειδωσω αλλα τιποτα. Πατησα power off παρατεταμενα παλι τιποτα.. πατησα volume up +down +power button δονησε το κινητο αλλα παλι τιποτα.. το συνδεσα πριν λιγο σε φορτιστη αυτοκινητου (γιατι ημουν εξω) τιποτα. Το εβαλα πριν 5 λεπτα σε φορτιστη τοιχου παλι τιποτα. Δεν αναβει ουτε το led λαμπακι.. υπαρχει κατι αλλο που μπορω να δοκιμασω? Ειμαι εξωτερικο και δεν εχω μαζι μου υπολογιστη και χρειαζομαι το κινητο για το gps(γυρναω οδικως ατην τριτη απο Αυστρια).
  8. Δεν εχει πεσει ποτε! Υπαρχει ρυθμισει φωτεινοτητας των πληκτρων? Νομιζω η μονη ρυθμιση ειναι αν θα φωτιζουν μονιμα οταν η οθονη ειναι ανοιχτη και αν θα ανοιγουν για 5 δευτερολεπτα. Τα εβαλα σε μονιμο φωτισμο για να δω τι θα κανει. Στα πρωτα 15' λεπτα ολα καλα! Μολις παρατηρησα ενα μικρο τρεμοπαιξιμο..περιεργο μου φαινεται αυτο γιατι συνηθως απο πισω εχουν ενα led και οχι ενα για το καθε πληκτρο..αν ηταν θεμα led θα ηταν σε ολα εκτος αν η LeEco ειναι large και βαζει για καθε πληκτρο και led.
  9. Σημερα παρατηρησα 2 φορες τον φωτισμο στα touch πληκτρα στο κατω μερος της οθονης. Το πληκτρο back δεν φωτιζε οπως επρεπε 2 φορες που το εοδα τουλαχιστον και με ελαφρια πιεση εστρωνε. Να αρχισω να ανησυχω για οθονη??
  10. Προερχομενος απο MIUI 3 χρονων και με την εμπειρια αυτων των χρονων απο διαφορες MIUI ρομς,κινεζικες,ελληνικες,official ή μη,stable ή developer ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ bugs. Ειτε ειναι stable ειτε οχι. Στα τοσα χρονια μια φορα ειχα βρει κατι σταθερο που στην κυσια η ρομ ηταν developer,απροβληματιστη και δεν προλαβα να την χαρω γιατι ξεκινισεη κιτρινη σκια στην οθονη. Mi 4. Ποιο σταθερη ρομ ειναι του Crisbal παρα σε miui αν και τα παιδια στο xiaomi-miui.gr καναουν καταπληκτικη δουλεια,θαυματα δεν μπορυν να κανουν.
  11. Σε ευχαιστω πολυ! Το super user το τρεχω απο twrp χωρις wipes σωστα? Edit. Δοκιμασα απο twrp και οταν φτανει Creating backup μου βγαζει απο κατω Failure ramdisk aborting. Ειχα περασει το magicsk. Καποια μ@@@α εκανα..
  12. Μπορεί καποιος να μου στειλει λινκ how to root? Προσπαθουσα να κανω το super mario να παοξει και τελικα τωρα εχασα το root..
  13. Για εμενα το le max 2 ειναι πολυ ανωτερο απο το g3. Σε πολλα! Τωρα για καμερα ,βιντεο εγω ειμαι ΠΑΡΑ πολυ ευχαριστημενος! Το g3 απο οθονη δεν ηταν και οτι καλυτερο,με μεγαλο θεμα στην φωτεινοτητα της οθονης,που με το leeco θα εισαι ευχαριστημενος. Μπαταρια εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Ρωτας σε συγκριση με το g5. Ποιο ειναι το κοστος του g5 και ποιο το κοστος του le max 2. Αν το πας σε αναλογια κοστους φυσικα το leeco ειναι οτι καλυτερο στα χρηματα του. Ελπιζω να σε βοηθησα.
  14. Ουτε εμενα μου ερχονται οι ειδοποιησεις ολες,ειδικα απο gmail. Αλλα οκ.εχω ολα τα αλλα..τ ρα αν υπαρζει καποιος τροπος δεν θα πω και οχι. Αα ξεχασα.. Ειχα αναφερει πριν λιγες μερες οτι δεν ειχα καλο σημα. Ο CrisBal μου εστειλε ο ανθρωπος modemfirmwares για να δοκιμασω και αφου εβαλε απο cn20s ενω εχω ρομ cn23s,νομιζα οτι ειχα καλυτερο σημα. Εδω και 2 μερες παρατηρουσα οτι τελικα δεν εχω καλο σημα κινητης αλλ ουτε και wifi και λεω ας ξαναβαλω απο cn23s. Σχεδον τα ιδια με λιγο καλυτερο σημα στην 23s. Τελικα σκεφτομαι και λεω λες η καινουργια θηκη που του εβαλα με πλαισιο αλουμινιου να μου τα κανει αυτα?? Την βγαζω ρε παιδια και ηταν απ αυτο... ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΘΗΚΗ!
  15. Μπορω να το παγωσω χωρις titanium,με root explorer? Βασικα αν το σβησω τελειως δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα ε?
  16. Εχω βαλεο στις ρυθμισεις ως προεπιλεγμενο browser το Chrome. Με το ετσι θελω οποτε θελει μου γυρναει σε default... Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος σε 23s?
  17. Ναι. 2 σελιδες πισω νομιζω τσεκαρε το λινκ του CrisBal που μου εδωσε.
  18. Χρηστο τελικα εχω περασει firmware απο CN_20s που μου εστειλες λινκ και το.κιμητο διαχειριζεται τελεια το σημα του! Με το firmware της 23s ειχα συνεχεια εναλλαγες και σπανια lockare σε 4g. Αν θελει καποιος αλλος ας το δοκιμασει. Τουλαχιστον στην Λαρισα και στην περιοχη που κατοικω και εργαζομαι με firmware 20s εχω σχεδον μονιμα 4g πλεον. Σε ευχαριστω CrisBal!!
  19. Σε ευχαροστω πολυ! Το δοκιμαζω μεχρι το βραδυ και επανερχομαι!
  20. CrisBal υπαρχει καποιος τροπος σε LEUI για signal force locking οπως εχει η MIUI? Κατι μου λεει οτι η 20s ειχε καλυτερη διαχειριση οσο αφορα το σημα της συσκευης. Δηλαδη αν παω ρυθμισεις εχοντας 4g priority και βαλω 3g και ξανα το αναποδο εχω 4g (στο σπιτι, γιατι εξω εχει κανονικα) . Αν δεν το κανω αυτο παλευει με 2g -3g.
  21. Θα επρεπε να το ειχα δει γιατι τα διαβαζω οσα γραφεις με ευλαβεια.. :) σε ευχαριστω! Το περασα! Να ρωτησω κατι ακομα... Επειδη θα βγω εξωτερικο το κινητο θα παιζει κανονικα απο θεμα σηματος και gps ετσι?? Γιατι ειχες βγαλει fixaki για την 20s. Χρειαζομαστε κατι αντιστοιχο και για την 23s?
  22. Δεν περασα κατι προσθετο εκτος απο την ρομ 23s. Μπορεις να ανεβασεις το λινκ για το firmware update να το περασω?
×
×
  • Create New...